Dodaj do ulubionych

Bałtyk...

22.06.06, 17:05
Co sądzicie o zbiorniku Bałtyk?
Obserwuj wątek
    • Gość: stokrotka Re: Bałtyk... IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 17:20
      zasyfiony i bardzo duzo osob sie w nim utopilo
      • Gość: piter Re: Bałtyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 18:21
        teren ładny ale do wody to bym w życiu tam nie wszedł.. syf straszny
        • Gość: jest looz Re: Bałtyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:14
          spoko, mozna sie juz kapac, przewaznie takie zbiorniki sa lekko zasyfione ale
          jesli ryby plywaja to jest dobrze... ja plywam od dluzszego czasu i zyje :)
          • Gość: ona jest looz IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 21:28
            to ja gratuluje ze jeszcze sie nie utopiles jestem pod wrazeniem ale ja daje
            rade by sie kapac moze dlatego ze znajomy sie utopil i wiele innych ludzi tez
            • Gość: Marta Re: jest looz IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 21:49
              A gdzie to jest?
              • szczepek1989 Re: jest looz 22.06.06, 22:11
                AHA...
                • Gość: ania Re: jest looz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:51
                  SYF!!!!!!!!!!a moglo by byc tak pieknie.....
                  • Gość: aron Re: jest looz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:09
                    dlaczego mialbym sie utopic? umiem plywac a jak skurcz lapie to przewracasz sie
                    na plecy... chyba ze nie umiesz to faktycznie .. lepiej zostac na brzegu...

duzo osob utonelo tam przez picie
    • Gość: Ania Re: Bałtyk... IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 24.06.06, 13:43
      To fakt utonęło tam wielu młodych i nie tylko młodnych ludzi.czsem to był
      nieszczęśliwy wypadek i tragiczna smierć a czasem po prostu ludzka
      glupota.szczerze jednak odradzam bo 3 lata temu utonął tam mój brat!!!!!!!!
      • szczepek1989 Re: Bałtyk... 24.06.06, 14:36
        w takim razie gdzie mozna sie bezpiecznie kąpac?
        • Gość: lol Re: Bałtyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 14:41
          w wannie;]
          • Gość: jr Re: Bałtyk... IP: *.prenet.pl 24.06.06, 15:20
            a jak ci suszarka wpadnie do wanny to cie popiesci prad i zginiesz, tekst ze tam utopilo sie duzo ludzie jest troche dziwny, niech ktos wymieni jakies jezioro, lub miejsce bez ciaglej ochrony ratownikow gdzie nie utopilo sie duzo ludzi
            • Gość: ajda Re: Bałtyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:53
              TE SYF ROBIĄ NIESTETY LUDZIE WYRZUCAJĄ ŚMIECI DO WODY NIE SPRZĄTAJĄ ŚMIECI PO
              SWOICH ALKOHOLOWO ZAKRAPIANYCH POBYTACH A POTEM SIĘ TOPIĄ ZAPOMINAJĄĆ ŻE
              ALKOHOL I WODA - JAKOŚ ŹLE SIĘ TAKIE POŁĄCZENIE MOŻE SKOŃCZYĆ. A JUŻ PO SEZONIE
              PIELGRZYMKOWYM TO JEST APOGEUM BRUDU , ŚMIECI. WIEM BO TAM MIESZKAM I OBSERWUJĘ
              TE ZBIORNIKI OD ZIMY DO LATA. FAKT GDYBY MIASTO USTAWIŁO TAM WIĘCEJ KOSZT MOZE
              BYŁOBY CZYŚCIEJ A TAK LUDZIE MUSZĄ MIEĆ NAWYK SPRZĄTANIA PO SOBIE A TO JUŻ
              CIEŻKOBO MAJĄ CO NIEKTÓRZY "DALEKO DO ŁBA"
    • Gość: xx Re: Bałtyk... IP: 80.54.171.* 27.06.06, 19:14
      Ja tam płynołem w zeszłym roku.Koło mnie ukazała się ręka. Mysłałem że jakaś
      laska za mną płynie, a to był topielec z przed kilku dni.Momentalnie nabrałem
      tempa, aby dopłnąć do brzegu.
      • Gość: cienki bolek Re: Bałtyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:38
        aleś ty qrwa głupi xx
        • Gość: ona do cienkiego bolka IP: *.man.czest.pl 27.06.06, 20:43
          a ty bys sie chyba w majty posral a nie doplynal do brzegu heh jestem pelna
          podziwu dla XX pozdrawiam
          • Gość: zzz ludzie syfia do potegi IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 27.06.06, 20:47
            woda jest ok ale syf jaki zostawiaja po sobie odpoczywajacy tam ludzie to
            przechodzi wszelkie pojecie ! Jakos nikomu nie chce sie zabrac butelki czy
            papierka i wyrzucic do kosza lub wrzucic do auta i wywalic w domu. Wola jutro w
            coraz wiekszym syfie i bajzlu tam siedziec ! LUDZIE CO Z WAS TAKIE SWINIE ?! A
            kiedys bylo tam calkiem przyjemnie, byl basenik teren byl nawet oswietlony co
            widac po gdzieniegdzie sterczacych slupach lub ich resztkach, byly rowerki
            kawiarnia a teraz taki bajzel.
    • Gość: xx Re: Bałtyk... IP: 80.54.171.* 27.06.06, 21:59
      To co-miałem się topić jak on. Ty może byś się topił, a ja wolałem szybciej na
      brzeg i powiadomić kogo trzeba.
      • Gość: ona do xx IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 08:56
        jestem pelna podziwu w jaki sposob postapiles oczywiscie jesli naprawde
        zrobiles tak jak pisales wczesniej pozdrawiam
        • Gość: Remek Re: do xx IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.06, 09:07
          Od kiegy mój kolega nie wypłynął - nie przychodzę nawet na brzeg...
          Był świetnym pływakiem - nie wiadomo co się stało - był zupełnie trzeźwy.
          Podniósł się z ręcznika , powiedział że idzie popływać i już nie wrócił,
          znaleźli go po kilku dniach.
          • Gość: obiektywna do Remka IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 09:15
            moje wspolczucie dla ciebie ale musze ci powiedziec ze moj kolega z klasy
            jakies 3 lata temu tez sie utopil wiec wole chodzic na basen lub w inne
            bezpieczniejsze miejsca niz BALTYK pozdrawiam
            • szczepek1989 Re: do Remka 16.07.06, 23:24
              ALE WY LUDZIE MACIE NASRANE W GARACH... JAK XX WAM NAPISAL ZE OBOK NIEGO BYLA
              JAKA S REKA TOPIELCA I ODPLYNął- I WY W TO WIERZYCIE TO LEPIEJ NIE MóWIC JAKIE
              MACIE MALUTKIE MOZGI....A PO DRUGIE- CIEKAWE CZY SAMI ZOSTAWIACIE PO SOBIE
              PORZąDEK PO POBYCIE ZEBY NAJEZDZAC NA INNYCH... SZKODA MI SłóW.!! pozdrawiam
    • Gość: xx Re: Bałtyk... IP: 80.54.171.* 17.07.06, 14:37
      Tak było na prawdę.Zachowałem zimną krew, nie wpadłem w panikę.Może temu
      zawdzięczam.
    • Gość: . a GDZIE to jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:43
      Bo ja naprawde nie wiem, powiedzcie dokładny adres i jak tam dojechać.
    • Gość: tomek Re: Bałtyk... IP: *.trustnet.pl 19.07.06, 18:53
      tak - pozostawianie syfu jest niestety nagminne, ludziskom nie chce sie zebrac
      papierka czy butelki, chyba lubimy taki brud, w wiekszosci smieca ludzie
      mlodzi, ostatnio bylem tam z dziecmi i zaskoczyl mnie wulgaryzm mlodych osób
      takze dziewczyn, przeklenstwa z ust az mnie raziły, poprostu uszy puchłu, i
      bardzo mnie wkurzało dużo wytatułowanych łysoli, tez niegrzeszących poprawna
      polszczyzną, ale woda ogólnie syf.
      • Gość: bonus Re: Bałtyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:20
        sam jestes jak syf...
        czego spodziewasz sie zalewie? ze ujrzysz dno?
        jesli plywa ryba to jest dobrze - ja sie tam czesto kapie i nie narzekam..
        • Gość: gor Re: Bałtyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:43
          wiekszy syf na Poraju co do brudu na Bałtyku to fakt mimo że sa kosze to ludzie
          i tak wolą śmieci w krzaki rzucić ehhhh szkoda słów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka