Dodaj do ulubionych

Jak poderwać w lokalu pannę ...

IP: *.icpnet.pl 20.05.06, 16:53
cześć
widziałem kolejny raz pewną pannę, ale że się nie znamy a ja już taki
nieśmiały romantyk jestem to jak zwykle nie zadziałałem wczoraj, a dziś nie
mogę dojść do siebie i czekam na kolejny piątek ...
PYTANIE DO DZIEWCZYN, CZY NP PODAROWANIE OBCEJ DZIEWCZYNIE W DISCO KOLOROWEJ
KARTKI W KOPERCIE Z WLASNORECZNYM TEXTEM typu: "choć się nie znamy, już
czwarty raz na siebie wpadamy. pamiętam dokładnie wszystkie te chwile, które
w jednym lokalu obok Ciebie spędziłem ... czy możemy się poznać ? " CZY TO
MOŻE BYĆ DOBRY SPOSÓB ?? A POTEM PODEJŚĆ I ZAPYTAĆ CZY SIĘ PODOBAŁO ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 17:00
      wiesz co lepiej z nia zatanczyc jakis wolny kawalek i zagadac podczas
      tanca.........jesli bedzie z Tobą rozmawiac chetnie i otwarcie to znaczy ze
      moze jej sie nawet podobasz... a jesli bedzie sie podczas tanca rozgladac na
      boki nie bedzie zadawac pyt tylko odp na Twoje to chyba nie ma to senu.....
    • Gość: Pati Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 17:42
      Powiem Ci ze z ta karta to takie troche "obciachowe" przynajmniej dla mnie.
      Lepiej faktycynie zataczyc lub po prostu podejsc i zagadac. Jesli podobasz jej
      sie choc troche to bedzie gadac a jesli nie to splawi Cie jakims tekstem od
      razu sie kapniesz i bedziesz wiedziec jaka jest sytuacja. Życze powodzenia!!
      • Gość: gwiazda Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.06, 18:15
        Jeśli jest choć troche romantyczna to kartka podziała. A jeśli należy do
        typu "różowych panien" to raczej Cie wyśmieje, w najlepszym przypadku - oleje.

• Gość: zzz Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 20.05.06, 18:40
      podejdz i spruboj zagadac, nie kombinuj z wierszykami przynajmniej ja tak nigdy
      nie robilem. Jak Ci sie dziewczyna podoba to warto sprubowac, jak Ci nie wyjdzie
      to jest jeszcze pelno innych dziewczyn wiec sie nie martw. A z doswiadczenia
      dopowiem ze nie wszystkie dziewczyny ktore sa sliczne jak obrazek sa sympatyczne
      i warte znajomosci ale to ocenisz po chwili rozmowy z nia i jej zachowaniu.
      Czasami okazywalo sie ze kolezanka taj naszej upatrzonej slicznotki pomimo ze
      nie taka sliczna jak obrazek po chwili rozmowy okazywala sie o wiele
      atrakcyjniejsza i ciekawsza osoba i stawaje sie wtedy Twoim nowym punktem
      zainteresowan i po chwili tez jest sliczna jak obrazek :D Powodzenia :)
    • Gość: xyz Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.man.czest.pl 20.05.06, 18:53
      na poczatek kontakt wzrokowy i parę uśmiechów, potem taniec ale nie do wolnego,
      zero obmacywań i komplementów,komplementy póżniej i to nie za dużo, wystarczy
      jeden. Ja zawsze spławiam takich co mi komplementują, mam wrażenie że chcą
      zaciągnąć mnie do łóżka...
      • Gość: Zenek Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.icpnet.pl 20.05.06, 21:26
        ??
        • Gość: carmen Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: 87.239.176.* 21.05.06, 08:48
          nie chodze do czestochowskich lokali,bo nienawidze widoku rozowych landrynek w bialych kozaczkach...lecacych na rozklekotane gruchoty (bmw)!gdy jestem w porzadnej dyskotece dla normalnych ludzi,nie lubie jak facet wymysla niestworzone historie (jak wyzej opisana),lubie po prostu zwyczajny tekst typu CZY MOGE POSTAWIC CI DRINKA?ewentualne umowienie sie na nastepny dzien na kawe
          • Gość: brad Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: 80.51.233.* 21.05.06, 12:41
            "zy moge postawić ci drinka?"- to takie obciachowe, może to był dobry sposób na
            podryw ale 10 lat temu. Teraz dziewczyny znają dość dobrze swoją wartość i
            drinkiem ich nie zachęcisz do konwersacji, może się okazać (i tak zazwyczaj
            bywa), że taka panna skorzysta z darmowego drinka, zamieni z tobą kilka zdań,
            kilka kulturalniejszych i wrażliwszych będzie się ładnie uśmiechać, prowadzić
            konwersacje ale... zawsze będzie pamiętać, że chciałeś ją "kupić" drinem i
            wyjdą przysłowiowe nici ze znajomości. Kiedyś zostały przeprowadzone badania na
            pewnej populacji kobiet, zadano im właśnie podobne pytanie, większość kobiet
            podeszła do tego właśnie w opisany przeze mnie sposób, przyjeły zaproszenie na
            drinka w myśl reguły "darowanemu koniowi nie zagląda się w oczy" wypiły go,
            pogawędziły chwilkę, niekiedy podały nr telefonu (nie zawsze swój) i... poszły
            szukac kolejnego "jelenia" chętnego na pozbycie się cennych dukacików z
            portfela za chwilę spędzoną przy barze z "gwiazdą parkietu".
            Musisz ją w jakiś sposób zainteresować sobą, tym kim jesteś, co reprezentujesz,
            zaintrygować, jeśli jest na tyle mądra (a zdarzają sie czasem takie na
            dyskotekach) to podejmie wyzwanie i pewnie będzie chciała z tobą pogawędzić, a
            co z tego wyjdzie i tak zależy od twojego uroku osobistego i... chemii:) Ale
            nie działaj jak desperat i nie wyskakuj z tanim tekstem "chcesz postawie ci
            drinka" :))
            Życze powodzenia i tobie i sobie:))
            • Gość: skarb Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.06, 18:37
              Obawiam się, że przyzwoita i szanująca się dziewczyna na drinka nie poleci. Co
              innego różowe lalunie, które tylko czekają na takie propozycje (tak myślę, nie
              wiem tego z autopsji ;)
              Zresztą, nie wiem czy na piątkowej czy sobotniej dyskotece można poznać
              kogoś "normalnego". Nie urzęduje to takich imprezach, dlatego nie wiem.
              Pozdrawiam.
              • Gość: ss Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.sprayadsl.telenor.se 21.05.06, 18:48
                tak najlepiej przejdz do zeczy i zapytaj ile bierze za loda ha ha ha
                • Gość: borys Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:50
                  Pod warunkiem, że to jest lokal z lodami, a ona stoi za ladą.
              • Gość: brad Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: 80.51.233.* 21.05.06, 21:10
                A ja się zastanawiałem kiedyś czemu nie ma tam porządnych dziewczyn, odpowiedź
                jest jak widze prosta, bo Wy tam nie chodzicie:) Zatem gdzie można Was spotkać?
                Obiecuje, że nie będę zapraszał na drina:))
                • Gość: Miś Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:54
                  W barze abstynent
                  • Gość: Ojciec nieDyrektor Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 23:28
                    kontynuujemy temat
    • Gość: grub Re: Jak poderwać w lokalu pannę ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 01:44
      Wypij szybko pare piw, kręć się koło niej, machaj łapami i udawaj, że umiesz
      tańczyć. Po paru minutach spójrz jej w oczy, podejdź bliżej ciągle machając
      łapami, ale tak żebyś jej nie uderzył, albo żeby sie nie wystraszyła. Zacznij z
      nią tańczyć, jeśli wyczujesz że Cie zaakceptowała to łap ją za tyłek, a reszta
      sama sie potoczy. Ja stosuję tą metodę od ładnych paru lat i prawie zawsze
      działa. Prawie na każdym disco zaliczam lizanko albo nawet coś więcej. Jeśli
      ona bardzo Ci sie podoba to postaraj sie zapamiętać jak ma na imie. Najlepiej
      sobie gdzieś zapisz bo taka wiedza jest bardzo ulotna, zwłaszcza gdy na
      bierząco lata sie po piwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka