Dodaj do ulubionych

Stacja NESTE - dla cierpliwych

IP: *.man.czest.pl 07.06.06, 13:18
Czekalem parenascie dni liczac ,ze cos sie wydarzy pozytywnego-ale nic z
tego.Wlasnie iles tam dni temu,na owej stacji mnie i kilku innym tankujacym
dystrybutor "połknął" pieniadze nie dajac nic w zamian.Zadzwonilem na podany
numer/bardzo mi zalezalo na czasie/a tam jak na przesluchaniu przepytano mnie
o dokladne dane.No trudno!W ciagu tygodnia podano mi dzien i godzine odbioru
pieniedzy/ 20zl- tyle tylko na szczescie wlozylem/ miedzy 9 a 10.Trzeba bylo
jechac ,zeby byc moze uslyszec "przepraszamy",ale gdziez tam-ani
slowa.Liczylem rowniez na kartke od firmy z przeprosinami nie mowiac o jakims
malym tankowaniu.Tak sie zalatwia w XXI wieku w ramach chocby reklamy - ale o
czym ja marze .Takiej firmie szkoda na koperte ze znaczkiem a byc moze to
byloby tansze niz utrata klijentow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Stacja NESTE - dla cierpliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:43
      Człowieku Neste to najgorsza stacja, jaka kiedykolwiek powstała!!!
      Paliwo jest rozrabiane chyba z wodą, a z cenami też jest dramat!
      Pamiętam jak niedawno na niby "najtańszym Neste" cena była wyższa niż na Shellu
      i dosyć długo utrzymywała się ta różnica!!! Jeśli chodzi o przyjmowanie
      banknotów, to niestety na tej stacji trzeba liczyć na łud szczęścia, bo nie
      radzę podjeżdżać jeśli banknot jest pognieciony.
      Pozdrawiam
      • Gość: dfg Re: Stacja NESTE - dla cierpliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:57
        hmm dziwne, tankuje co pare dni i sprawdzam cenę u konkurencji i jeszcze nie widziałem zeby była gdzies nizsza niz na neste. Pozatym pół roku temu słyszałem o kontroli i wypadło ok. leje w miare jak wszedzie i beznzyna nie chrzczona. Wiec chyba jestes z konkurencji Marcinie, moze od tych za realem(SYF).
        A co do banknotów - jak sie trzyma kase w skarpecie to sie nie dziw ze nie chce przyjąć. Czasami trzeba powtórzyć ale jeszcze nie miałem kłopotu z tankowaniem.
        A kłopoty zdarzaja sie wszedzie, w końcu to automaty, kiedys była afera ze gość nalał do zbiornika 45l duuuzó wiecej, ale juz nie pamietam, wię nie gadam. POZDRAWIM Czytających
    • Gość: Stiepan Re: Stacja NESTE - dla cierpliwych IP: 80.53.75.* 08.06.06, 17:19
      Ja tam nigdy nie miałem problemów. Chyba że autor postu to wyjątkowo mało
      rozumny człowiek. Tam wszystko jest opisane krok po kroku. Taniej może i się
      znajdzie, ale może na Tesco.
      • Gość: Przemo Re: Stacja NESTE - dla cierpliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:29
        Ale gość miał pecha i taką borute sieje za 20 zł niech jedzie do Auchana to
        dopiero bedzie mial paliwo i za jaka cene. Ile stacji tyle opinii o nich a kazdy
        cos doda ja jak sie w zime naciolem na paliwo ktore zamarzlo w zbiorniku
        poprostu nie uczeszczam na ta stacje tak njak okoliczni mieszkancy tylko
        przejezdni sie tam zaopatruja. A Neste nic mi nie zrobilo chociaz kiedys nie
        zaowazylem ze dystrybutor jest uszkodzony (napis na ekraniu) i wlozylem karte na
        ktora czekalem 10 min ale wyszla.
        • Gość: zzz Re: Stacja NESTE - dla cierpliwych IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 08.06.06, 18:17
          tez tam czesto tankuje i jest ok, ale tez raz zauwazylem ze na neste byla
          drozsza niz na shellu i jet na jana pawla. Oglonie wszystko z Neste jest OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka