Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:12 www.radiomarconi.pl reaktywacja.Dobrze,że chociaż coś w ten sposób sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcneo Re: radio marconi reaktywacja 20.05.06, 23:42 Witam... Zajeb***e radio. No i na poziomie są relacje z wyjazdowych meczy Włókniarza. Pozdro... MC_NEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: radio marconi reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:33 Byłem tam niby muzyka troszke przypomina radio Marconi ale czy to jest to co kiedyś ? niema nikogo za sitem ani buliona ani Jacewicza czy Pijaczyńskiego Darka Bergiela i jego jak jedwab, nie ma zielonej z drukarni czy nawet Ślęzakowej za biurkiem skrzypiących schodów (komina)żadnych jungli co by przypominały tamte czasy,choć te czasy już mineły chyba bezpowrotnie (chodz jestem troche anonimowy to też często siedziałem za sitem)i u góry i na dole skąd się nieraz prowadziło(BARDZO DUŻE POMIESZCZENIE)Niewiem czy miało 2 na 2m ale było cool można było by być najbżydszym na świecie a dziewczyn było co niemiara przepraszam że nie wymieniłem wszystkich ale niektórych niechcę wymieniać albo zapomniałem Pozdrawiam wszystkich byłych fanów i fanki Radia Marconi miusic & More 71,3 FM jak i również nowego radia Marconi Trzymajcie się cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: radio marconi reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:09 a skad ono nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: radio marconi reaktywacja IP: 84.216.44.* 24.05.06, 19:32 z jasnej gory ma sie roumiec ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: radio marconi reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:31 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: radio marconi reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś