pkts 01.05.06, 22:40 W tegoroczne wakacje organizujemy koncert Maryli Rodowicz, mamy nadzieję, że tym razem bez przeszkód Władz Miasta :) Do zobaczenia pod sceną :) Koncert niestety nie plenerowy tylko zamkniety, bilety będą w granicach 30 - 20 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan żeby było z poparciem władz miasta to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 09:20 koncert musiałby się odbyć w ramach Gaude Mater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: żeby było z poparciem władz miasta to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 16:18 Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Koncert P. Maryli Rodowicz. IP: 82.160.8.* 02.05.06, 16:59 A gdzie byłby ten konert?jestem bardzo zaintersowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Koncert P. Maryli Rodowicz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:35 na koncert tego reliktu komunizmu na pewno nie pojde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Koncert P. Maryli Rodowicz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 19:11 Ale śpiewa super i umie zabawić publike !! Super , że będzie w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Koncert P. Maryli Rodowicz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:54 Wątek nie realny,Bzdury piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Koncert P. Maryli Rodowicz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:15 Ja byłem dwa razy na koncercie tej Pani i muszę przyznać, że było zajebiście choć nie jestem jej wielkim fanem, ma w sobie coś co rusza wszystkich z krzeseł. Pozdrowienia dla Pani Rodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
pkts Re: Koncert P. Maryli Rodowicz. 02.05.06, 23:19 Koncert w Częstochowie i narazie tylko tyle, gdzie dokładniej dowiecie się niebawem. Narazie obmawiamy temat z pewna szkołą, jeżeli to nie wypali to być może w Filharmonii, Teatrze lub HP o ile się zgodzą. Odpowiedz Link Zgłoś