Dodaj do ulubionych

radio marconi reaktywacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:12
www.radiomarconi.pl reaktywacja.Dobrze,że chociaż coś w ten sposób sie dzieje
Obserwuj wątek
    • mcneo Re: radio marconi reaktywacja 20.05.06, 23:42
      Witam...

Zajeb***e radio.
      No i na poziomie są relacje z wyjazdowych meczy Włókniarza.

Pozdro...
      MC_NEO
      • Gość: Miś Re: radio marconi reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:33
        Byłem tam niby muzyka troszke przypomina radio Marconi ale czy to jest to co
        kiedyś ? niema nikogo za sitem ani buliona ani Jacewicza czy Pijaczyńskiego
        Darka Bergiela i jego jak jedwab, nie ma zielonej z drukarni czy nawet
        Ślęzakowej za biurkiem skrzypiących schodów (komina)żadnych jungli co by
        przypominały tamte czasy,choć te czasy już mineły chyba bezpowrotnie (chodz
        jestem troche anonimowy to też często siedziałem za sitem)i u góry i na dole
        skąd się nieraz prowadziło(BARDZO DUŻE POMIESZCZENIE)Niewiem czy miało 2 na 2m
        ale było cool można było by być najbżydszym na świecie a dziewczyn było co
        niemiara przepraszam że nie wymieniłem wszystkich ale niektórych niechcę
        wymieniać albo zapomniałem Pozdrawiam wszystkich byłych fanów i fanki Radia
        Marconi miusic & More 71,3 FM jak i również nowego radia Marconi Trzymajcie się
        cieplutko
        • Gość: xxx Re: radio marconi reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:09
          a skad ono nadaje
          • Gość: lech Re: radio marconi reaktywacja IP: 84.216.44.* 24.05.06, 19:32
            z jasnej gory ma sie roumiec ha ha ha
            • Gość: ania Re: radio marconi reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:31
              :)
    • Gość: :( Re: radio marconi reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka