Gość: Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:03 Czy ktoś chodzi ze swoim dzieckiem na rytmikę? Gdzie? Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajida Re: rytmika dla przedszkolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:29 w wakacje będzie trudno- mój 5 letni syn korzysta z takich zajęć w przedszkolu - napewno warto trochę ruchu, trochę zabawy, mogą sie ruchowo wyrzyć czasem jakis układ taneczny i nauka piosenek przy okazji - dzieciaki to lubią. Można poszukać MDKach na Łukasińskiego lub w miescie nie pamietam lokalizacji ale w większości o takie zajęcia w wakacje będzie trudno, szybciej jakis kurs tańca. Chodzę na aerobik na ul. Łódzką słyszałam ze dziewczyny miały cos organizować ruchowego dla dzieci jak będę znała szczegóły to podam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: rytmika dla przedszkolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:26 Dzięki ogromne. Myślę o czymś po wakacjach, ale z tego co wiem, już teraz są zapisy. CZekam również na szczegóły zabaw ruchowych na Łódzkiej :) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajida Re: rytmika dla przedszkolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:20 wiem ze w czwartek o 10:30 będą zajęcia ruchowo- taneczne dla dzieci szczegółw co do wieku uzyskasz pod numerem 606924275, dziewczyny będą organizować wyjścia na basen dzieci gratis tylko opiekun płaci.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś