Gość: Ilona IP: 80.54.169.* 03.07.06, 09:18 wybieram sie do wloch (na polnocny zachod) czy znacie jakies sprawdzone i w miare tanie biura podrozy?? bardzo prosze o pomoc bo to juz nie dlugo a nie mam zadnej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: sprawdzone biura podróży IP: *.21.pl / *.21.pl 03.07.06, 12:50 Tanią oferte ma Almatur.Byłam z tego biura na słowacji ogólnie byłam zadowolona hotel super.Minusem dla tego biura była pani rezydentka która moze starała sie być miła ale chyba jej nie wychodziło.Miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: sprawdzone biura podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:00 polecam Almatur ;) mają rózne oferty...sprawdzone i tanie !!! Wrócilam niedawno z Capri Tour...jestem zachwycona !!! To była objazdówka...ale maja tez oferty wczasowe;) Zajrzyj na strone - www.almatur.pl Powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: sprawdzone biura podróży IP: 212.87.244.* 03.07.06, 13:15 właśnie wróciłem z żoną z Portugalii ,byliśmy z biura EccoHoliday (biuro jest na jest na kościuszki)_,było naprawdę super i przede wszystkim żadnych nieprzyjemnych niespodzianek ,a przecież o to tu chodzi......... polecam Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
paula20_20 "gandalf" 2 al.NMP w 1bramie za tramwajem 03.07.06, 13:44 naprawdę polecam!mają różne oferty ze współpracujących biur-byliśmy rok temu w Bułgarii/Sozopol - pośrednistwo biura "SKARPA"z Krakowa-super warunki,niewielka kasa,autkar nowiutki z klimą....czego chcieć więcej?;) Odpowiedz Link Zgłoś