Dodaj do ulubionych

Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:24
Może ktoś się wypowie na ten temat a mianowicie nt tańca ; turnieji ; klubów w Cz-wie i nie tylko . Mnie interesowało by bardzo to jaki klub jest waszym zdaniem najlepszy i co trzeba posiadać aby móc brać udział na turnieju :-) Za odpowiedzi z góry dziękuje .
Obserwuj wątek
    • Gość: znawca Re: Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:31
      Kluby taneczne to : A+S(najlepszy :d); Zorba (Mykanów , Mstów) Szyk ;Carmen Bis.
      A co do wystepów na turniejach to trzeba mieć strój i jakieś umiejętności taneczne .
      • Gość: tyziek Re: Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:34
        i książeczke startowa PTT :) ZORBA MYKANÓW NAJLEPSZA!
        • Gość: klubowicz Re: Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:57
          a przede wszystkim umiec tanczyc
          • Gość: to ja Re: Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-) IP: *.man.czest.pl 10.06.06, 12:01
            a przede wszystkim to tzreba miec silna wole do tanczenia
            • Gość: tyziek Re: Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:51
              wydaje sie to dość oczywiste ze trzeba umieć tańczyć :) i nie chodzi tu o
              3miesięczny kurs :)
              • Gość: pan'to'felek Re: Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:11
                To że trzeba umieć to wiadomo ale może ktoś się wypowie na temat klubów , jaki najlpeszy a jaki najgorszy , gdzie jest najdrożej ????????????????????????????????????
                • Gość: ona:) Dobrowolscy IP: 87.239.176.* 11.06.06, 19:15
                  Ja chodze do Dobrowolskich. uwaam ze swietnie ucza. maja super podejscie i z
                  kazdego potrafia wykrzesic dusze tancerza. nawet z zelbetonowego kloca:)
                  • Gość: tyziek Re: Dobrowolscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:14
                    dobrowolscy sa jedni z najdrozszych. polecam zrobe lub a+s
                    • Gość: ona:) Re: Dobrowolscy IP: 87.239.176.* 11.06.06, 20:17
                      ja u Dobrowolskich place 70 zl na miesiac a w A+S placilam 50 zl, wiec dla mnie
                      te 20 zl to nie tak duzo dolozyc, a ucza naprawde rewelacyjnie.
                      • Gość: tyziek Re: Dobrowolscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:27
                        a w zorbie płace 30 na miesiac i tez jest rewelacja
                        • Gość: Mistrz_69 Re: Dobrowolscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:35
                          No cóż po pierwsze dobrowolscy nie maja swojego klubu tylko prowadzą szkołe tańca (pytanie poprzednie odnosiło sie do klubów). Tak wogle to dobrowolscy są drodzy ale nie aż tak ; popatrzmy na warskich którzy chyba by chcieli spać na pieniądzach ;/ a podobnie drogo jest jeszcze w Szyku !!
                          • Gość: Ola Re: Dobrowolscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:43
                            Chodzę do Adriana i Marty Dobrowolskich ładne pare miesięcy-wcale nie jest
                            drogo, ja płacę 70 zł za osobę za miesiąc.Wychodzi więc 8 godzin zajęć, gdzie
                            nauczysz się ok 5 tańców takich niezłych- w porównaniu do warskich co to robią
                            kursy za 1750 zł od osoby i uczą polki i krakowiaka na Wesele hihii:):):)WASZ
                            WYBÓR. Szkoła szyk droższa, ale to profesjonalna szkoła-moge powiedzieć że
                            Adrian i Marta Dobrowolscy w niej tańczyli i zdobyli dzięki niej najwyższą
                            klasę taneczną "S", a potem otworzyli szkołe.polecam, to fajni młodzi ludzie-
                            umieją uczyć i maja dobre podejście do każdego.za 70 zł warto spróbować mówię
                            Wam!
                            • Gość: Paolo Re: Dobrowolscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:52
                              --------------------------------------------------------------------------------
                              Gość portalu: Ola napisał(a):

> Jak można porównywać Warskich i Dobrowolskich!!!no wybacz: kurs miesięczny u
                              > Warskich od osoby to 170 zł a u Dobrowolskich 70!!!to duża różnica nie
                              > wspominając o różnicy w kursie- warscy nie umieją zbyt wiele, tyle co sie
                              > nauczyli przez kilka lat i sie w ogólne już nie kształcą, uczą polki,
                              > krakowiaka itp a kto to widział takie tańce na np, weselach???.

juz nie przesadzaj, ze nic nie umia...a pozatym to nie ucza tylko krakowiaka i
                              polki bo ja do nich chodizlem w ferie zimowe i byly owiele fajniejsze
                              tance...(rock and roll, walc w., tango, rumba)trafiles na taki kurs gdzie
                              akurat to uczyli i wielce sie rzucasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              trudno wymagac, aby przez caly czas uczyli tego samego skoro niektorzy chodza
                              do nich nawet od roku..wiec musza coagle uczyc czegos nowego..wiem bo znam taka
                              osobe:)

Marte i Adriana Dobrowolskich znam bo chodzilem tez do nich..
                              Fakt nie mozna porownac tych 2 szkol, ale Warscy ucza 4 tancy, a Dobrowolscy 3
                              jak bylem u nich na kursie!!!
                              I u Warskich jest wiecej godz do wytanczenia bo 21!!!, a u Dobrowolskich chyba
                              6 godz!!! wiec kto jest drozszy???????
                              Jak dobrze pamietam wiec sie NIE DZIWICIE ZE TAK TANIO MAJA!!!!!!!!!!!
                        • Gość: Ola Re: Dobrowolscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:46
                          Zależy co dla ciebie oznacza REWELACJA:) w szkole Dobrowolskich mozesz zostać
                          na serio tancerzem turniejowym, jeśli oczywiście o tym marzysz i masz
                          predyspozycje.Dla mnie to jest rewelacja.a jak sie idzie tylko po to żeby sie
                          jednego tańca nauczyć zeby na weselu kiszki nie robić to lepiej poprosić tate i
                          mame albo jakiś wujków a nie pchać sie do SZKOŁY TAŃCA!!
    • Gość: MiStrz_69 A+S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:45
      A tak wogle to może powiesz jak jest w a+s i ile razy w tygodniu są zajęcia itp. Zastanawiam się nad nimi i sam już niewiem .
    • Gość: Grzybek Re: Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:13
      up
      • Gość: MiStrz_69 Re: Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:32
        No może ktoś mi odpowie .....
        • Gość: Paolo Re: Taniec Towarzyski .... i nie tylko :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:52
          --------------------------------------------------------------------------------
          Gość portalu: Ola napisał(a):

> Jak można porównywać Warskich i Dobrowolskich!!!no wybacz: kurs miesięczny u
          > Warskich od osoby to 170 zł a u Dobrowolskich 70!!!to duża różnica nie
          > wspominając o różnicy w kursie- warscy nie umieją zbyt wiele, tyle co sie
          > nauczyli przez kilka lat i sie w ogólne już nie kształcą, uczą polki,
          > krakowiaka itp a kto to widział takie tańce na np, weselach???.

juz nie przesadzaj, ze nic nie umia...a pozatym to nie ucza tylko krakowiaka i
          polki bo ja do nich chodizlem w ferie zimowe i byly owiele fajniejsze
          tance...(rock and roll, walc w., tango, rumba)trafiles na taki kurs gdzie
          akurat to uczyli i wielce sie rzucasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          trudno wymagac, aby przez caly czas uczyli tego samego skoro niektorzy chodza
          do nich nawet od roku..wiec musza coagle uczyc czegos nowego..wiem bo znam taka
          osobe:)

Marte i Adriana Dobrowolskich znam bo chodzilem tez do nich..
          Fakt nie mozna porownac tych 2 szkol, ale Warscy ucza 4 tancy, a Dobrowolscy 3
          jak bylem u nich na kursie!!!
          I u Warskich jest wiecej godz do wytanczenia bo 21!!!, a u Dobrowolskich chyba
          6 godz!!! wiec kto jest drozszy???????
          Jak dobrze pamietam wiec sie NIE DZIWICIE ZE TAK TANIO MAJA!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka