Dodaj do ulubionych

do urzedu miasta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:00
renowcje i remonty sie robi w alejach,w srodmiesciu i okolicach.dlaczego
tylko tam?bo Papiez i pielgrzymki???a jakby tak Papiez zaczal odwiedzac ul
bór,bardowskiego itd to tez by sie zaczely renowacje budynkow?czy dlatego ze
nie mieszkam w srodmiesciu to moje mieszkanie sie musi rozpadac?okna wypadaja
na ulice!zainteresuje sie ktos tym?bo place za mieszkanie i to nie mało.a
moje dziecko wdycha pleśń.!
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec sródmi do towarzyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:46
      a jaki zabytek chcesz remontowac na Bór? :-))))))))tam sa prywatne domki -
      powiedz to swojemu włascielowi.
      budynki wokół ratusza wyremontowały wspólnoty mieszkaniowe. jesli nie wiesz co
      to jest to nie ma sensu z tepota rozmawiać. jak jestes we wspólnocie to sobie
      wyremontujcie
      • Gość: 12.12m Re: do towarzyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:07
        ale ja nie pisze o zabytkach,i nie mieszkam w prywatnym.i czy na osiedlu musi
        byc jakis zabytek aby cos zaczeli robic?i nie wyzywaj mnie od tepoty bo mnie
        nie znasz i nie masz prawa mnie obrazac.
        • Gość: juzek Re: do towarzyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:30
          tutaj to sa ciagłe żadania, a co ma miasto prywatnych budynków? ja nie chce
          żeby miasto z moich podatków naprawiało ci okna w mieszkaniu wynajmowym u
          prywaciarza
          • Gość: DO JUZKA Re: do towarzyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:25
            słuchaj przeciez pisalam ze to nie jest prywatne mieszkanie!!!a wiec jeszcze
            raz to nie jest PRYWATNE!!!
          • Gość: Irka Re: do towarzyszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:50
            Nie wszystkie budynki poza śródmieściem są prywatne. Są też budynki, w których mieszczą się mieszkania komunalne. Pooglądaj dobrze bloki w mieście. Te odnawiane, ocieplane i malowane na sympatyczne kolorki - to bloki spółdzielni. Te pod którymi przechodzisz łukiem, żeby ci coś na łeb nie spadło - komunalka.
            Elegancki przykład to wieżowiec na Żareckiej. Fantastycznie widoczny z trasy, po prostu chluba Częstochowy - środkowa część bloku została odnowiona, ocieplona, pomalowana już parę lat temu na ciepły rdzawy (?) kolor, natomiast dwie klatki po bokach zostały ehem... brudnofioletowe. Efekt całości - piorunujący. Za środkową klatkę, tę odnowioną, odpowiada spółdzielnia Hutnik. Kto odpowiada za resztę?
            • Gość: asia Re: do towarzyszki IP: *.trustnet.pl 04.07.06, 21:12
              a panu doktorowi łodzińskiemu mozna remontowac prywatny budynek w III alei malo
              forsy ciagnie z apteki i innych sklepow znajdujacych sie w budynku tego nie
              wiesz
            • Gość: córka kłamiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:33
              budynki które ocieplono i odnowiono wokól ratusza sa to budynki komunalne - ale
              admonistrowane przez zgm ale rzadzi tam wspólnota mieszkaniowa. w budynkach
              takich jak mten o którym moiwa - bedacym prywatna wlasnościa o tremoncie
              decyduje prywatny własciciel a nie komunalka - przezce to wszyscy wiedza i po
              co o tym pisac. a moaze ty tam nie mieszkasz ...
          • Gość: asia odpowiedx IP: *.trustnet.pl 04.07.06, 21:09
    • Gość: paolo Re: do urzedu miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:44
      jak chcesz na cos zwrocic uwage Urzedowi Miasta to poprostu napisz do miego
      maila albo zwykly list, a nie zasmiecasz forum. Mylisz, ze w Urzedzie jest
      facet czy kobitka, ktora siedzi i specjalnie przeglada forum czy czaem ktos do
      nich czegos nie napisze?
      Zastanów się....
      • Gość: abor Re: do urzedu miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:01
        jest taki - to rzecznik - jak ma czas to odpisze
        • Gość: 12.12m Re: do urzedu miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:30
          a moze zamiast mnie obrazac po prostu mi dortadzicie gdzie skladac podania, a
          moze od razu sie udac do prawnika?bo z tych podan to pewnie tez nic nie zrobia.
      • Gość: do paola Re: do urzedu miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:51
        nie mam zamiaru zasmiecac forum,jest duzo wiecej smiesznych pustych watkow i
        jest dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka