Gość: Qba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:22 Tak dla odmiany temat nie zwiazany z wczorajszym meczem Polska - Ekwador, sami oceńcie... www.smog.pl/wideo/1058/pierwszy_teledysk_paris_hilton/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kachna Re: Teledysk Paris Hilton IP: *.21.pl / *.21.pl 10.06.06, 13:56 czy ja wiem czy odmiana...to i to jest porazką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Teledysk Paris Hilton IP: *.net / *.net 10.06.06, 14:20 kachna,jesteś porażką Twoich rodziców.Jak umiesz zrobić coś lepiej to zrób a nie pierdzisz za klawiaturą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Teledysk Paris Hilton IP: *.21.pl / *.21.pl 10.06.06, 14:38 dziekuje ci krzysiu za te konstruktywna krytyke heh widac nadepnelam na odcisk fanowi dziwki z fortuna w spadku...ale zapewno masz racje toz to mloda inteligentna dziewczyna z talentem i potencjalem a mnie sie w zyciu nie uda wiec dlatego sie jej czepiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżana Re: Teledysk Paris Hilton IP: 195.189.52.* 10.06.06, 15:32 Biało-czarne zdjęcia na plaży ok ale Paris? - żenada, może gdyby pannę zmienić byłoby w miarę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki_czwa Re: Teledysk Paris Hilton IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 15:49 Dla fanów Paris Hilton polecam jej film z byłym narzeczonym "One night in Paris" :) Wtajemniczoni wiedzą o co chodzi :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś