Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:16 macie jakis ciekawy pomysl na prezent dla rodzicow z okazji 25 rocznicy slubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: co na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:24 To zależy od tego, ile chcesz na to poświęcić. Fajnym prezentem wydaje mi się bilet do teatru, lub cały karnet, ale teraz teatr ma pzerwę wakacyjną. Możesz ich natomiast zaprosic na kolację. Co do innych rzeczy, to trudno mi cokolwiek radzić, nie znając Twoich rodziców i ich upodobań. Acha! widziałam śliczny komplet pościeli w owoce (pomarańcze, wiśnie, cytryny...) w sklepie Zdrowy Sen (na kościuszki , blisko Jasnogórskiej w piwnicy. Kosztował niecałą stówę. I bardzo mi się podobał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raasta Re: co na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:25 moja propozycja to możesz ich zaprosić do dobrej restauracji na kolacje lub w domu przygotować a jak masz troche kasy to np: wczasy w Australi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: co na prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:31 Niedawno obchodziłem 32-gą rocznicę-liczy się pamieć i trzeba współczuć starym że tyle lat muszą na siebie patrzeć.A tak poważnie-no to świecidełko dla kobiety i np.wędka dla faceta-nie przesadzaj z kosztami oni i tak to docenią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: co na prezent IP: *.eu / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:08 zegar z wahadlem - to wnosi harmonie albo weekend na Jurze np osrodek w Morsku swietnie sie do tego nadaje:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś