Dodaj do ulubionych

biuro karier ajd

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:26
Czy ktoś odwiedzał stronę Biura Karier szanownej Akademii im. Jana Długosza?
To poprostu farsa!!! Tylko suche informacje, żadnych ofert pracy. Przecież
AJD ma kierunek poradnictwo zawodowe! Politechnika nie ma a ich biuro karier
prężnie działa i przesyłają oferty pracy zainteresowanym! ŻENADA!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: społecznik Re: biuro karier ajd IP: 212.160.86.* 21.06.06, 12:36
      Ja w swoim czasie dałam tam nawet zgłoszenie o poszukiwaniu pracy. Nikt nawet
      mi nie odpisał a to była moja uczelnia. Chodziło im tylko o moje pieniądze
      podczas studiów i naprodukowali nas tysiące jednak bez pracy i kwalifikacji.
      Skończyłam pedagogike społeczną i terapie pedagogiczną a gdzie poszłam w
      sprawie pracy to słyszałam tylko co to za kierunek ani nauczyciel ani pedagog
      szkolny. Nikt nie określił co można po tym kierunku robić. I tak mają z naszego
      roku wszyscy z mojej grupy w szkolnictwie pracują trzy osoby ale też nie w
      zawodzie- to dopiero żenada. Pięć lat nie wiadomo po co? Tym się ktoś powinien
      zająć.
    • Gość: martucha1111 Re: biuro karier ajd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:53
      Słyszałam, nie wiem czy to prawda, ze to biuro karier prowadzi osoba, która
      jest po historii!!! A mają poradnictwo zawodowe i rzeszę absolwentó bez
      pracy!!!
      • Gość: xxx Re: biuro karier ajd IP: 80.54.171.* 21.06.06, 13:14
        Dobrze słyszałaś. dodatkowo jest to osoba, która kiedyś baaardzo namieszała w
        środowisku samorządu studenckiego. To nazwisko często się nawet przez to forum
        przewijało - niejaki Piotr U. Miałam nieszczęście poznać go...
      • Gość: M Re: biuro karier ajd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:22
        Tak to prawda. Biurem kariery powinni zając sie doradcy zawodowi a nie osoba po
        historii. Niestety prawda jest taka że w pewnym okresie oczekiwanao od doradcy
        zawodowego niejako wolontariatu. A chwiele póżniej pzryjęto osobe po historri.
        brak słów
        • Gość: hmm Re: biuro karier ajd IP: 195.116.125.* 21.06.06, 19:32
          ale on tego nie robi za "friko" !

Zarabia lepiej od niejednego z Was ;)
          • Gość: M Re: biuro karier ajd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:40
            Jest pełno absolwentów doradztwa zawodowego ktorzy maja dobre przygotowanie
            zawodowe. Uczelnia powinna dać im szanse sie wykazać a tymczasem przyjmuje
            historyka. I gdzie tu logika???
            • Gość: studentka ajd Re: biuro karier ajd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:12
              tomoze czas sie tym zajac od nowego roku akademickiego i wystosowacjakies pismo
              moze cos to zmienic .............chociaz watpie ale warto sprobowac zreszta
              mnie sie wydaje ze cale to biuro jest ale nie wiadomo po co chyba sztuka dla
              sztuki;/
              • Gość: panw Re: biuro karier ajd IP: *.21.pl / *.21.pl 21.06.06, 20:39
                Jak może być w biurze karier dobrze skoro pracuje tam były przewodniczący
                samorządu studenckiego a swoje stanowisko i piękną pensje kupił za głosy
                studentów w wyborach JM Rektora.. teraz spija śmietankę..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka