obcy102 14.05.06, 22:11 Chcę założyć centralne ogrzewanie - czy oni są sprawdzeni i dobrzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wako Re: Wachelka i Łyczba - firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:37 Rok temu firma ta instalowała mi kocioł- nie mam do nich żadnych zastrzeżeń- szybko i sprawnie (wszytsko działa bez zarzutów). Osobiście polecam. Mają również swoją ofertę produktów na internecie: instalsystem.pl/shop_index.php Możliwość negocjacji cen oraz fachowe doradztwo techniczne- fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Wachelka i Łyczba - firma IP: *.profiline.pl 16.05.06, 15:21 To chyba największa firma w Częstochowie. Nie robili u mnie instalacji, ale słyszałem wiele dobrych opinii na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + - Re: Wachelka i Łyczba - firma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:56 No na pewno nie najwieksza, prosze nie przesadzać. Wilga jest wieksza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re:Tania reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:05 Czy naprawde nie ma innych mozliwosci promowania firm? Odpowiedz Link Zgłoś
obcy102 Re: Wachelka i Łyczba - firma 17.05.06, 19:41 Dzięki za rady, mało bo mało ale zawsze. Pewnie duza firma ma większe koszty niż mały instalator, ale są dodatkowe plusy - spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy102 Re: Wachelka i Łyczba - firma 18.05.06, 18:17 Co z wami, czy nikt nie zaklada instalacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 13 Re: Wachelka i Łyczba - firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:41 jake są koszty podłaczenia pieca na ekogroszek? w tej firmie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś