Dodaj do ulubionych

parca,praca,praca ...... ???

02.06.06, 19:35
poszukuję od ok 2 tygodni pracy i nic zostawiłem juz w kilku miejscach swoje
dane i mieli dzwonić ale narazie głucho.... w domu sie zanudzę.. nie wiecie
gdzie sa jakieś szanse mam średnie techniczne 20 lat prawo jazdy i cheć
pracować!!!!!!! oczywiscie nie za 3,5zł ok 5zł było by ok
Obserwuj wątek
    • Gość: Mack Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:29
      tez szukam juz jakis czas pracy (jestem tegorocznym maturzysta) i nieznalazlem
      nic. tez chcialbym uczciwa prace za choc troche uczciwe pieniadze. zdaje sobie
      sprawe ze moje kwalifikacje sa niskie(skonczylem L.O.) ale do cholery nie
      wyobrazam sobie zebym zap... jak wol po 10 gdzini dziennie 6 dni w tygodniu i
      dostal za to 600 zl... jedyna robota to 'workserwice'... za wspomniane 3zl/godz.
      policzcie sobie: 3*ok.160 godzin miesiecznie...niecale 500 (a z tego co
      slyszalem od znajomych zadnych gwarancji nie masz ze przepracujesz te 160 godzin
      miesiecznie...). ja takie agencje traktuje jako praca dorywcza ktora mnie
      niespecjalnie interesuje i niemam zamiaru z nich kozystac. a odnosnie ogolnie
      pracy to tak: lepsze stanowiska(i nie mam na mysli tylko dyrektorow, kierownikow
      itp ale rowniez jakas atrakcyjniejsza prace fizyczna) itak sa pozastawiane
      swojakami. jesli ktos szuka jakiegos pracownika to na stanowisko
      'przedstawiciel handlowy'... bylem na kilku-nstu juz chyba spodkaniach w sprawie
      pracyi na KAZDYM oferta pracy wlasnie tak(lub podobnie) brzmiala... ale
      dowiadywale sie tego niestety dopiero na rozmowie a przez telefon: 'szukamy
      roznych ludzi na rozne stanowiska'... pracodawcy jak wam nie szkoda swojego
      czasu i naszego('potencjalnych kandydatow') wiadomo ze ktos tym przedstawicielem
      musi byc ale gdyby taki pracodawca oferowal jakies atrakcyjne wynagrodzenie to
      sami by do niego sie zglosili ludzie co maja ten 'fach' w rekach i nie musialby
      tajemniczymi ogloszeniami sciagac masy ludzi ktorzy sie nie nadaja na takie
      stanowisko(np mnie;-))
      brak w czestochowie inwestycji, nie powstaja zadne nowe zaklady toi nie ma
      miejsc pracy...coz sie dziwic ze nie mozna nic znalesc. ale ja nie trace
      nadzieji i mysle ze jednak kiedys sie cos dla mnie znajdzie chociaz za
      niewielkie pieniadze- byle tylko uczciwe;-)
      pozadrawiam wszystkich szukajacych pracy i zycze szybkiego jej znalezienia;-)
      • Gość: zibi Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: 80.48.49.* 03.06.06, 08:35
        Drogi Macku, po LO to bedzie ci ciezko cos ciekawego, a juz napewno ciezko
        bedzie ci znalezc cos gdzie nie bedzie tyral po 10h za marne grosze - coz, LO
        nic nie znaczy i pracy za w miare uczciwe pieniadze raczej nie znajdziesz, albo
        dasz sie wycyckac albo bedzie siedzial w domu.

Ponuro zabrzmialo, ale ja po studiach szukalem w zasadzie ponad pol roku
        NORMALNEJ pracy, a w miedzy czasie u 2 pracodawcow dalem sie cyckac (marna kasa
        ale fizycznie nie pracowalem) bo kaska sie zawsze przyda, a zwalniajac sie nie
        bylo mi wogole zal.
        • Gość: mag Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:13
          Przyjdź do KFC na alei wojska polskiego stawka jest chyba 4.86zł. albo 5.11zł.
          jesteś zarejestrowany masz wszystkie swiadczenia jesli sie uczysz to piszesz
          prośbe i pracujesz kiedy chcesz. naprawde a myśle ze jak na twój młody wiek
          czyli 20 to w granicach od 600-800 zarobisz.
    • Gość: marcin_r Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.21.pl / *.21.pl 02.06.06, 20:39
      Dwa tygodnie to bardzo mało na poszukiwanie pracy. Ja szukałem ok. 4 miesięcy i
      trochę sobie też pojeździłem w kierunku Wrocławia, Krakowa. Musisz się uzbroić w
      cierpliwość i brać poprawkę na "oddzwonimy do Pana w najbliższym czasie" (oj,
      ile razy ja słyszałem tę gadkę i to nie tylko od pracodawców-buraków).
      Dużo nie pomogę, ale radzę przeszukiwać gazety i popytać rodzinkę.
      • Gość: ddd Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.prio138.trustnet.pl 02.06.06, 21:17
        Podobno przyjmują do SILA sp. z o.o., która się mieści gdzieś w okolicach
        stacji benzynowej na Warszawskiej. Produkują jakieś części samochodowe i
        przyjmują na produkcję. Pensje podobno niezbyt wysokie, ale normalne godziny
        pracy i raczej przestrzegają KP.
        • Gość: doradca Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.06.06, 23:47
          Witam Panie i Panów. Może będę mógł coś pomóc. Proszę o kontakt mailowy
          alvex@interia.pl
          • Gość: koordynator Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.womczest.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 10:52
            witam!!
            mam propozycje pracy przy promocjach wykladaniu towaru itp. kwaota za godzine
            uzalezniona od firmy dla jakiej w danym momencie pracujemy!!
            Warunek: wymagana ksiazeczka sanepidowska!!!!!
            osoby zainteresowane prosze o przesylanie swojego CV wraz ze zdjeciem na adress:
            koordynator@poczta.onet.eu

Pozdrawiam!!!
    • Gość: drewniak Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: 62.29.160.* 03.06.06, 10:58
      Jeśli się uczysz dalej, to proponuję Exact Systems. Praca lekka i łatwa...
      • kasia26_a Re: parca,praca,praca ...... ??? 03.06.06, 12:28
        hmm ja te z szukam kogos do pracy, a dokladniej dziewczyny do pubu jako kelnerka, nie wymagam zadnego doswiadczenia tylko aktualna ksiazeczke sanepidowską.Praca 2:1 czyli dwa dni pracujace jeden wolny. Umowa na okres probny jak narazie potem zobaczymy.Praca jak to pubie wiaze sie z duza iloscia godzin bo najmniej 13.Wynagrodzenie dniowkowe. Owszem przychodza umawiaja sie na drugi dzien na przyuczenie i lipa - nie docieraja.Ludzie, po ogolniaku chcecie znalesc dobrze platna prace najlepiej 1200zl na reke z tego co widze i zeby czasem sie nie przemeczyc.Zacznijcie w takim razie roznosic ulotki, nie nameczycie sie no chyba ze wcodzac na 10 pietro wierzowca jak winda wysiadzie.
        Takie sa realia niestety w naszym kochanym panstwie. Szkoda ze nie bierzecie pod uwage kosztow jakie pracodawca musi poniesc zatrudnijac oficjalnie pracownika w prawdziwym wymiarze czasu pracy. Miejcie pretensje teraz do Kaczora ( moze trza zaczac robic polowanie na Kaczki ) bo jak narazie nic na dobre nie zmienia w prawie pracy.
        Widac co po niektorych wypowiedziach nie zalezy tylko na pracy ale jakby tu krocie zarabiac. Moze otorzcie swoje firmy zobaczycie jak to jest..... pomartwic sie zeby cos uhandlowac i zarobic a dopiero pozniej biadolcie na temat stawek.Nie mowie tu o pracodawcach co jezdza merolem okularnikiem np i wyjezdzaja na Majorke na wakcje ale o zwyklych zakladach
        • Gość: m Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: 80.48.49.* 03.06.06, 14:22
          a co minely czasy gdy sie mowilo, nie chcesz 600zl to wyp...., mam 10 innych na
          twoje miejsce. wynagrodzenie dniowkowe, ale o nadgodzinach wyplacanych mozna
          zapomniec co ? teraz ludzie czesciej sa wybredni bo maja w perspektywie taka
          sama prace jaka akurat ty proponujesz tylko, ze za 4x wieksze pieniadze za granica.
          Im wczesniej tacy pseudopracodawcy jak ty droga kasiu zrozumieja, ze
          niewolnictwo sie skonczylo tym lepiej dla was, no i dla nas pracownikow.
          • Gość: gosć Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 01:02
            No i firma szanownej Kasi padła
        • Gość: marcin_r Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.21.pl / *.21.pl 03.06.06, 15:26
          kasia26_a napisała:

[...]
          > Zacznijcie w takim razie roznosic ulotki, nie nameczycie sie no chyba ze w
          > codzac na 10 pietro wierzowca jak winda wysiadzie.

Zdziwiłabyś się. Roznieś sobie 1000 ulotek to pogadamy. I naucz się pisać wreszcie.
        • Gość: xxx Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:17
          co do roznoszenia ulotek to miałem okazję wykonywać kiedyś taką pracę. i nie mów
          mi że roznoszenie ulotek po blokach to lekka praca!! szczególnie jak masz do
          zrobienia 110 klatek jeden dzień!!!
      • Gość: exact Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:49
        ja tez proponuje exact systems - praca lekka, przyjemna, calkiem nieźle jak na
        częstochowskie realia platna. Tylko jeden warunek - trzeba być ucznie,m lub
        studentem. wiecej szczegolow - www.exactsystems.pl/praca
        • Gość: ... Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:07
          ogloszenie fajne ALE... pelna dyspozycyjnosc?! i osoba uczaca sie lub studiujaca
          - to sie wyklucza :) widac ze ktos kto pisal ogloszenie na stronie nie zna sie
          na rekrutacji ani na sposobie formulowania ogloszen o prace.. ;)

• Gość: Ja pisałem Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 19:22
            Kolego, na pisaniu ogłoszeń o pracę to się chyba znam.... Pełna dyspozycyjność
            jest jednym z warunków. Im bardziej jesteś dyspozycyjny tym więcej pracujesz.
            Ale za to stawki są w granicach 7 PLN netto/h. Więc nie krytykuj od razu.
            Najpierw spróbuj.

A tak poza tym nikt nie będzie rozmawiał z pracownikami, którzy na wejściu mają
            pozycję roszczeniową....

Pozdrawiam,
        • Gość: lok Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 21:33
          możesz napisać coś więcej? wiem że praca na telefon wiec pracujesz wtedy jak
          możesz więc jak chcesz zarobić mało to sobie olewasz a jak ci zależy do śmigasz,
          trzeba zdać testy(?), stawki 5,5 a po300h przepracowanych ponad7zł
          • Gość: k Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 22:20
            odezwij sie do mnie na gg (3648570) powiem ci wszystko co bedziesz chcial
            wiedziec o ExactSystems
            • Gość: lok Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 22:37
              szkoda bo gg nie działa mi od miesiąca....
              • Gość: k Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:10
                w takim razie pytaj tutaj, postaram sie odpowiedziec.
                jesli chodzi o to co napisales wczesniej - praca jest na telefon, pracujesz
                wtedy kiedy masz czas i ochote (oczywiscie jesli ciagle bedziesz odmawial to w
                koncu przestana po ciebie dzwonic);
                przy rekrutacji trzeba zdac 2 testy (prosciutki na inteligencje i na
                spostrzegwaczosc);
                stawki - pierwsze 100godz - 5,5zł, kolejne 200godz - 6,5zł, a pozniej 7,60zł
                (oczywiscie netto)
                • Gość: lok Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:34
                  szybko sie przepracuje te pierwsze100h?, niechciałbym pracować raz na tydzień...
                  wysyłać dokumenty przez strone internetową czy dzwonić? czy jest rozmowa czy
                  tylko testy?
                  • Gość: k Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 08:09
                    pierwsze sto godzin jestes w stanie przepracowac w 3 tygodnie, albo nawet
                    szybciej, zalezy ile masz czasu i ochoty do pracy.
                    W sprawie pracy najlepiej zadzwon do darka albo mariusza (ich numery podane sa
                    na stronie), umowia sie z toba na rozmowe i testy i przekaza wszystkie
                    informacje dotyczace pracy.
                    • Gość: KFC Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:48
                      przyjdz do KFC teraz nieźle płaca bo była podwyżka.....
    • Gość: Boozar Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.mynow.co.uk 03.06.06, 13:46
      Wyjedz do UK. Mlody jestes masz perspektywy tutaj.
      pozdrawiam
      • kasia26_a Re: parca,praca,praca ...... ??? 04.06.06, 02:21
        do goscia m: wiesz mnie akurat nie zalezy na juz kogos zatrudnic, skoro wszyscy maja takie mozliwosci wyjazdu to ja im przeciez nie bronie:) ale niech nie mowia ze w polsce PRACY NIE MA.A niestety zagranica tak od razu dobrze platnej pracy nie ma.
        I powiem ci jedno: sama szukalam pracy zostalam zdyskwalifikowana tylko dlatego ze mam 2 letnie dziecko
        Pozdrawiam
        • Gość: m Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: 80.48.49.* 04.06.06, 09:10
          jak to nie ma ? identyczna praca jaka ty oferujesz jest duzo lepiej platna, a
          pracy nie ma za dobre pieniadze, bo za te 650zl to jest pelno, tylko ze juz nie
          wszyscy chca dac sie dymac za te pieniadze, powiedz ze dasz 1000 na miesiac i
          zobaczysz ze znajdziesz chetnego - tak wiem te 400zl wiecej do pracownika moze
          zniszczyc twoj interes, ale moze warto zaryzykowac ?
          • Gość: hmmnm Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:00
            są przyjęcia do trw przez firme worker.praca fizyczna ciężka ale pracujesz 8
            godzin i ani minuty dużej.przestrzegają praw pracowników.pozdrawiam!!!
            • paulinas10 Re: parca,praca,praca ...... ??? 04.06.06, 11:46
              A jakie warunki trzeba spełniać aby dostać się przez workera do TRW?Bo złożyłam
              CV właśnie w workerze i jak do tej pory nie otrzymałam odpowiedźi!Nie mam
              doświadczenia zawodowego bo wczesniej nie pracowała poniewaz uczyłam sie
              dziennie.W tej chwili to jest od października zaczynam studia zaoczne. Czy brak
              jakiegokolwiek doświadczenia zawodowego dyskwalifikuje mnie przy przyjęciu do
              TRW przez firmę worker? Proszę o odpowiedź!Dziękuję!!
              • Gość: hmmnm Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:37
                nie wiem jak to jest w sytuacji kobiet.ja nie czekalem nawet jednego dnia na
                testy w trw.po zdanych testach mialem kilkugodzinne szkolenie a 2 dni po nim 5
                dni pracy(niby szkolenie ale pracujesz juz jako zwykly pracownik).ja podobnie
                jak ty nie mialem zadnego doswiadzczenia zawodowego i to chyba nie stanowi
                problemu.wazne zeby pokazac sie z dobrej strony na tym 5 dniowym szkoleniu.a
                napracowac sie trzeba i to bardzo ale mysle ze warto sprobowac.pozdrawiam i
                zycze powodzenia w szukaniu pracy
        • Gość: domino Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:50
          Kasiu, zastanów się co piszesz. Realia polskie jakie są, takie są, ale jeśli
          ktoś ma ambicje i chce osiągnąć coś więcej to będzie zawsze szukał czegoś
          lepszego.
          Pracy w Polsce jest dużo, ale za 600zł, minimum 13h dziennie wymagasz, to chyba
          przesada. Już sobie wyobrażam jakie obowiązki czekają takiego pracownika.
          Mam kilka koleżanek, które przeszły przez taką pracę i wiem, że wypłata nie
          jest adekwatna do wykonanej pracy.
          • kasia26_a Do domino 04.06.06, 17:36
            ja w zadnym swoim poscie nie umiescilam kwoty 600zl nie wiem skad to wam sie wsystkim wzielo to po pierwsze.
            Jesli mowisz o lepszej pracy i warunkach to bardzo cie prosze zaproponuj mi prace majac na utrzymaniu 2 letnie dziecko. Chodzilam i szukalalam pracy zanim wzielismy sie z mezem za pub.Pierwse pytanie jakie bylo to czy ma pani dzieci- tak owszem mam 2 letnie, ale maz nie pracuje wiec on sie bedzie zajmowac dzieckiem. Zostalalm od razu zdyskwalifikowana. Czemu?? Bo dzieci lubia chorowac tak mi odpowiedzial.Mimo ze praca byla za 500zl, wiec daruj sobie lepsze realia.
            jak narazie to sama mam problem bo laska ledwo zaczela pracowac i dziecko jej sie przytrawilo.Umowa wygasla wtedy gdy ona byla w pierwszym miesiacu ciazy. Tak na dobra sprawe to powinnam jej poprostu podziekowac od razu jakumowa wygasla.Nie mam obowiazku jej przedluzac, musialabym - gdyby byla powyzej 3 miesiaca ciazy.
            To jest tylko moja dobra wola ze ja trzymam i chce zeby po powrocie z macierzynskiego u nas pracowala.
            Myslisz ze tak sie robi?? Zatrudniasz kogos do pracy a potem okazuje sie ze brzuch jej rosnie a trudno zmienic jej warunki pracy albo zeby z brzucholem latala i piwo klientom podawala, chyba bys niesmacznie to przyjal...
            Pozdrawiam:) milego dnia zycze
            • Gość: Marecky Re: Do domino IP: *.nso.pl 04.06.06, 17:50
              postapilas frajersko na maxa. Nie ma cie koles prawa pytac o stan cywilny, ilosc
              dzieci i czy masz zamiar miec. Nie ma prawa !! A jak zapyta jakis k... to mow ze
              samotna bez dziecka, chcesz robic kariere. Powodzenia. Moja kobitka tez szuka i
              lipa. Po studiach i aktualnie pracuje w lepszym miescie niz Cz-wa, mloda wiec
              powinno nie byc problemu a jednak :(

Apel do pracodawcow: jak mowicie ze oddzwonicie to qfa oddzwaniajcie ze
              dziekujecie itp. albo nie mowcie o oddzwonieniu w ogole bo robicie z siebie
              burasow i dupkow
        • Gość: pracodawca Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:14
          Praca sezonowa i na stałe tel.509790343 od 10 do 16
        • Gość: jola do Kasi 26 IP: 80.54.169.* 14.01.07, 20:26
          Kasiu to jak sie nie oplaca zatrudnic pracownika i dobrze zaplacic to pracuj
          sama i nie wykorzystuj ludzi ,bo jeszcze troche jak prywaciarze beda tak
          placili to rodzinki ich same beda zap....c pozdrawiam
        • Gość: pracodawca DO KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 22:34
          Ktos odnowil watek i postanowilam napisac.Zastanow sie droga Kasiu co
          wypisujesz na forum. Proponujesz prace "nie za 600 zl", w systemie 2 dni pracy
          dzien wolny po 13 godzin. Wiec ile proponowals? Bo jakos mi wciaz z wyliczen
          wychodzi 260 godzin/m-c. Srednio pracujemy 170 godz w miesiacu , wiec cala
          reszta to nadgodziny. Na umowe o prace? Wiec nadgodziny platne wiecej sa, niz
          stawka nawet minimalna. A jezeli umowa zlecenie, to liczac stawke 4zl/godz (bo
          to chyba stawka pracy w barach najpopularniejsza)juz mamy ponad 1000 zl...ale
          za ile godz? Od tego odejmij koszt dojazdu, bo jak zdaje mi sie, Twoj lokal nie
          lezy blisko centrum. Zadna dziewczyna nie bedzie w nocy wracac pieszo do domu.
          Reasumujac, jezeli tak bedziemy traktowac pracownikow, to nie dziwmy sie, ze
          wyszydzaja takie propozycje.

pozdrawiam i zycze powodzenia;-)
    • izzza8 Re: parca,praca,praca ...... ??? 11.06.06, 22:57
      Czesc
      Mam pytanie do Kasi czy potrzebujesz jeszcze kogos do pracy?bo bylabym
      zainteresowana taka oferta.
      • morning.calm Re: parca,praca,praca ...... ??? 11.06.06, 23:39
        Pracodawca, napisz wiecej. Nie wstydz sie haha! Chyba, ze sie boisz, ze
        odstraszysz ludzi.

Jedna zasadnicza rada dla szukajacych pracy - nawet nie bierzcie pod uwage
        ogloszen w ktorych jest sam numer telefonu. "Nowa filia" ; "Do biura" ; "Na
        stale i na sezon" itd, itd. Chyba, ze chcecie pracowac jako akwizytor bez
        jakiejkolwiek umowy.
        • Gość: zuzia Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:57
          moze ktos nam cos jescze zaproponuje?
          • singielek1 Re: parca,proszę bardzo ... 13.06.06, 15:34
            ... uprzejmie:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=42464402&a=42515399
            Gość portalu: zuzia napisał(a):

> moze ktos nam cos jescze zaproponuje?
    • ka-8 Re: parca,praca,praca ...... ??? 13.06.06, 17:14
      Poszukaj jej poza Częstochową. Wrocław, Warszawa, zagranica... Nie liczyłbym
      szczególnie na nic pod Jasną Górą.
      • Gość: JEST W CKT Ul Waly Dwernickiego 121 IP: 87.239.176.* 13.06.06, 18:00
        Jest praca i nie za 3.50 .Kazdy kto ma chec do pracy moze pracowac i nie na
        czarno.CKT CZESTOCHOWSKA KONFEKCJA TECHNICZNA
        • Gość: carmen do kasi26 IP: 87.239.176.* 13.06.06, 18:58
          jak mozna sie z Toba skontaktowac,ja bym chciala pracowac jako kelnerka,
        • paulinas10 Re: Ul Waly Dwernickiego 121 16.06.06, 19:32
          Gość portalu: JEST W CKT napisał(a):

> Jest praca i nie za 3.50 .Kazdy kto ma chec do pracy moze pracowac i nie na
          > czarno.CKT CZESTOCHOWSKA KONFEKCJA TECHNICZNA

Proszę o jakies informację na temat tej firmy.Dziękuję!!
    • Gość: zuzia Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 11:08
      POszukuje pracy jako barmanka ,kelnerka moze jakies propozycje
    • Gość: praca Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:32
      DAm prace w warszawie osobom z doswiadczeniem przy pracahc rmontowo-
      wykonczeniowych ,oferuje zakawterowanie. Jesli jestes zainteresowany prosze o
      kontakt praca45@vp.pl lub tel 0-660-969-609.
    • Gość: mona Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.cable.ubr03.craw.blueyonder.co.uk 19.06.06, 22:22
      Ludzie jak macie tylko mozliwosc to spier... z tego kraju,tam nie ma zadnej
      przyszlosci,zaharujecie sie i nic z tego nie bedziecie miec.Ja siedze od roku
      pod Londynem kolo lotniska Gatwick i zajebiscie tutaj jest,pracuje 5dni w
      tygodniu,mam 2 dni wolne,nie robia mi w pracy problemow jak chodze do szkoly,bo
      szkola jezykowa jest tutaj for free.Umowe mam na stale miesiac platnego
      urlopu,mimo ze pracuje dopiero rok i ani mi sie mysli wracac do
      Czestochowy,jezyka tez mozna sie tutaj super nauczyc , w ogole uwielbiam ten
      kraj!
      • Gość: m do Paulinas 10 IP: 87.239.176.* 19.06.06, 22:45
        ulica Waly Dwernickiego 121 www.ckt.pl
        • Gość: Panan Re: do Paulinas 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:27
          niestety byłem tam dzisiaj i przyjęć już niema SZKODA.
          • Gość: LOLO Re: PRACA!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:38
            TAK GAMONIE SZUKACIE TEJ PRACY. URODZENI KIEROWNICY. Zarobić 3,5 lub 5,0 tys.
            zł chłopok gdzie ty żyjesz. Do psychiatry..
            • Gość: gość Re: PRACA!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 01:03
              no i firma szanownej mądralińskiej niejakiej Kasi padła
              • Gość: m Re: PRACA!!!!!!! IP: *.prenet.pl 16.11.06, 17:53
                oj jak mi przykro - hehehehe.
                • Gość: Agnes Re: PRACA!!!!!!! IP: 195.116.125.* 16.11.06, 18:54
                  No i czego się czepiacie Kasi buraki, dziewczyna przynajmniej nie narzeka, że
                  pracy nie ma tylko sama próbuje rozwiązać jakoś swoją sytuację. Godne to
                  pochwaly bo w naszym kraju ludzie zazwyczaj chcą tylko brać a nie dawać coś z
                  siebie, i na dodatek jeszcze nie traktuje pracowników jak roboty do
                  wykorzystania i wyrzucania skoro z własnej woli przedluża umowę dziewczynie w
                  ciąży. Zanim kgoś skrytykujecie popatrzcie na siebie. Może was zazdrość zżera że
                  dziewczyna próbuje swój własny biznes rozkręcić, co??
                  • Gość: m Re: PRACA!!!!!!! IP: *.prenet.pl 16.11.06, 19:10
                    wiesz co jakos mnie nie zzera - tylko wku..aja mnie tacy pracodawcy co
                    zatrudniaja na 1/4 lub 1/2 etatu a kaza zapierniczac po 12h na dobe za gowniane
                    pieniadze tylko po to by placic mniejsze skladki.

A osobiscie pracuje mi sie dobrze w normalnej firmie za normalne pieniadze i
                    zatrudniony jestem na pelen etat (8h dziennie bez sobot i niedziel), wszystkie
                    skladki placone itd itd (tylko szkoda ze ZUSy i inne zabieraja mi 900zl
                    miesiecznie). I jakos da sie tak zatrudniac, firma swoje zarabia, ja nie
                    narzekam i wszyscy sa zadowoleni, a ona kosztem pracownikow probowala nabic
                    wlasna kabze - oby wszystkich takich pseudopracodawcow szlag trafil.

A to z tym trzymaniem miejsca dla kobity w ciazy to mysle pic na wode, bo skoro
                    ktos skapi 200zl na wyplate dla pracownika produktywnego to na pewno nie wyda
                    paruset na kogos kto nie pracuje. A nawet jezeli to prawda to pewnie tylko dla
                    tego bo jak mozna bylo wyczytac nikt inny nie chcial tam pracowac.
      • Gość: malwing Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:11
        mona - marzenka
        napisz coś więcej to może i ja się wybiorę ...
        niby praca jest ale skoro tak zachęcasz ...

ps. co porabiasz?
        • Gość: Mona Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:23
          Droga koleżanko malwing - Kingo!!!
          Nie jednemu psu burek na imię.
          Muszę Cię zmartwić - ten jakże "ambitny" wpis nie należy do mnie.
          Pytasz co porabiam? Otóż siedzę sobie w naszym pięknym mieście i nadal pracuję
          niedaleko twojego domku.
          I nie wybieram się ani do Londynu ani nigdzie indziej, wszak pieniążki nigdy
          nie były i jak na razie nie są dla mnie najważniejsze.
          Pozdrawiam - Mona - marzenka ;-)))
      • Gość: m one question IP: *.prenet.pl 23.11.06, 19:23
        mozesz napisac co tam porabiasz i dlaczego mycie garow albo praca w fabryce to
        jest to o czym zawsze marzylac ?
    • Gość: ktoś Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:53
      Idź lepiej na studia jakieś jak masz chęć pracować uysłowo, a nie fizycznie.
      • Gość: Gość Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:01
        Mne równierż zazdrość nie zżera, ponieważ dobrze mi w domu z moją córcią. Ale
        wiem że trudno znaleźć pracę i martwie sie o to. A tamtą Panią akurat znam.
        Niestety...
        • Gość: Gość Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:02
          Gorszej cwaniary w życiu nie spotkałem
          • Gość: a.m Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:18
            Ja też szukam pracy już bardzo długo. Może macie jakieś propozycje dla
            dziewczyny po 20-tce. Wykształcenie średnie techniczne.
    • Gość: kulka Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:21
      Polecam prace w trw ale przez posrednika worker. Płaca ok. 5.50 na godzine.
      Wmiesiacu nawet 1000 zl mozna wciagnac
    • Gość: misia Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: 195.116.125.* 22.11.06, 19:56
      no wlasnie jesli ktos wie gdzie mozna zlozyc cv to dajcie cynk
      pozdrawiam
    • Gość: DUDI Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:34
      NA POCZCIE W CZĘSTOCHOWIE SĄ PRZYJĘCIA
    • Gość: archiwistka Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: *.apus-net.pl 22.11.06, 21:14
      a ktoz to wygrzebal ten czerwcowy watek?
    • Gość: młody zacznij od II tury wyborów, pomyśl o innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:16
      mamy szanśę na "znormalnienie" miasta i nowe miejsca pracy.
      Wybór w rękach młodych.
      • Gość: Ania DAm prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 19:54
        dziewczyny wiek 18-23lata. kontakt, hostessy_m1@onet.eu
    • mcjurek1986 Re: parca,praca,praca ...... ??? 14.01.07, 21:52
      no i tak się składa ze prace znalazłem już pół roku pracuję /odnośnie 1 mojej
      wypowiedzi/ ale praca przestaje mi odpowiadać mam daleko i kiepskie warunki moze
      znacie jakieś firmy np. przy produkcji form wtryskowych z Cz-wy gdzie mozna
      dobrze zarobić i jest przestrzegany KP
      • Gość: uszczypliwy Re: parca,praca,praca ...... ??? IP: 213.76.167.* 14.01.07, 22:38
        a gdzie tą pracę znalazłeś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka