Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:10 Czy może ktoś wie, gdzie i kiedy powstanie nowe centrum handlowe w Częstochowie? No i oczywiście co to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Centrum Handlowe IP: *.sanetja.pl 13.06.06, 19:53 nic nie powstanie... w takiej dziurze:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jest dobrze Re: Centrum Handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:29 Niestety, nic nie powstanie. Nie ma na to szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Centrum Handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:38 a ma powstac takie ja nic nie s łyszałam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Centrum Handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:45 Mieli coś robić w Merkurym. Ale nie wiadomo nic na ten temat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puk Re: Centrum Handlowe IP: 80.51.236.* 14.06.06, 15:27 Ten Merkury to jedno wielkie nieporozumienie. W centrum miasta w obiekcie o tak dobrej lokalizacji stragany rodem z targowiska/ mówię o parterze- smar myło i powidło w kupie/ a na piętrze dom handlowy za Gierka ze śpiacymi z nudów paniami z obsługi. Bo i do czego się usmiechać: towar z Konopisk a ceny jak markowych kreracji. I wszędzie to samo. Miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Centrum Handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:29 A ja tam słysze glosy o centrum handlowym nad Wartą i wiem ze pewna firma ma powazne zamierzenia i pomału zabiera sie juz do projektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Centrum Handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:33 Słyszałam, że ma powstać Galeria Handlowa jak dawne zakłady Warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Centrum Handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:44 Galeria nad Wartą?? Powstanie, może za 10 bądź 15 lat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovelas Re: Centrum Handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:03 Trzeba czekać, może coś powstanie :) Odpowiedz Link Zgłoś