Dodaj do ulubionych

Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:27
Była to najnowża wersaja czarnego BMW. Wart ponad setkę tysiecy Euro.
Pytanie - skąd taki łysy gruby wzioł kasy na to? Gdyby jechałw niej gościu
ubrany elegancko to luz. Taki łysy nigdy nie osiagnąłby takiego bogactwa.
Kolejne pytanie. Dlaczego policja nie bierze takich ludzi pod lupe? Przecież
widać, że taki człowiek nie dorobiłsie tego uczciwie.
Obserwuj wątek
    • Gość: policjant Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:36
      jesli znasz jego numery rejestracyjne to zglos to nam. Chlopcy z wydzialu
      przesteptw gospodarczych zajma sie tym...
      • Gość: ehm Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:39
        marna prowokacja albo slownik w lape
    • Gość: megane antek ucz sie to moze sie dorobisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:39
      ale jak sie nie chce zaglądać do słownika tylko sie siedzy w miescie na
      łąweczce poł dnia i wali piwko to co najwyzej moze za kilka lat kupisz stara
      bejce i bedziesz nią palił gumy z innymi debilami w alejach....
      • Gość: Antek Re: antek ucz sie to moze sie dorobisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:42
        oo na forum odpisują mi sami łysole...
        • Gość: Antek Re: antek ucz sie to moze sie dorobisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:45
          to jeszcze raz ja. Pisałem ten post nie patrząc na monitor no i nie
          przeczytałem go przed wysłaniem. Także mój drogi łysolku czepiasz sie szczegółw
          nie widząc treści. Ale taka wasza natura. Niemyślicie tylko walicie z czoła...
          buahahah
    • Gość: biedronka Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:48
      dobry temat!!!!hehehe
    • Gość: Kwiatuszek Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:44
      A ja bym z wielką chęcią poznała tego pana "Łysego":)))A tak wogóle to może ty
      Antku "lubisz: takich panów....;)
      • Gość: Antek Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:23
        No to prawdziwa z ciebie blachara skoro lubujesz sie w takich typach. Wiesz
        ludzie o podobnym ilorazie inteligencji trzymają sie razem :)
        • Gość: Marcyś Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:07
          Skazać kogoś za wygląd? Skoro jest łysy to na pewno uczciwie się nie dorobił?
          Antku drogi, w Twoim poście widać wyraźnie jeszcze echa poprzedniego systemu.
          Wtedy piętnowano bumelantów, bikiniarzy itd tylko na podstawie wyglądu. A jeśli
          taki łysy dorobił się jednak uczciwie? A jeśli to ty nie spodobasz się temu
          łysemu bo tak dziwnie patrzysz na nowe BMW więc możesz być złodziejem. Albo
          homoseksualistą bo przecież przygladasz się facetowi w BMW? Tak się rodzi
          spirala nietolerancji i nienawiści. Nie wiem czy rzeczywiście Gość dorobił się
          uczciwie czy nie ale nie mnie to wyjaśniać. Mamy od tego Policję, CBŚ, ABW. I
          uwierz mi oni nie weryfikuja przestępców po wyglądzie.
          • Gość: Antek Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:27
            No tak masz racje... tylko stalismy z grupką ludzi i wszyscy od razu.
            Powiązania z mafią. Bo jak inaczej mógł sie dorobić na prowadzeniu interesów????
            Ten koleś był gruby, nieogolony, łańcuch na szyi. Słuchaj to są spostrzeżenia,
            które sie od razy nasuwają. Pewnie, że sie mozemy mylić ale sterotypy tworzą
            sie od czegoś...
          • Gość: expertum credere p marcys nie ideologizuj IP: 83.70.206.* 06.07.06, 12:46
            marcys jak czytam twojego posta to mi sie wlosy jeza tam gdzi jeszcze sa na glowie.

Stare, piekne pojecia, domniemanie niewinnosci, nawet nie stulecia, ale
            tysiaclecia w czasie ktorych prawo przekazywano z pokolenia na pokolenie... i
            wszystko to mieszac z propagandowym belkotem o nietolerancji i nienawisci.

A co zlego jest w nietolerancji i w nienawisci? same w sobie sa neutralne i nie
            moga byc argumentem w dyskusji, chba ze sie jest gebelsowcem albo lewakiem.

co nie oznacza oczywiscie ze zycie ponad stan jest czyms normalnym. Przeciez
            wlasnie w ten sposob namierzyli niejednego.
            • Gość: marcyś96 Re: marcys nie ideologizuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:11
              Nie pisze nic o domniemaniu niewinności ale o stygmatyzacji społecznej. A to
              duża różnica. A co złego jest w nietolerancji i nienawiści. Pewnie nic dopóki
              ktoś niezacznie nienawidzieć Ciebie. Dopóki nie zacznie potajemnie Ci szkodzić
              czy kopać pod tobą dołki tylko dlatego że jeżdzisz BMW lub jesteś nieogolony.
              Owszem namierzyli niejednego ale i niejednego uniewinnili z bezpodstawnych
              podejrzeń. Więc to nie jest argument.
        • Gość: albions Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 14:48
          mam propozycje,zrobym taki pajacom w bmw ,mercach itd zdjecia i zamieszczajmy na
          forum ,tzm zdjecia ich samochodów i numerów rejstracyjnych co wy na to???
    • Gość: taksowkarz Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 14:35
      wiem o kim piszesz.jezdzi taki lysol gruby po alejach w kolo.jak na niego
      spojrzysz zabija wzrokiem.moze to reinkarnacja bazyliszka ? no a z wygladu to
      nie biznesmen ani menager.
    • Gość: Misiek Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:27
      Ale teraz przecież sprowadza sie auta, więc taki "Łysy" może bez problemu kupić
      sobie BMW i nie tylko takie auto!!!!
      • Gość: Antek Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:19
        No ale czemu policja nie weźmie takichludzi pod lupe. Przecież widać wyraźnie
        że człowek uczciwie nie dorobił sie takiego samochodu
        • Gość: Ula Re: Wczoraj na biegana widziałem Łysego w BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:31
          Antek a co Cie to obchodzi? co ty jestes lewy nie masz prawka nie masz auta i
          bys wszystkich pod lupe wziął!! zastanów sie co piszesz!! a tak w ogóle zrozum
          ze w dzisiejszych czasach w Polsce nikt sie uczciwie nie dorobi!!! Porostu nasz
          rząd i państwo to złodzieje. Ale mimo wszystko "...KOCHANA POLSKO, DZIĘKI ZA
          WSZYSTKO"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka