Dodaj do ulubionych

do wszystkoch wacetow gdzie jest dobry urolog

IP: *.man.czest.pl 19.05.06, 23:58
gdzie jest dobry urolog ktory ma podpisama umowe z kasa chorych ??
bardzo wazne pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjent primo! zapomnij o cżestochowskich!!!!! cwaniakch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 04:08
      • Gość: pacjent secundo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 04:27
        uwierz mi.....to naga prawda,u nas stracisz kasę.. czas,,,,i zdrowie....ten
        temat już wczesniej był tutaj na tapecie.... jedż odrazu tam..gdzie
        leczą...polecam szpital w bielsku-białej , świetny zepół urologów, sława
        polskiej urologi Doktoe Salska -Ordyantorem. po leczeniu w częstochowie i tak
        tam ludzie jada ratować ,jesli jeszcze jest co ...ratować.... wiem po
        sobie.....warto odczekać kolejkę ,wydasz tylko na przejazdy.... jeśli już
        będziesz leżał, jesteś w najlepszych rękach.. każde badania robione bez łaski
        i zwłoki..i naciagania kasy.....o kopercie zapomnij.....bo zostaniesz nieżle
        zjechany.....to nie nasze świete miasto..... tam są lekarze a nie hieny i
        dranie....
        • Gość: markus Re: secundo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:56
          a ja tak nie uazam, leczyłem się u doktora Kwapisza ze szpitala na zawodziu i
          dzisiaj jestem zdrowy.
          • Gość: pacjent Re: secundo! Hej Markus! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 09:04
            ile cie to kosztowało łacznie z badaniami????? ja straciłem tylko na
            dojazd,kilka miesięcy leczenia,operacja 7godzin.... i żyję i zdrowieje...kończę
            chemię..... i bez żądnej łaski mam opiekę ,badania ,kontrolę bez ganinetu
            prywtnego ordynatora.. wystarczyła moja wdzięczność ,kwiaty ,czekoladki....
            powiedz Markus co wyleczyłeś u Kwapisza i za ile?
            • Gość: ala Re: secundo! Hej Markus! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:11
              Pacjent. Wal szybko do psychiatry.
              • Gość: pacjent Re: secundo! Hej Markus! ala ..wal sie sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 15:18
                życzę ci abyś trafiła w łapki Bryca...jak ci się szpara zepsuje, wycisnie z
                niej dużo kasy , adalej będzie smród
                • Gość: ala Re: secundo! Hej Markus! ala ..wal sie sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:20
                  Jednak psychiatra jest ci bardzo potrzebny.
                  • Gość: hiob Re: secundo! Hej Markus! ala ..wal sie sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:46
                    pssychiczna to ty jesteś,zabierasz głos nie na temat,pewnie jesteś jednym z
                    rurolgów częstochowskich, Prawda w oczy Kole!!!! ja też was olewam, leczę
                    się poza częstochową,w każdej innej również chorobie ,jesli tylko jest okazja
                    ..moja rodzina również...
    • Gość: facet Re: do wszystkoch wacetow gdzie jest dobry urolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:53
      a co sądzicie o doktorze Rudzkim?
      • Gość: Lech Re: do wszystkoch wacetow gdzie jest dobry urolog IP: *.net / *.net 21.05.06, 09:14
        to lekarz z doświadczeniem. Nie ma takiego lekarza co by pomógł wszystkim.
        • Gość: ja Re: do wszystkoch wacetow gdzie jest dobry urolog IP: *.pl / *.sfc.pl 21.05.06, 09:58
          Rudzki to ceniący się naciągacz. Jak jesteś chory to może uda mu się wyleczyć
          ale jak jesteś zdrowy to ci chorobę wciśnie i tak z ciebie wyciągnie kasę.
          • Gość: pocięty Re: do wszystkoch wacetow gdzie jest dobry urolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:06
            zgadzam się w całym zakresie z Secundo jedź chłopie jak najdalej od częstochowy nawet za pieniądze a rudzki to człowiek który rzeczywiście wciska choroby wysyła ludzi pod nóż !!! a potem łyka za to sporą kase !!! uważajcie na niego, niech was zastanowi samo czekanie na niego nieraz nawet po 2-3 godziny bo nie przyłazi na godziny przyjęć to jest doktor ?? !!!
    • Gość: ukdoc Re: do wszystkoch wacetow gdzie jest dobry urolog IP: *.range86-138.btcentralplus.com 21.05.06, 20:21
      Juz wyjechal. ;)
      • Gość: hio Re: do wszystkoch wacetow gdzie jest dobry urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:35
        no właśnie......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka