Dodaj do ulubionych

Wybory samorządowe - patrzmy politykom na ręce !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:17
Na jesieni wybory samorządowe . Tak sobie myślę że nie można dopuścic by
dotychczasowe władze miasta , znów pełniły swoja jakże odpowiedzialną "
misję " . Proponuje byśmy my - częstochowianie dopilnowali tego . Zgłaszajcie
tu wszystkie potknięcia władz , wszystkie niedopatrzenia , świństwa i
przekręty . A może potem wypiszemy je na plakatach i transparentach i
przejdziemy sie pod urząd miasta . Nie chcę by dalej rządzili !chcę im
pokazać że wiemy co jest złe a co dobre i że patrzymy im na ręce . Piszcie co
o tym sądzicie !
PS .Nie należę do żadnej partii .
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaa Re: Wybory samorządowe - patrzmy politykom na ręc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:23
      to SLD nazywa sie teraz "żadna partia"?
      • Gość: robaks Re: Wybory samorządowe - patrzmy politykom na ręc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:18
        Nie żadna partia to żadna partia , nie trzeba nigdzie należeć żeby nie lubić
        prezydenta wrony i jego współpracowników . Zresztą możesz sobie załozyc swój
        wątek , w którym pokażesz co urzędnicy zrobili dla miasta dobrego , będziemy
        mieli mozliowść rzeczowej dyskusji . Mnie na przykładzłości to że na
        opficjalnej stronie urzędu miasta jest tyle infomacji związnych ze sprawami
        religijnymi . Czy na prawdę poza Kościołem nic ważnego u nas sie nie dzieje ?
        A wydział komunikacji społecznej - utrzymywany ze społecznych pieniędzy , jakie
        ma zadania , co dobrego dla nas zrobił . Może po prostu nic o tym nie wiem .
        PIszcie !
        • Gość: towarzysz oczywiscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 03:30
          My towarzysze to zribiliśma duzo kupy, a zrobimy jeszcze wiecej!!

Niech żyje marazm czestochowski, pieniadze na parki podjasnogorskie cośmy
          chcieli żeby nie dac! Niech zyją! Niech zyje zrujnowany stadion co to go Wrona
          wyremontował! Niech zyje
          Niech zyja zdewastowane aleje cosmy to mieli w d...! Niech żyją. niech zyje
          brak towarzysze pomysłów i inwestycji oraz kawiarenki na Placu Biegańskiego
          dane naszym towarzyszom i dom radnej jasko z sld kupiony przez równie
          eseldowski zarzad miasta.

NIECH ŻYJA DŁUGI COSMY FAJNIE ZROBILI1 W PARE LAT!
          NIECH ZYJE ZADŁUZONY PRZEZ NAS MPK I RÓWNIE ZADŁUZONE SZPITALE!!!!!!!!!

czy to se wrati?
          • Gość: buk Re: oczywiscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:24
            Ale przecież kawiarenka koło ratusza jest nadal , szpitale mają nadal problemy
            finanasowe , a remont alei ropoczyna się dopiero teraz ... jak do wyborów kilka
            miesięcy . I gratuluję zwolennikom prezydenta umiejętności pisania ...:))) Jaka
            piękna polszczyzna ! Brawo !
            Stadion wyremontowany , to prawda , jest nawet supernowoczesny szalet pod Jasną
            Górą . Osiągnięcia jak na ponad 200 tysięczne miasto niesamowite ! Ale mogło
            być gorzej :)
            • Gość: dąb ratusz,wiadukt, aleje,stadion,,adullam,ogrzewalni a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:34
              Same afery:

Wrona zawarł umowe z Transparency International
              buduje skatepark dla młodziezy
              boiska i korty na Sobieskiego i promenadzie,
              uratował stadion rakowa, przejął stadion Włodara
              stadion!!!!!!!! - mimo kłód rzucanych pod nogi wyremontował
              ratusz
              wiadukt
              Okulickiego,
              Legionów,
              teraz III Aleja
              popówka, pawilony w parku, zagroda włościanska, kamienica na rogu alei i
              Kosciuszki
              kilkadziesiat nowych autobusów

pomoc społeczna olana przez tzw. lewice:
              ogrzewalnia
              stołówka dla Adullam,
              osrodek dla Alzheimera
              warsztaty dla niepełnosprawncyh,
              Dom Miłosierdzia,

uoporzadkowanmie finansów zasyfionych przez poprzedników: rating i 5 miejsce wg
              oceny Rzeczpospolitej...
              wystarczy siegnąc do archiwum...

i z czym do gości? myśle że ten watek wcale nie zapoczatkowała lewica bo ona
              wie co nabroiła. to raczej przedbiegi tzw. prawicowych "konkurentów"..
    • Gość: XXL Re: Wybory samorządowe - patrzmy politykom na ręc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:59
      TYLKO ŚLEPY,GŁUPI,O WYBITNIE ZŁEJ WOLI NIE WIDZI TEGO CO W OSTATNICH CZTERECH
      LATACH ZROBIONO.OBIEKTYWNEGO MIESZKAŃCA NIE TRZEBA PRZEKONYWAĆ A Z WCZESNIEJ
      WYMIENIONYMI TRUDNO DYSKUTOWAĆ.
      • Gość: Lekarz-psychiatra Re: Wybory samorządowe - patrzmy politykom na ręc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:10
        Obrońcom prezydenta Wrony zalecam:
        1.mniej agresji
        2.zrozumienie, że przeciwnikiem Wrony nie musi być koniecznie SLD-owiec
        3.przestrzeganie przykazania "nie mów fałszywego świadectwa...")
        4.powstrzymanie się od wyzwisk (to nie piaskownica)
        5.Relanium lub spacer równiuteńkimi częstochowskimi chodnikami
      • Gość: robaks Re: Wybory samorządowe - patrzmy politykom na ręc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:11
        Wiecie co mnie najbardziej martwi - próba doszukiwania sie wzsędzie podtekstu
        politycznego . Na pewno jestem z SLD , albo z " prawicowej konkurencji " ! A ja
        po prostu jestem zwykłym człowiekiem , któremu nie odpowiada obecna władza i
        tyle , będę głosował przeciwko Wronie i już . Jesli wszystko kojarzycie z
        podtekstami politycznymi to ... zycze przyjemnego leczenia . wybaczcie te
        złosliwe słowa ale tylko to można napisać .
        • Gość: Lekarz-psychiatra Re: Wybory samorządowe - patrzmy politykom na ręc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:13
          Robaks! Wreszcie normalny spokojny głos.

Nie będziesz moim pacjentem, szkoda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka