ciechanowianin0 06.05.09, 23:51 chciałem się zapytać gdzie można i ile kosztuje wyregulowanie radia cb z anteną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: CB RADIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 23:56 Przy dworcu pkp facet ma serwis CB. Za 20 zł zrobi Ci wszystko cacy. dokładniej miedzy dworcem a bazarkiem w tych barakach. Znajdizesz.... taka wielka antena na dachu;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianin0 Re: CB RADIO 07.05.09, 00:01 dzięki musze się tam do niego przejechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: CB RADIO IP: *.103.192.213.cable.satra.pl 07.05.09, 09:21 Ewentualnie możesz sam kupić sobie miernik SWR i wyregulować antenę, nie jest to skomplikowana operacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: CB RADIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:34 na wojska polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CB RADIO IP: *.cust.tele2.pl 14.05.09, 18:20 polecam serwis CB przy bazarku PKP. Strojenie anteny kosztuje tam 20zł. Na wojska polskiego też całkiem dobrze stroi antenki za taką samą cenę. Zdecydowanie odradzam "serwis" CB na przeciwko blaszaka. Koleś słabo się zna na tym co robi, a i ceny ma zawyżone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: CB RADIO IP: *.tktelekom.pl 15.05.09, 21:24 Do wszystkich zainteresowanych tematyką Car Audio! W Mławie na Ciechanowskiej powstał profesjonalny sklep Car Audio. Znajdziecie w nim radia CD, DVD, MP3,CB ORAZ TUBY, WZMACNIACZE ITD. Zdecydowanie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: CB RADIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 01:56 bardzo profesjonalny w budce 2x2m :) za dużo towaru to ja tam nie widziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CB RADIO IP: *.tktelekom.pl 16.05.09, 16:58 Sklepy zazwyczaj mają 2x2. Ja sam kupiłem świetny sprzęt - radio + głóśniki oraz CB. Ceny są tam więcej niż korzystne, a obsługa fachowa - na miejscu montaż. Sklep oceniam na 5+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: CB RADIO IP: *.chello.pl 16.05.09, 13:25 Jak zaniosłem radio i antenę bo mi piszczało strasznie radio, to gość się mnie pyta co ma tam naprawić antenę czy radio!!!. Powiedziałem, że nie wiem to, on jak antena to może mi sprzedać nową!!!- głupek( ja mam już nową). Zapłaciłem za obcięcie i prze lutowanie wtyczki- to na pewno to powiedział. Nic to nie dało i następnym razem wzruszył ramionami. Pozdrawiam serdecznie człowieka z naprzeciwko blaszaka i Service Profesjonalny w Ostrołęce. Jak dotrze do Ciebie to była uszkodzona GRUSZKA- trzeba było tylko styki w gruszce poprawić!!!!!!!!!!!!!- fachowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car audio Re: CB RADIO IP: *.static.chello.pl 24.04.14, 14:35 Witam. Wie ktoś może kto w Ciechanowie zajmuje się montażem car audio tj, cb radia, radioodtwarzacza, głośników, subwoofera, wzmacniacza, okablowanie itp. W grę wchodzi również sklep w którym można cały ten sprzęt kupić i zajęli by się montażem całego tego sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CB RADIO IP: *.centertel.pl 24.04.14, 18:39 towarowa 27- tylko on w Ciechanowie wie co robi....jeździ pięknym golfem jedynką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XEN Re: CB RADIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 21:44 Gość portalu: gosc napisał(a): > towarowa 27- tylko on w Ciechanowie wie co robi....jeździ pięknym golfem jedynk > ą. Kłamstwo. Pan Jarek z Okrzei 16 też wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goac Re: CB RADIO IP: *.centertel.pl 25.04.14, 07:02 przeczytaj jeszcze raz o co człowiek wyżej zapytał, na co ja mu odpowiedziałem. długi co do CB ok ale nie okablowanie, granie itp. Także o tym kłamstwie to troszkę delikatniej. Odpowiedz Link Zgłoś