Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o kablówce "VEGA" ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:59
Bo u mnie przechodzą pasy, są trzaski, dźwięki przypominające dzwonki
telefoniczne. No i ta wieczna rotacja kanałów. O i nie ma też programów
czeskich. Podobno ma być niedługo Polsat-Sport Extra ale kiedy...?
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:04
      Beznadzieja, w mnie non stop zmieniają kanały i coś stroją, co rano są przerwy i
      to nie takie krótkie.A poza tym buczenie na różnych kanałach, zła jakość czego
      chcieć więcej....
      • dr.zymala Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? 12.05.06, 21:21
        gadasz głupoty, nie ma innej możliwości jak ta sieć więc "sieć" cicho i nie
        wydziwiaj! ;-)
        • Gość: Żulugula Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:30
          A ja słyszałem że właściciel VEGI pije wódeczkę z prezesem Hutnika i śmieją się
          z takich jak my.
        • Gość: kika Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:18
          A własnie nie będę siedziała cicho bo ta kablówka to dno!A Ty pewnie jesteś jej
          prezesikiem:)
    • Gość: yy Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:43
      bardzo dobra wypowiedź.
    • Gość: Pchła Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:56
      Szkoda naszego czasu,przecież i tak wiadomo że wszyscy jestesmy skazani na VEGĘ.
    • Gość: lol Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:02
      to poruszaj kablem :)
    • Gość: Nie jest dobrze Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:24
      Porażka. Kiedyś były kanały obcojęzyczne. Teraz tylko polskie. Ok. Niech będzie
      duzo polskich, ale niech będzie włoski, francuski, angielski, czeski.
      Zagraniczne kanały pomagają w nauce języków obcych.
      • Gość: rafik Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:46
        Wszystkim malkontentom polecam, polsat cyfrowy lub canal+. Za taką cene nic
        lepszego się nie znajdzie.
        • aniaska6 Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? 17.05.06, 14:54
          vega to badziewie
          wczesniej miałam telsat to pan prezesik hutnika zmienił na syf o nazwie vega
          • Gość: Rafik Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:02
            Czegoś tutaj nie rozumiem. Dlaczego badziewie, moze jakieś fakty, i dlaczego
            tak czepiacie sie prezesa?
            • Gość: Arek Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: 80.53.75.* 17.05.06, 15:22
              Ojciec ma ,bez przerwy zmiany kanałów ,jakość obrazu fatalna,po prostu dno,TVP1
              mam lepszy obraz na kawałku kabla wetkniętego w gniazdko niż z tej "kablówki",a
              TVP2 to już jakość cyfrowa w porównaniu z tym szajsem-na kawałku koncentryka
              można osiągnąć zadziwiające efekty!
              • Gość: Rafik Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:29
                Ludzie co wy pie..licie. Ja mam i odbiór jest bardzo dobry. Obraz i dźwięk ok.
                Albo macie coś z instalacją, albo wasze rubiny lub inne sprzęty po prostu
                nadają się na śmietnik.
                • Gość: L Internet z Vegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 09:12
                  Przy ul.Mireckiego zakladaja okablowanie do internetu z Vegi.Orientuje sie ktos
                  jaka ma byc predkosc transferu i ceny??
                  • Gość: neostrada = :( Re: Internet z Vegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:14
                    Ceny nie są atrakcyjne, na stronie Info Vegi są podane dla transferu 128 kbs i 256 kbs ( odpowiednio 37 i 49,90 pln.) Na Pólnocy jest taniej.
                  • Gość: Elżbieta Re: Internet z Vegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:16
                    Ja mam fatalny odbiór ( sprzet telewizyjny nowej generacji na gwarancji) Czasem
                    mi wstyd jak nagram program o który proszą koleżanki i podaję płytę Jakośc
                    fatalna.TVN gubi kolor,programy 1 i 2 śnieżą Jedna wielka pomyłka
                    • Gość: L Re: Internet z Vegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:24
                      Nie zgadzam sie ze jakosc jest zla.U mnie i sasiadow jest bardzo
                      dobra,oczywiscie nie idealna jak z cyfrowej satelity ,ale nie narzekam.
                      • Gość: L Re: Internet z Vegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:29
                        Ok,znazlem oferte

www.tvk-vega.pl/index2.php?go=it_cennik
                        • Gość: Do Elzbiety Re: Internet z Vegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:34
                          No coz,to ze zle jest u ciebie to nie znaczy ze cala kablowka jest do bani.
                          Trzeba zglosic to do nich i po sprawie.
                      • Gość: Elżbieta Re: Internet z Vegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:31
                        Z czym się nie zgadasz U ciebie jest dobrze a u mnie jest źle
                        • henryczek-czewa Re: Internet z Vegi 01.06.06, 11:47
                          odbiór jest ok, tylko czasem zamiennie pojawiają sie paski na kulturze lub na polonii. Jak macie jakieś problemy to wezwijcie ich ,za darmo mi poprawili coś przy gniazdku jeszcze za nim osiedlówka stałą się vegą(chyba nic sie w obsłudze nie zmieniło)
                          Co do oferty to wściekły jestem, że zabrali czeską telewizje novą(uwielbiam ten język:)) a ostatnio bbcprime zastąpili bbcworld(nie mam nic do world, tez sie przyda, ale wole prime)
                          • Gość: eee Re: Internet z Vegi IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 04.06.06, 19:16
                            jak tak twierdzisz to pisz myszką
                            • Gość: telewidz Re: Internet z Vegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:02
                              Ogladam festiwal i odbiór jest bardzo dobry, jestescie nudni z tym ciaglym
                              narzekaniem
      • Gość: ala Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:35
        Słuszna uwaga co do programów zagranicznych. Jest przecież ich tak dużo i za darmo (n.p. niekodowane programy niemieckie). Szefostwo VEGI powinno to brać pod uwagę i do istniejących już kanałów dołożyć kilka niemieckich, włoskich, hiszpańskich itd. Na pewno przydały by się osobom uczącym się języków obcych. A istniejący już RTL wymienić na Pro 7, bo przynajmniej jest tam więcej filmów do wyboru. Co do ciągłej zmiany kanałów to jest to "skandal". Można czasami nagrać nie to co się zaprogramowało.
        • Gość: A Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:18
          Jest drogi abonament, na wyczerpach kosztuje ponad 32zl,a na Rakowie ten sam
          pakiet kosztuje 24zł,dlaczego??
          • Gość: mamuska Re: Co sądzicie o kablówce "VEGA" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:29
            a nie odwrotnie czasem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka