szczepek1989 22.06.06, 17:05 Co sądzicie o zbiorniku Bałtyk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stokrotka Re: Bałtyk... IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 17:20 zasyfiony i bardzo duzo osob sie w nim utopilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Bałtyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 18:21 teren ładny ale do wody to bym w życiu tam nie wszedł.. syf straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest looz Re: Bałtyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:14 spoko, mozna sie juz kapac, przewaznie takie zbiorniki sa lekko zasyfione ale jesli ryby plywaja to jest dobrze... ja plywam od dluzszego czasu i zyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona jest looz IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 21:28 to ja gratuluje ze jeszcze sie nie utopiles jestem pod wrazeniem ale ja daje rade by sie kapac moze dlatego ze znajomy sie utopil i wiele innych ludzi tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jest looz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:51 SYF!!!!!!!!!!a moglo by byc tak pieknie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: jest looz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:09 dlaczego mialbym sie utopic? umiem plywac a jak skurcz lapie to przewracasz sie na plecy... chyba ze nie umiesz to faktycznie .. lepiej zostac na brzegu... duzo osob utonelo tam przez picie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bałtyk... IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 24.06.06, 13:43 To fakt utonęło tam wielu młodych i nie tylko młodnych ludzi.czsem to był nieszczęśliwy wypadek i tragiczna smierć a czasem po prostu ludzka glupota.szczerze jednak odradzam bo 3 lata temu utonął tam mój brat!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczepek1989 Re: Bałtyk... 24.06.06, 14:36 w takim razie gdzie mozna sie bezpiecznie kąpac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Bałtyk... IP: *.prenet.pl 24.06.06, 15:20 a jak ci suszarka wpadnie do wanny to cie popiesci prad i zginiesz, tekst ze tam utopilo sie duzo ludzie jest troche dziwny, niech ktos wymieni jakies jezioro, lub miejsce bez ciaglej ochrony ratownikow gdzie nie utopilo sie duzo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajda Re: Bałtyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:53 TE SYF ROBIĄ NIESTETY LUDZIE WYRZUCAJĄ ŚMIECI DO WODY NIE SPRZĄTAJĄ ŚMIECI PO SWOICH ALKOHOLOWO ZAKRAPIANYCH POBYTACH A POTEM SIĘ TOPIĄ ZAPOMINAJĄĆ ŻE ALKOHOL I WODA - JAKOŚ ŹLE SIĘ TAKIE POŁĄCZENIE MOŻE SKOŃCZYĆ. A JUŻ PO SEZONIE PIELGRZYMKOWYM TO JEST APOGEUM BRUDU , ŚMIECI. WIEM BO TAM MIESZKAM I OBSERWUJĘ TE ZBIORNIKI OD ZIMY DO LATA. FAKT GDYBY MIASTO USTAWIŁO TAM WIĘCEJ KOSZT MOZE BYŁOBY CZYŚCIEJ A TAK LUDZIE MUSZĄ MIEĆ NAWYK SPRZĄTANIA PO SOBIE A TO JUŻ CIEŻKOBO MAJĄ CO NIEKTÓRZY "DALEKO DO ŁBA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bałtyk... IP: 80.54.171.* 27.06.06, 19:14 Ja tam płynołem w zeszłym roku.Koło mnie ukazała się ręka. Mysłałem że jakaś laska za mną płynie, a to był topielec z przed kilku dni.Momentalnie nabrałem tempa, aby dopłnąć do brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienki bolek Re: Bałtyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:38 aleś ty qrwa głupi xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do cienkiego bolka IP: *.man.czest.pl 27.06.06, 20:43 a ty bys sie chyba w majty posral a nie doplynal do brzegu heh jestem pelna podziwu dla XX pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz ludzie syfia do potegi IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 27.06.06, 20:47 woda jest ok ale syf jaki zostawiaja po sobie odpoczywajacy tam ludzie to przechodzi wszelkie pojecie ! Jakos nikomu nie chce sie zabrac butelki czy papierka i wyrzucic do kosza lub wrzucic do auta i wywalic w domu. Wola jutro w coraz wiekszym syfie i bajzlu tam siedziec ! LUDZIE CO Z WAS TAKIE SWINIE ?! A kiedys bylo tam calkiem przyjemnie, byl basenik teren byl nawet oswietlony co widac po gdzieniegdzie sterczacych slupach lub ich resztkach, byly rowerki kawiarnia a teraz taki bajzel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bałtyk... IP: 80.54.171.* 27.06.06, 21:59 To co-miałem się topić jak on. Ty może byś się topił, a ja wolałem szybciej na brzeg i powiadomić kogo trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do xx IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 08:56 jestem pelna podziwu w jaki sposob postapiles oczywiscie jesli naprawde zrobiles tak jak pisales wczesniej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: do xx IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.06, 09:07 Od kiegy mój kolega nie wypłynął - nie przychodzę nawet na brzeg... Był świetnym pływakiem - nie wiadomo co się stało - był zupełnie trzeźwy. Podniósł się z ręcznika , powiedział że idzie popływać i już nie wrócił, znaleźli go po kilku dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna do Remka IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 09:15 moje wspolczucie dla ciebie ale musze ci powiedziec ze moj kolega z klasy jakies 3 lata temu tez sie utopil wiec wole chodzic na basen lub w inne bezpieczniejsze miejsca niz BALTYK pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczepek1989 Re: do Remka 16.07.06, 23:24 ALE WY LUDZIE MACIE NASRANE W GARACH... JAK XX WAM NAPISAL ZE OBOK NIEGO BYLA JAKA S REKA TOPIELCA I ODPLYNął- I WY W TO WIERZYCIE TO LEPIEJ NIE MóWIC JAKIE MACIE MALUTKIE MOZGI....A PO DRUGIE- CIEKAWE CZY SAMI ZOSTAWIACIE PO SOBIE PORZąDEK PO POBYCIE ZEBY NAJEZDZAC NA INNYCH... SZKODA MI SłóW.!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bałtyk... IP: 80.54.171.* 17.07.06, 14:37 Tak było na prawdę.Zachowałem zimną krew, nie wpadłem w panikę.Może temu zawdzięczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . a GDZIE to jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:43 Bo ja naprawde nie wiem, powiedzcie dokładny adres i jak tam dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Bałtyk... IP: *.trustnet.pl 19.07.06, 18:53 tak - pozostawianie syfu jest niestety nagminne, ludziskom nie chce sie zebrac papierka czy butelki, chyba lubimy taki brud, w wiekszosci smieca ludzie mlodzi, ostatnio bylem tam z dziecmi i zaskoczyl mnie wulgaryzm mlodych osób takze dziewczyn, przeklenstwa z ust az mnie raziły, poprostu uszy puchłu, i bardzo mnie wkurzało dużo wytatułowanych łysoli, tez niegrzeszących poprawna polszczyzną, ale woda ogólnie syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Bałtyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:20 sam jestes jak syf... czego spodziewasz sie zalewie? ze ujrzysz dno? jesli plywa ryba to jest dobrze - ja sie tam czesto kapie i nie narzekam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gor Re: Bałtyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:43 wiekszy syf na Poraju co do brudu na Bałtyku to fakt mimo że sa kosze to ludzie i tak wolą śmieci w krzaki rzucić ehhhh szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś