kasia26_a 03.06.06, 12:09 Chcialam sie zapytac jak wam sie podobal koncert ktory odbyl sie wczoraj na BCB w Dolce Vita.Gral zespol " Akces", to typowy weselny zespol ale czy klimat ich zabawy wam sie podobal.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CBC Re: Koncert na BCB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:31 co to jest BCB???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki_czwa Re: Koncert na BCB IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:45 Też się zdziwiłem "BCB", ale chodziło chyba o BC -> Biznes Center na Wałach :) ps. na koncercie nie byłem - nie wiem ... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Koncert na BCB IP: *.org / *.org 03.06.06, 19:39 Chyba CBC czyli Czestochowa Biznes Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: Koncert na BCB 04.06.06, 02:28 Tak chodzi o Czestochowskie Bisnes Centrum Chodzicie i nie wiecie gdzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Koncert na CBC IP: *.21.pl / *.21.pl 04.06.06, 07:58 Już Ci kiedyś pisałem: naucz się pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjm Re: Koncert na CBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 08:56 A co tam za centrum jest? czego? a raczej jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: Koncert na CBC 04.06.06, 17:37 twoja inteligencja Marcin siega zenitu:))))moze ty nauczycielem polonistyki jestes co?? Gratuluje wyobrazni i intelektu Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Koncert na CBC 04.06.06, 17:50 typowa dyskusja - 10 wpisów i żaden nie na temat(w tym mój:P) ja mam takie pytanie:jakim cudem w tej kanciapce zmieścił się koncert?nie było mnie na nocy Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a do Henryczka 04.06.06, 23:02 hmm a jednak sie zmiescil, czyzbys byl tam ochroniarzem ze sie tak wypytujesz?? Po twoim wpisie sadze ze tak. Tam prawie w kazdym lokalu sa koncerty wiec nierozumiem zdziwienia. Widze ze albo ktos czepia sie polonistyki mojej albo jakies dziwne wywody wysnuwa a ja sie TYLKO zapytalalam jak podobal zespol. Ciekawe czego sie jeszcze ktos uczepi........... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DV Re: do Henryczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:35 dziwicie sie że właścicielka zbiera opinie?. Nie znam zespołu więc sie nie wypowiadam, ale słyszałam że do dupy Odpowiedz Link Zgłoś