Dodaj do ulubionych

Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:15
wszyscy na biegana!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: abor Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:42
      dawno nie było takiej imprezy, a własciwie nigdy
      • Gość: xx Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 02.07.06, 19:43
        Lepsza pamiec by sie przydala :))
        • Gość: xyz Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:20
          Nie wiem czym tu sie zachwycac... Krawczykiem? KOMBI? Queens? Buahaha ;] We
          wroclawiu i krakowie za free graja takie gwiazdy jak pink floyd itp a u nas...
          Krawczyk i ekipa :) Bieeeeeeeeegne
          • Gość: xx Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 02.07.06, 20:27
            Za free - czyli faktycznie za WIELKA KASE :))
          • Gość: niezmłodzieżówki głupku - za milony złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:59
            qa u nas za 30 tysiecy
    • Gość: google Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.07.06, 20:20
      impreza dla plebsu.
      • Gość: xx Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 02.07.06, 20:26
        Takie imprezy tez sa potrzebne.
        • kasia26_a Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!!??????????? 02.07.06, 22:52
          bylam o godzinie 18. Masakra co tam sie dzialo. Co za kretyni w taki tlum wjezdzaja z rowerami skoro ledwo mozna bylo sie przeisnac. Nie mowiac juz o pojsciu z rodzina na taka impreze z malym dzieckiem. Ludziska wogole na nic nie patrza.Musialam dzieciaka na rece wziasc i na hama z lokciami sie przepychac.
          To jest fajna impreza ale gdzies w plenerze, na wiekszym kawalku placu a nie na takim " gowienku "Co z tego ze ratusz pieknie wyremontowany kaminice tez skoro to za maly plac na taka ilosc ludzi.
          Nie wiem ale co niektorzy sugerowali Promenade, ale czy ja wiem.... ?
          Taka impreza fajnie by wyszla ( tak podejrzewam ) w warunkach np MOSiR na Jadwigi.
          gdyby jeszcze wlascicel czy administrator sie tym zajal.Nie wiem jak jest teraz ale w tamtym roku to szkoda bylo buty zdzierac poznym popoludniem na spacer....
          • Gość: 1957 Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!!?????????? IP: 195.117.153.* 02.07.06, 23:03
            popieram........
      • Gość: jak były tysiące bo plebs jest wiekszością młocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:00
        takich tłumów dawno nie było. nawet na wiecach SLD
        • Gość: adios ta impreza pasuje wypisz wymaluj do takich wiosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:05
          jaką ostatnio jest Cz-wa. Ludzie, czy widzieliście Lato z Radiem poza jakąś
          kozią wólką na Mazurach, Mielnie, czy w Pacanowie lub Pcimiu??? W miastach są
          koncerty, a nie wsiokowe zespoliki z playbacków!
          • Gość: lech W miastach grają gwiazdy, a nie diskopolowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:24
            polecam: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3457061.html
          • Gość: xx Re: ta impreza pasuje wypisz wymaluj do takich wi IP: *.icis.pcz.pl 03.07.06, 18:17
            Lato z Radiem zaczelo w Lublinie a zakonczy w "hitowej" Gdyni.

Nienajgorsze towarzystwo.
    • Gość: bs Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:04
      a mnie się podobało;)
      Dziewczyny fajnie ruszały się(czyt. tańczyly)spiewały oczywiście z playbacku.
      sympatyczne konkursy....Krawczyka słuchają i mlodzi i starzy...sympatyczny występ.
      Najmniej mnie przekonało Kombi...coż lata robią swoje....
      Fakt...pogoda dopisała i przyszło sporo ludzi ale to nie miejsce na spacery z
      małymi dziećmi w wózkach - choć i tacy byli.
      Widziałam osoby w średnim wieku, którzy kołysali się w rytm muzyki, a czasami
      nogi same rwały się im do tańca;)
      Ogólnie oceniam, że sympatyczna impreza i nie wydziwiajcie mając na uwadze, że
      była to impreza Lata z Radiem !!!
      Pozdr.
      b.
      • kasia26_a Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! DO BS 03.07.06, 02:26
        a jak to impreza Lato z Radiem jak nie dla rodzin z dziecmi?????????
        Po jasnego grzyba byla tam karuzela i w dodatku w centrum miasta???
        Jakby bylo w Koziej Wolce z pewnoscia by dzieci nie bylo!!
        Ale ty brednie piszesz ze nie dla malych dzieci
        Tylko dla takich kretynow co sie w taki tlum pchaja z rowerami -
    • Gość: Barone Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:29
      Było świetnie, tylko organizacja ruchu samochodowego była "niedoskonała". Można było zamknąć na te kilka godzin ruch północ-południe. Światła pracowały standardowo, a kierowcy, właściwie piesi, przemieszczali się jak im się podobało.
      • Gość: gg Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:52
        co tam organizacja ruchu m- koncert bomba - mtakiego nie było w kiescie i
        chwała UM i polskiemu Radiu
        • Gość: BMW - Polska Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:34
          Banda pałatajstwa i nic więcej , wszyscy chodzili jak chcieli ! , oszołomy
          takie spędy bydła powinni organizowac na polu za kkiedrzynem a nie w środku
          miasta
        • Gość: cz-wa Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:35
          hej
          ogolnie impreza ok tylko miejsce za małe ciasnota straszna.
          wiecej jakis takich wystepow by sie w miecie
          pozdro
          • Gość: Wroclaw pozdrawia Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:53
            heh, a ja tam wlasnie wrocilem z Buena Vista Social Club na wroclawskim rynku
            ;-)
      • Gość: rj Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:03
        no i co z tego - nikomu nic sie nie stało. yto raczej głupota kierowców - po co
        jqda tamtedy skorowiedza że na placu impreza????????
    • std20045 Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 02:34
      Lato z Radiem się udało ale rowniez pokazane zostało cos o czym kazdy wie
      dobrze a jednak i tak mowi sie ze nie prawda... mianowicie podziekowania dla
      pana Prezydenta _ Panie Prezydencie czy nie uwaza PAn ze pora juz zacząc
      szukac innego zajęcia bo na tyle ludzi zgromadzonych na Placu slychac bylo
      glownie gwizdy ... bo ludzie pamięć mają i jedna czy dwoma imprezami nie da sie
      zatuszowac błędów przeszlosci:((( wiec ...Udanych wakacji wszystkim < ps a tu
      podkreslic trzeba ze studenci juz wyjechali _ wiec jak widac to mieszkancy
      takie owacje....
      • Gość: xx Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 03.07.06, 18:25
        Mam nadzieje ze ktokolwiek bedzie rzadzil - wybory to rozstrzygna - nie bedzie
        powrotu do marazmu poprzedniej ekipy ktora rzadzila Czestochowa przed Wrona.

Nie zycze tego nikomu w naszym miescie. To tyle na marginesie Lata z Radiem i w
        ogole ciekawego weekendu. Oby takich weekendow bylo wiecej.
      • Gość: misiek Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:06
        no jak to std - przecze ty byłes i twoi partyjni koledzy. a impreza była tylko
        dzieki Wronie - on ja załatwił wiec jak minie piwo w uszach to zagłosuja...
    • Gość: Iga Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.222.* 03.07.06, 07:34
      Uważam, że ta impreza była bardzo zle zorganizowana, mnóstwo ludzi, brak
      miejsca do siedzenia, nie moglam nic zobaczyć.Ogolnie, straszny rozgardiasz i
      bałagan. Stojąc koło budki z lodami słyszałam ludzi mówiących do mikrofonów z
      różnych stron.Trzeba się jeszcze wiele nauczyć Panie Prezydencie i wszyscy
      organizatorzy.
      • Gość: gość! Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:47
        popieram!!!!!!!!! zero organizacji!!!!!!!! tłum ludzi ! biegające wokół dzieci
        i niezamknięty ruch !! brawa PANIE PREZYDENCIE !!!!
        • Gość: bywalec Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:08
          ruch był głupku zamkniety a nawet odgrodzony barierami
      • Gość: misiek Re: Lato z Radiem - suuuper!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:07
        dobrze ze napisałas że organizatorem tej najfajniejszej w miescie imprezy był
        Wrona
        • roman.czejarek Od Redakcji Lata z Radiem 04.07.06, 15:15
          Dziękuję za ciekawe opinie i uwagi. To dla mnie bardzo ważne i cenne.
          Co do miejsca imprezy - takie wyznaczyło nam maisto. Szkoda, że nie było
          większe. Zapraszam na ansze strony: www.latozradiem.pl i na kolejne koncerty.

Roman Czejarek - szef Lata z Radiem
          www.czejarek.pl
          • Gość: misiek Re: Od Redakcji Lata z Radiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:58
            Panie Romanie - poprosimy o abonament na Lato z Radiem w Czestochowie
            • yenni Re: Od Redakcji Lata z Radiem 04.07.06, 20:29
              Pojechałam na ten koncert specjalnie do Częstochowy (z Krakowa) i musze
              przyznać, ze warto było! Spędziłam na placu czas od 14-ej do ok. 22.30, nie
              czując w ogóle zmęczenia, nie dostrzegając upływu czasu. Tylko dziwiłam sie
              czemu w takim miejscu, gdzie mało ludzi się mieści, bo jak mi wiadomo z lat
              ubiegłych, na te letnie koncerty przychodza tłumy publiczności.
              Nawet sądziłam że Częstochowa nie ma nic większego, ale sądząc po wpisaćh,
              myliłam się. Tylko szkoda, że miasto nie zaproponowało większej przestrzeni...
              No cóż, a moze nastepnym razem? Pewnie znów przyjadę!
              • Gość: hen Re: Od Redakcji Lata z Radiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:35
                tylko że na wiekszej przestrzeni byłby syf dookoła, a tak pokazalismy fajne
                centrum, nowy ratusz itd. a koło promenady tylko blokowiska i nic wiecej, oraz
                trudny dojazd dla ludzi spoza
              • Gość: fgt Re: Od Redakcji Lata z Radiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 00:25
                lepiej w fajnym centrum gdzie mozna dojsc na nogach niż na betonowej pustyni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka