Gość: xx IP: *.icis.pcz.pl 11.05.06, 13:48 Zaluje ze mnie w tym dniu nie bedzie w Czestochowie, ale wazne ze ten koncert sie odbedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: *.icis.pcz.pl 11.05.06, 13:52 P.S. I w ogole na Juvenaliach PCz powinno byc sporo fajnych imprez i koncertow. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz 11.05.06, 18:55 Jak zwykle na czestochowskich juwenaliach, wystapi: - nuda - dziadostwo - bylejakośc - chamstwo - żenada Wiesz XX-ie, miałam tą wątpliwą przyjemność być na juwenaliach 2 razy do końca i kilka razy, żeby tylko się przekonać, że nic nie straciłam. Szkoda, bo wielu ludzi wybiera uczelnie również ze wzglęgu na jej atrakcyjność jako miejsca życia studenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: *.57.jawnet.pl 11.05.06, 19:15 "Jak zwykle na czestochowskich juwenaliach, wystapi: - nuda - dziadostwo - bylejakośc - chamstwo - żenada" Zaproponuj coś co nie spełnia tych kryteriów, oczywiescie coś realnego nie typu U2 ... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz 11.05.06, 19:22 Nie bije tu do T.Love, bo sama ich kiedys słuchałam, ale do Juwenalii jako takich. Nie ma klubow studenckich i chyba nigdy ich nie było, imprez studenckich, chrzcin pierwszego roku, wiele by wymieniać to co jest na juwenaliach w Krakowie, Wrocławiu, a nawet w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: *.icis.pcz.pl 11.05.06, 19:26 Postawowowa zaleta tych Juvenaliow jest to ze nie sa w Czestochowie :((( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: *.icis.pcz.pl 11.05.06, 19:24 Wiesz inna-bajko wwszystko co Czestochowskie jest dla Ciebie zle, zenujace itd. i za punkt honoru poczytuj sobie obwieszczac o tym na kazdym kroku. Moje szczere kondolencje ze urodzilas sie w Czestochowie. Zwroc sie z pretensjami do swoich rodzicow. A moze ktos Ci nawet wyplaci odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz 11.05.06, 19:30 Widzisz, napisałm pozytywy, ale widocznie za dużo przebywasz z miernotami, co się ucieszą z głupiej blaszki i chwalisz to co mierne. Kolejny raz brak Ci argumettów, więc teraz postanowiłeś doczepić się do mojej rodziny. Moich rodziców w to nie mieszaj, jestem im wdzięczna za to, że potrafie odróżnić mydlenie oczu od rzetelnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: *.icis.pcz.pl 11.05.06, 19:38 To byla swiadoma ironia. Moj post to w ogole nie jest dyskusja z nikim, to po prostu informacja o fakcie czyli argumencie w czystej postaci. To byla informacja dla mlodych ludzi czyli studentow. W ogole nie byl skierowany do roznych zrzedliwych, wiecznie skawaszonych osob. Nie mam zamiaru ich naprawaic - sa niereformowalni. Prosze tylko zeby nie wlazily mi z butami na taki jak ten, zwykly watek bedacy informacja dla zainteresowanych osob. Prosze jak chcesz zakladaj swoj watek, a nie pasozytuj na innych. Zegnam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAV Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: *.man.czest.pl 11.05.06, 19:46 Witam, ja sie nie zgadzam z tym co piszesz... Juwenalia co prawda nie sa takie jak w Krakowie, czy Wroclawiu...ale maja swoj klimat i niektorym moga sie podobac. Kwestia gustu...w tym roku jest T'LOVE dla mnie REWELACJA:-) Co prawda jak by nie prezydent i jego chore pomysly, było by jeszcze lepiej...ale jak wiemy niedługo juz sa wybory i jest szansa, ze Czestochowa w koncu odżyje... Pozdrawiam, RAV Kazdy moze oceniac je "Jak zwykle na czestochowskich juwenaliach, wystapi: - nuda - dziadostwo - bylejakośc - chamstwo - żenada Wiesz XX-ie, miałam tą wątpliwą przyjemność być na juwenaliach 2 razy do końca i kilka razy, żeby tylko się przekonać, że nic nie straciłam. Szkoda, bo wielu ludzi wybiera uczelnie również ze wzglęgu na jej atrakcyjność jako miejsca życia studenckiego." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnosticfront Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: 82.160.8.* 11.05.06, 20:04 Jak zwykle koleżanka bajka jest niezadowolona ze wszystkiego. O T.Live - "...słuchałam ich kiedyś..." ha ha, co za tekst, i jak kiedys byłąś na juvenalich i ci sie nie podobało to więcej nie przychodź! Chyba zaczne zliczać i katalogować Twoje posty, które obrażaja i krytykuja wszystko w Moim Mieście. A co do Juvenaliów, to uważam że nie sa rewelacyjne i nigdy nie były, ale przecież to nie same koncerty, nawet grill i picie piwa przed akademikiem mogą być zajebiste, jeśli robi się to z fajnymi ludzmi. Ot to. ps. Bojkot innej bajki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna-bajka zapom- Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:56 -niałam hasła... niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w skaramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek aż mi sie uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz 11.05.06, 21:02 Gdzieś juz to czytałam, jeśli nie potrafisz nic napisać od siebie to nie wklejaj cudzych lub wypocin ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz 11.05.06, 21:05 Gość portalu: Agnosticfront napisał(a): > A co do Juvenaliów, to uważam że nie sa rewelacyjne i nigdy nie były, Cała częstochówka, zgadzam się z przedmówcą, ale muszę mu dokopać. Grilla ze znajomymi, to sobie można na działce zrobić, ja pisze o tym czy są, czym powinny być Juwenalia dla studentów. Skoro wolisz patrzeć się na płomienie pod kiełbaską, to jest Twój wybór i nikt Ci tego nie zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnosticfront Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: 82.160.8.* 11.05.06, 21:20 Będę patrzył na co będe miał ochotę, nawet na płomienie z grilla. Coś mi się zdaje że nie jesteś studentką, więc juvenalia nie powinny cie interesować. Jak czytam twoje dyrdymały na tym forum, to nie wiem czy się smiać czy płakać!? Jak nie o ciuchach i sklepach, to o mechanikach do Twojego Citroena ;-) ZENADA Nawet ludzie mieszkający na wsiach gdzie dom od domu o kilometr oddalony, potrafia w swoim małym świecie znaleźć pozytyw - Ty nie potrafisz nigdzie! Jesteś chyba bardzo sfrustrowaną kobietą. Opamiętaj się (bo zostaniesz stara panną...chyba że już jesteś...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Bedzie TLove na Juvenaliach PCz IP: *.lodz.mm.pl 11.05.06, 22:09 Albo zakonnicą zostań!!! Odpowiedz Link Zgłoś