Gość: zzz IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 18.05.06, 18:40 Pomoze jak umarlemu kadzidlo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur J Re: Uczniowie przeciw piratom drogowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:21 Chodcie se i tak mam ogrniczenia w du... Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: Uczniowie przeciw piratom drogowym 18.05.06, 19:26 to nie protesty pomoga tylko drastyczne kary dla tych piratow i wiecej patroli policyjnych, a policja niestety lubi narzekac na braki kadrowe sprzetowe a moze to zwykle nichlujstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajdowiec Protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:43 Pomóc ten protest może, gdyż być chociaż pare osób zda sobie sprawę, że drogi publiczne nie są przeznaczone do rajdów, a zabić niewinnego człowieka przez swoją głupotę wcale nie jest trudno. A Pan Artur J. ciekawe czy pisałby dalej takie komentarze gdyby ktoś z jego (nie daj Boże) bliskich odniósł wypadek drogowy przez ludzi którzy ograniczenia i przepisy drogowe mają gdzieś, tak jak on. Wszyscy którzy powodują wypadki myślą że jeżdzą dobrze, tak jak zabójca owego 11 letniego Chłopaka... Jeśli ten protest uświadomi chociaż JEDNEMU młodemu człowiekowi (który ma wziąć udział w tej demonstracji) jakie mogą być skutki jego bezmyślności na drodze, to demonstracja zakończy się sukcesem... bo kto wie co się zdarzy jutro... Czy naprawde każdy musi uczyć się na swoich błedach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Protest IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 18.05.06, 19:53 nie dotrze do tych matolow bo im sie wydaje ze sa mistrzami kierownicy i maja klapki na oczach. Im by moze pomogl pozadny kop w dupe zeby sie obudzili i przejrzeli na oczy co powoduje ich brawora i glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzrzej Re: Uczniowie przeciw piratom drogowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:30 do Artura J. jesteś zasrany gó..arz trzeba cię pajacu leczyc jesteś klinicznym przypadkiem cwaniaczka, tyciego ,malutkiego debila.Zginał dzieciak a ty jesteś ch....j że nabijasz się z ludzkiego cierpienia. Życzę ci bardzo żle nie jestem piepszonym katolikiem ale chciałbym zebyś trafił na takiego samego cwaniaka co ty przewióżł cię gnojku na Rocha lub inne Kule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tynko ReRozwiazac Policje i Straz Miejska bo sa nieudacz IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.05.06, 19:36 Gdzie sie chowa Policja i Straz Miejska od swoich obowiazkow????Nic nie robia i biora kase za nic!!Rozwiazac Policje i Straz bo sa nieudaczni!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re: ReRozwiazac Policje i Straz Miejska bo sa nie 18.05.06, 20:14 Policja nie robi nic bo nie musi . U nich wciąż panuje porzekadło że " Czy się robi czy się leży to wypłata się należy " Po co pracować jak będąc na chorobowym pobiera się taką samą kasę jak by byli w pracy ..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: ReRozwiazac Policje i Straz Miejska bo sa nie IP: 80.53.75.* 18.05.06, 20:22 Ja uważam,że warto spróbować może jakiś młody kierowca zda sobie sprawe z tego jaką tragedie może spowodować brak wyobraźni na drodze. Mamy nadzieje ze przyjedzie jak najwięcej osób. Zapraszamy wszystkich!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIc nie warty Taaaaaaaak Temat Piraci drogowi? IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:58 Myślę ze to co robicie jest wielkie ( dla innych małe ) ale Racja jeśli to poskromi chęć ludzi siedzących za Tą ,,Wyrocznią" ktora nie jest wyrocznią bo sterowana przez tego marnego człowieka ! Warto ! być tam i tu ! zastanow sie moze sam bedziesz sądzony !!!!!!!!! Tam czy tu to jedno !!!!!Sądzić to jedno ! P. Arturro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Taaaaaaaak Temat Piraci drogowi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:18 przydaloby sie aby do czasu marszu jeszcze ktos kogos brutalnie zamordowal. Wtedy moznaby zrobic dwa marsze 1.Marsz przeciw piratom 2.Marsz przeciw przemocy DWA W JEDNYM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsTeRiX1986 Re:Stop Piratom Drogowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 07:32 Demonstracje popieram mam nadzieje ze w czyms pomoze a pan Artur J niech sie 100 razy zastanowi czy dalej by mial przepisy w du... jak by ktos z jego bliskich mial wypadek(oczywiscie zle nie zycze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnipotentny Re: Uczniowie przeciw piratom drogowym IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 18.05.06, 22:54 > Pomoze jak umarlemu kadzidlo. Wychodzac z tego zalozenia zdajesz sie byc przeciwnikiem wszelkich demonstracji typu parada rownosci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Uczniowie przeciw piratom drogowym IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 18.05.06, 22:56 Nie, poprostu uwazam ze to nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quistiska1 Re: Uczniowie przeciw piratom drogowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:37 myślę ze pomorze,np temu chlopakowi ktoremu umarl brat, jego rodzinie,przyjaciolom. poczuja wsparcie i ze kogos to interesuje. a ludzie,ktorzy nie wiedzieli jak im pomoc beda mogli chociaz w ten sposob okazac zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.D. Re: Uczniowie przeciw piratom drogowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:31 Bardzo się cieszę, iż nastąpi reakcja społeczeństwa. W naszym mieście jest już taki bałagan i bezprawie, że najświętszy czas upominać się o swoją godziwą egzystęcje i bezpieczeństwo. NIECH WSZYSCY WYRAŹNIE NAPISZĄ SWE ŻĄDANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QUISTISKA Re: Uczniowie przeciw piratom drogowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:39 ŻĄDAM PRZYDZIAŁU ROZUMU DLA KAŻDEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myha zaskoczę :D IP: *.man.czest.pl 19.05.06, 16:01 może to nie wzruszy kierowców,ale protestująca młodziesz wyrośnie na ludzi którzy nie rozjerzdzają bednych pieszych:/ tak jak zrobiono to z moją przyjaciółką, która siedzi w szpitalu przez jakiegoś wariata i ma złamane obie nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: zaskoczę :D IP: 80.54.171.* 19.05.06, 20:55 pamietam takie "wyjscia".....jak bylem w pierwszej klasie szkoly sredniej to tez szukalismy roznych, przeroznych powodow, by zajecia sie nie odbyly....by chociaz kilka lekcji odwolac......no i norwidziakom się udało.....a jak Wy uczniowie norwida pijecie na imprezach a pozniej zasiadacie za kierownica samochodow i wracacie do domu ?????? dopiero Wy jestescie piratami drogowymi.....wiec to znaczy protestowac przeciw samemu sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatsa Re: zaskoczę :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:14 nienormalny jestes!! Chodziłam do tej szkoły przez 3 lata i w życiu nie słyszałam podobnych bzdur! Kim ty niby jestes, zeby oceniac? Wstydziłbys sie...a marsz popieram, stu machnie reka, ale jeden sie zastanowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też student Re: zaskoczę :D IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 20.05.06, 12:41 Jestem tego samego zdania co student... Dlaczego na manifestacje chodza tylko brzydkie dziewczyny i kolesie z jamajki? Odpowiedz Link Zgłoś