Dodaj do ulubionych

Psi fryzjer

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:12
Gdzie w naszym miescie znajde psiego fryzjera?
Najlepiej raków i okolice
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Syla Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:41
      no na Rakowie to nie wiem ale na pewno jest na Ogrodowej tam gdzie przyjmuje
      weterynarz i na Rakowskiej 57
    • Gość: gość Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:00
      rakowska 57 lek. wet. Aleksandra Klain, polecam!
      • Gość: nenyy Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:27
        ja też ją polecam, zajmuje się moimi dwoma owaczarkami długowłosymi
        • Gość: ert Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:03
          ertre
    • Gość: AAA Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:34
      UL.SOWIA 10, PRZYSTANEK TRAMWAJOWY PRZY SITA DAWNIEJ ASMABEL- W KIERUNKU HUTY
      • Gość: Ela Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 07:48
        Pani Koral ul. Sowia
    • Gość: gosia z bravo Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:43
      Dziekuje bardzo!
      A mozecie podac cene ostrzyzenia pieska malej rasy?
    • Gość: york.styl Re: Psi fryzjer IP: 212.160.86.* 08.07.06, 10:56
      Zapraszam do salonu YORK STYL mieszczącego się na ul. Gościnnej 15 (dzielnica
      Dźbów)
      U nas cena strzyzenia pieska zaczyna się od 25 zł.
      tel. 600 070 197,360 95 04.
      ZAPRASZAM!
      • Gość: gosia z bravo Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:14
        Dziekuje za zaproszenie!
        Wolalabym jednak udac sie z sunia gdzies blizej, ale moze sie skusze :D
        • Gość: flamaster Re: Psi fryzjer IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:20
          Na Dekabrystów w pawilonach koło dawnego SantaFe jest psi fryzjer.
          Nie jest drogi....
          • piorun51 Re: Psi fryzjer 10.07.06, 12:58
            Bardzo dobra i fachowa jest pani przy ulicy Sowiej , pod koniec ulicy po
            prawej stronie ,jest już to Dąbie naprawdę polecam. Można dojechac od Al
            Pokoju lub od ul. Hutników
        • adamek197525 Re: Psi 03.11.15, 16:39
          polecam PSI SALON na SKRAJNICY
          profesjonalne usługi i za baardzo uczciwe pieniądze!
          606-694-931
      • Gość: Aarle Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:13
        chcę zapytac osobe z YORK STYL ile kosztowałoby strzyzenie psa rasy mieszanej
        troszke mniejszego od wilczura z bardzo długą i gesta sierscia,próbował$& go
        strzyz nozyczkami i skóry nie było widac taka gesta siersc
        • Gość: YORK STYL Re: Psi fryzjer IP: 212.160.86.* 19.07.06, 14:09
          strzyżenie średniej wielkości psa u nas kosztuje od 35 zł. Duża wielkość 50 zł.
          Ale tak naprawdę musiałabym najpierw zobaczyć psiaka, żecy ocenić jakie bedą
          koszty. Zapraszam.
    • Gość: robson Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:28
      STRZYŻENIE PSÓW-PUMA
      AL.POKOJU 5 M 10
      ZA SZNAUCERA MINIATURĘ DAŁEM 20 PLN
      • Gość: Asia Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:32
        Ja tez strzygę mojego pudelka na Al. Pokoju. Jestem zadowolono, mimo że mówiono
        o tej pani różne opinie, ale dobrze radzi sobie z pieskiem, szybki zabieg
        bezbolesny.
    • Gość: Veesta Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:53
      Marta Jakuć - tel 505 074 849 baaaardzo dobre podejscie do psa , niskie ceny,
      spokojnie mozna zostawic psa i odebrac po strzyzeniu. Przyjmuje na ul. Złotej :)
      • adamek197525 Re: Psi fryzjer 03.11.15, 16:37
        606-694-931
    • Gość: Wanda Re: Psi fryzjer IP: *.34.pl / 80.51.236.* 11.07.06, 09:52
      tel. 511113473
      • paulatul Re: Psi fryzjer 11.07.06, 20:45
        na ul.ZLotej??? pierwsze słysze...

Ja chodzę z moim yorkiem na ul.Sowią, za strzyzenie z kapielą dąłam 35 zl
    • Gość: ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 21.07.06, 19:25
      na ul. Sowiej i Al. Pokoju usypiają psy do strzyżenia, wiem bo tam strzygłam
      mojego sznaucerka. Polecam na Stradomiu pamią Ewę Krawczyk ul. Kadetów. Super
      babka, pieski ja uwielbiają i nie chca od niejw ychodzić strzyże bardzo
      profesjonalnie. No i co najwazniejsze nie wyprasza na czas strzyżenia, tak jak
      na Sowiej i Al. Pokoju, tylko mozna u niej poczekać
      • Gość: otak Re: Psi fryzjer IP: 80.51.57.* 21.07.06, 20:21
        a czym usypiają i skąd mają te środki usypiające?
      • Gość: magda Re: Psi fryzjer IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.07.06, 20:47
        Również polecam panią Ewę na Kadetów. Byłam tam tylko raz z psem moich rodziców,
        bo rodzice znaleźli tanszego fryzjera..i hmm...pies za kazdym razem ma
        uszkodzenie jakiegos sutka..
        A pani Ewa podchodzi do zabiegu z sercem i pięknie strzyze psa. Z kundla zrobiła
        sznaucera :-) Mozna jej zaufać i zostawić psa, chociaz ona rzeczywiście tego nie
        wymaga :-) Widać, że ma serce dla zwierząt i nie traktuje strzyzenia jak kolejne
        zlecenie tylko przykłada się do tego z sercem i krzywdy nie zrobi!
        Gdyby decyzja należała do mnie to pies moich rodzicow tam na pewno byłby strzyzony.
        Co do strzyzenia na Ogrodowej - raz tam bylam kupic karme dla kota i po rade do
        weta; troche czekalam...i widzialam jak przywiezli psa do strzyzenia. Jak pani
        psa byla to wszystko super! Ale jak wyszla to okazalo sie pani która miała
        obcinac psa miala co rusz cos do zalatwienia, min wyjscie z zakladu. I tego
        psiaka co chwila (czkalam tam ok 30-40 minut) zabierala z pokoju zabiegowego do
        chyba łazienki (3 razy)...bo tam zamknięte. Nie wiem...ale ja nie dałabym tam
        psa...przeciez to stres mimo wszystko więc po co kolejne dodawac ...
      • Gość: eve Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:08
        Witam
        Chciałam pociągnąc ten wątek i przede wszytskim zapytac się skąd te pewnoś co
        do usypiania psów. Powiem szczerze, że jestem trochę zaniepokojona, ponieważ
        sama ma psa pudla miniaturkę i chodze na sowią strzyc mojego pupila. Powiem
        szczerze byłam tam po raz drugi i zauwazyłam dziwne zachowanie mojego psa po
        obcięciu. tzn. piesek przez kila dni był bardzo rozdrażniony, nerwowy, tak jak
        by nie był sobą, nie wiedział gdzie jest, latał po cały salonie. Mój pies ma
        dopiero 4 miesiące i myslałam że to jego zachowanie można przypisac jego
        wiekowi. A teraz po prostu Od razu po odebraniu go od Pani z salonu latał jak
        oszłomiony w kółku jak by nie poznawał gdzie jest. Musiałam go długo uspokajac
        i własciwie analizując teraz wszytskie te wypowiedzi sama nie wiem co tym
        myslec. Chciałam się zapyac czy wasze psy po fryzjerze też się tak zachowują...
        • Gość: ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 22.07.06, 23:21
          Tak właśnie zachowywał się mój sznaucerek, po strzyżeniu na ul. sowiej. był tam
          raz i nigdy więcej. Tylko pani Ewa
          • Gość: gaga Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 00:24
            Czy niektórzy są nienormalni?
            Jak można piesia zostawiać z obcą osobą -na czas strzyżenia ? i nie wiedzieć co
            z tym piesiem tam robią.
            Puknijcie sie w swoje główki?
            Na co narażacie psa?- pies usypiany do strzyżenia- kanał total - tylko
            wezwać policje.
            • Gość: eve Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 06:35
              Przepraszam, ale nie obrażaj ludzi. Jesli chodzi o mojego psa to jest mój
              pierwszy pies w życiu, pani na ulicy Sowiej została mi polecona. Wszyscy tam
              zostawiają psy, wiem dla mnie to było naturalne, ze tak ma by. tym razem tego
              błedu po waszych wypowiedziach już nie zrobię. nie pójde już po prostu wiecej
              na ulicę Sowią.
          • Gość: eve Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 06:38
            A przy okazji czy moge poprosic o bardziej dokładne dane do pani ewy?
            • Gość: ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 23.07.06, 09:16
              Ewa Krawczyk ul. Kadetów zakład nazywa się Fafik
              • Gość: eve Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:20
                Dziękuję
                • paulatul Re: Psi fryzjer 24.07.06, 17:51
                  jak to usypia??? ja myslalm ze no normlane ze on tam zostaje??? czy pani z
                  ulicy sowiej uprzedziła was ze pies jest usypiany?? bo mnie nie!!! Jestem
                  przerazona!!!
                  • Gość: wer Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:01
                    Po pierwsze do strzyzenia sie nie usypia psa a jak ktos to robi to powinien
                    zostac ukarany , mozna podawac srodki uspokajajace-za zgoda wlasciciela, co
                    prawda moj piesek nie lubi fryzjerow ale jakos daja sobie z nim rade:)
                    Ja naprzyklad wychodze i zostawiam psa samego poniewaz jest wtedy spokojniejszy
                    a jak mnie widzi to chce isc do mnie i rozrabia :)

do panstwa z YORK STYL:
                    Ile kosztuje strzyzenia amerykanskiego cocer spaniela :) nie chodzi mi o
                    modelowanie tylko maszynka na krotko :)
                    • paulatul Re: Psi fryzjer 25.07.06, 15:53
                      dzwonilam dzis do psn z ul.Sowiej i tweirdzi ze psów nie usypia.... nie wiem
                      czy to prawda ale zastanawiam sie skad w ogole wiesci ze tak moze byc...
                      • Gość: ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 26.07.06, 17:53
                        Byłam z polecenia raz na ul Sowiej ze sznaucerkiem miniaturka. Pani kazała mi
                        wyjść i wrócić za 3 godziny. Psa nie poznałam, był nie swój, nie mógł chodzić,
                        rozjeżdżały mu się nogi, nie trafiał do miski z wodą, wymiotował. Weterynarz
                        dr. Golec stwierdził, że pies był poddany narkozie. Stąd to moje stwierdzenie.
                        Od tego czasu chodzę na ul Kadetów. Teraz już zostawiam tam psa, ale na
                        początku go nie zostawiałam. Pani Ewa z Kadetów to tzw"psia mama" wszystkie
                        psy, koty, rybki, papużki i inne z okolicy maja u niej schronienie.Wszystkim
                        komu poleciłam są bardzo zadowoleni. Ela
                    • Gość: YORK STYL Re: Psi fryzjer IP: 212.160.86.* 30.07.06, 23:43
                      Strzyenie amerykańskiego cocer spaniela u nas kosztuje około 30 zl. Zapraszam.
      • Gość: ZIELE do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: 80.51.57.* 26.07.06, 19:42
        Najpierw zanim coś napiszesz to POMYŚL (wiem że u Ciebie z tym pewnie ciężko bo
        nie masz czym).
        Po pierwsze - skąd niby te osoby mają mieć środki do narkozy ?? One też kosztują
        i to nie mało, więc wątpie czy opłacało by im sie je stosować. Nie są one
        ogólnie dostępne, a ich rozpowszechnianie jest kontrolowane przez Nadzór
        Farmaceutyczny więc tym bardziej wątpię że fryzjerzy mogą je zdobyć. Skąd niby
        miały by wiedzieć jak je stosować ?? To nie jest taka prosta sprawa.......
        Po drugie - zastanów sie jak niby można obciąć bezwładnego i leżącego psa ??
        Przecież on musi stać żeby dobrze go popodcinać. A gwarantuje Ci że nie da sie
        go podwiesić w tym stanie.
        Także drogie paniusie od pudelków - przestancie pieprzyć głupoty i zacznijcie
        myśleć.
        Dodam tylko że nie mam nic wspólnego ze strzyżeniem psów i z psimi fryzjerami !!!!
        • Gość: Mona Re: do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:57
          Podpisuję pod tym co napisał ZIELE;
          Dodam jeszcze, że wczoraj obcinałam u tej pani pieska;
          Nikt mnie nie wyprosił;
          piesek nie został uśpiony;
          zapłaciłam 15 zł;
          piesio wygląda ślicznie ;-))
          Pozdrawiam!!!
        • Gość: ela Re: do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: 195.189.52.* 27.07.06, 12:36
          Wypraszam sobie te inwektywy. Po pierwsze mnie nie znasz, więc jak moższe
          wypowiadać się o moim IQ. myślę, że mam troszkę większe od ciebie. Poza tym nie
          jestem nawiedzoną paniusią od pudelka, choć bardzo mi się ta rasa podoba, a
          tylko opisywałam to, co stało się mojemu pieskowi po pobycie u tej pani. wiem
          też potem musiałam odwiedzić gabinet weterynaryjny, bo pies by się wykończył.
          Jeżeli nie był po narkozie to był czyms odurzony i nie jest to moja opinia, ale
          także lekarza , do którego poszłam ratowac psa. Może teraz ta pani już nie
          usypia i nie wyprawia innych brewerii z psami, poniewaz opinia się już
          rozniosła po mieście.
          I jeszcze jedno, przed napisaniem obraźliwego postu i to w dodatku nie na temat
          napij się zimnej wody i ostudź swoją głowę, bo upały chyba ci nie służą.
          • Gość: ZIELE Re: do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: 80.51.57.* 27.07.06, 15:34
            Nie podniecaj sie za bardzo, bo Ci żyłka pęknie :)
            I nie zarzucaj mi że pisze nie na temat, bo tak nie jest albo poprostu co już
            napisałem w poprzednim poście masz problemy z rozumowaniem. Zadałem Ci konkretne
            pytania na które nawet nie odpowiedziałaś. Ale zadam Ci kolejne....
            Skąd pan doktor wiedział że pies został poddany narkozie ?? Zrobil mu badania
            krwi ?? Stwierdził jakieś substancje czynne ?? Masz na piśmie co zostało wykryte
            ?? Był pewny że to narkoza w dodatku podana przez psiego fryzjera i nigdzie tego
            nie zgłosił ??????!!!!!!!!! Dziwne to troche, nie uważasz ????
            A może Twój piesek sie np. zestresował u fryzjera, zasłabł i stąd takie jego
            zachowanie ??
            Opinie jest bardzo łatwo komuś zepsuć, ale potem ją naprawić jest już bardzo
            ciężko. Jak nie masz dowodów w ręku to najlepiej zamilcz, bo opinia lekarza na
            podstawie oględzin jest w tym przypadku gó... warta.
            A jak widać Mona jest zadowolona z usług jednej z tych pań, wszystko osobiście
            widziała, a Ty nie widziałaś nic, ale głupoty umiesz pisać i szkodzić
            ludziom..........
        • Gość: YORK STYL Re: do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: 212.160.86.* 30.07.06, 23:50
          Znam salon (nie w częstochowie) który używa środków usypiających ale wyłącznie
          na prośbę właściciela. Są to środki ogólnie dostępne u każdego weterynarza. U
          mnie jeżeli pies lub kot (co się zdaża częściej) jet bardzo agresywny, a
          właściciel chce go uśpić do zabiegu, kieruję go do mojego weterynarza i to on
          podaje mu narkozę. Ja do usypiania ręki nie przykładam.
    • Gość: gosia z bravo Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:54
      A prosze powiedzcie jak wyglada sprawa samego trymowania? jaki koszt i jak to w
      ogole wyglada?
      • Gość: listeczek Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:16
        Ziele Ty piszesz posty obrazając forumowiczów uwazasz ze ktoś jest idiotą
        Ty "Ziele' a moze Ty masz psi zakład fryzjerski i dlatego wszystko negujesz
        piszesz ze niemasz psa a kto Cię tam k...a wie moze ty siedzisz w tym psim
        gó..e i rozprowadzasz zakładom pewien preparat wycisz się człowieczku Ziele
        napisał pan Wańkowicz moze słyszałeś ale to było "Ziele na kraterze".A ty nie
        bez kozery masz ksywkę "ziele"?
        • Gość: Do listeczka Re: Psi fryzjer IP: 80.51.57.* 27.07.06, 18:36
          Listeczku, przeczytaj sobie moje dwa posty to będziesz wiedzieć że nie mam nic
          wspólnego z psimi fryzjerami itp. (od razu w pierwszym poscie to zaznaczyłem bo
          wiedziałem że wcześniej czy później ktoś coś takiego jak Ty napisze)
          A ludziom sie należy troche ostrzejszych słów jeśli bezpodstawnie piszą
          oszczerstwa na temat innych ludzi, odstraszają im klientów.
          A moze zareagujesz z innej strony ?? Może Ela której tak bronisz to jest właśnie
          właścicielka konkurencyjnego salonu i pisze że u konkurencji to usypiają psy do
          strzyżenia i źle je traktują itp.
          Dla takich osób ZERO TOLERANCJI.
          • Gość: UP Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 11:10
            UP
            • paulatul Re: Psi fryzjer 28.07.06, 13:14
              byłam 2 dni temu u pani na ul.Sowiej, psa mimo plotek zostawilam, wrocilam po 2
              godiznach pies znow byl jak najbardziej normlany, troche tylko zestresowany nic
              po za tym. Widzialm jak druga pani czesze ,,trzezwego psa'' ktory nie byl
              niczym odurzony.... Wydaje mi sie ze te plotki o usypianiu sa naprawde ciut
              przesadzone...
          • Gość: Ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 28.07.06, 17:39
            Krótkie wyjaśnienie. Jeszcze raz to co opisałam działo się parę lat temu,
            dokladnie 9, ale ponieważ od tego czasu tam nie chodzę, to napisałam dlaczego.
            Czyli odpowiedzaiłam na posta.
            Poza tym Panie Ziele, niech lepiej Pan czyta ze zrozumieniem i mniej
            obraźliwych słów. Jak się Pan nie boisz wygłaszać krzywdzących innych opinii to
            podpisz się przyjanmniej imieniem. dobrze być anonimowym w necie. mozna nieźle
            nawtykać innym i po sprawie. A tak dla ścisłości to jestem nauczycielką a nie
            włascicielką psiego konkurencyjnego zakładu. Ela
            • Gość: ZIELE Re: Psi fryzjer IP: 80.51.57.* 28.07.06, 19:11
              A co za różnica czy ja sie podpisze ZIELE, Franek, Marcin czy Ela ?? Ty też
              jesteś anonimowa.
              Napisałaś że usypiają psy na ul. Sowiej i Al. Pokoju, tzn. w dwóch miejscach
              przytrafiło Ci sie ze uśpili Ci psa ?? Czy jedno z tych miejsc napisałaś, bo
              ktoś też tak mądry jak Ty coś takiego Ci powiedział (może jakaś inna
              nauczycielka :P), a Ty dalej takie pierdoły piszesz na forum ??
              Druga sprawa - to głównie Ty wygłaszasz KRZYWDZĄCE innych opinie, a nie ja !!!
              Ja Cie tylko za to troche skarciłem, ale szczerze mówiąc widze że postawe
              przyjełaś typową dla nauczycieli - zawsze mają racje i nic im nie można
              powiedzieć. Bardziej będziesz sie czepaiać ze coś tam Ci złośliwego napisałem
              niż odniesiesz sie do racji które podałem w poprzednich postach. Owszem, można
              mi zarzucić, że w słowach nie przebieram, ale wiem że mam w tym całym temacie
              dużo więcej racji niż Ty.
              • Gość: Ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 28.07.06, 19:57
                Jeżeli nadal Pan uważa, że nie odpowiedziałam na Pana pytania, to chyba dostał
                Pan maturę od ministra Giertycha i nie umie Pan czytać ze zrozumieniem.
                wyraźnie napisałam, że o tym, że pies poddany był narkozie lub był pod wpływem
                srodków odurzających poinformował mnie weterynarz. Poza tym, nie życzę sobie,
                aby akurat PAN mnie "tykał" krów z Panem nie pasłam, a psów wspólnie też nie
                wyprowadzaliśmy. amen.Głuypia nauczyciel;ka, paniusia od pudelków oraz cIEMNA
                MASA. TO INWEKTYWY, JAKIMI MNIE pan OBDAROWAŁ W KILKU POSTACH.
                • Gość: ZIELE Do pani mgr ELI IP: 80.51.57.* 28.07.06, 21:29
                  Szanowna Pani mgr, to Pani ma problemy ze zrozumieniem mnie. Już wcześniej Pani
                  napisałem że jeżeli nie ma Pani na piśmie od lekarza jakie substancje
                  narkotyczne stwierdził tzn. że nic Pani nie ma i nie powinna Pani pisać takich
                  rzeczy. Zwłaszcza że była pani tylko u jednego z tych fryzjerów a wymienia
                  Pani dwóch którzy rzekomo usypiają psy. To bardzo brzydkie zachowanie z Pani
                  strony. Czy teraz dotarło do Pani o co mi chodzi ??
                  Nie moją winą jest że po maturze nie miała Pani pomysłu na życie i poszła Pani
                  na studia na które właśnie tacy ludzie idą czyli na studia nauczycielskie, a po
                  których uważają sie za wszechwiedzących, którym nie można uwagi zwrócić.
                  Jeśli chodzi o wypasanie krów to musze Pani powiedzieć, że jest to zbyt
                  skomplikowane zajęcie by powierzyć je nauczcielowi, Pani mgr.
                  A jeśli chodzi o decyzje administracyjne ministra Giertycha to ja na Pani
                  miejscu nie wypowiadał bym sie o nich z taką pogardą bo to Pani szef, a nie mój
                  Pani mgr :P
                  Pozdrawiam Panią serdecznie Pani mgr :)
                  • Gość: mgr Ela Re: Do pani mgr ELI IP: 195.189.52.* 29.07.06, 00:01
                    Rozmwa na poziomie cloaki mi nie odpowiada, więc nie będę więcej rozmawiać, z
                    kimś kto ma IQ gaśnicy. Kończę te wywody i zostawiam miejsce dla dalszych
                    konkretnych wypowiedzi dotyczących psich fryzjerów. P.S mgr pisze siębez kropki
                    po literze r. Czyżby jednak była tegoroczna matura po amnestii?????????????????.
                    mgr Ela nauczyciel
                    • Gość: ZIELE Re: Do pani mgr ELI IP: 80.51.57.* 29.07.06, 00:32
                      Oj Pani mgr, ręce mi opadają przy Pani. Nie dośc że ma Pani problemy z logicznym
                      rozumowaniem to do tego dochodzą jeszcze problemy ze spostrzegawczością.
                      Doskonale wiem że po mgr nie stawia sie kropki, tyle że miejsce gdzie ją
                      postawiłem jest końcem zdania, więc to Pani pouczenie było niezbyt trafione.
                      Poziom rozmowy jak pani określiła być może jest na poziomie kloaki, ale powiem
                      Pani szczerze droga Pani mgr - przy Pani na wyższy poziom wejść sie nie da. Jak
                      to niektórzy mówią - "z pustego i Salomon nie naleje".
                      I proszę się nie czepiać tak tej matury po amnesti, bo jak czytam Pani "wywody"
                      Pani mgr to myślę że jakby Pani w tym roku zdawała mature to by Pani nawet ta
                      amnestia nie pomogła. /NIEmgr ZIELE
    • Gość: mm Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:39
      Witam
      Mam do was prośbę, proszę o podanie jeśli to mozliwe nr telefonu do Pani Ewy na
      ulicy Kadetów, nie moge go nigdzie namierzyc, w TP tez nie jest zarejestrowany
      ani w internecie.
    • Gość: arek Re: Psi fryzjer IP: *.pl / 212.244.24.* 08.08.06, 19:25
      czesc! czytam i czytam wiec sie wypowiem. mam sznaucera miniature i strzygę
      moją suczkę u Pani z Al.Pokoju. tez slyszalem o usypianiu ale sam tego nie
      zauwazylem na moim psie. tymbardziej ze od wiosny do jesieni ta Pani strzyże
      psy na dzialce i jak dobrze zapuscic zurawia to widac co sie z psem dzieje.
      place od roku po 20pln z czyszczeniem uszu i obcinaniem pazurkow i sobie
      chwale. oczywiscie na poczatku musielismy dograc pare szczegolow co do dlugosci
      wlosa itd. teraz jest piknie :) mozesz sprobowac :)
      • Gość: otak Re: Psi fryzjer IP: 80.51.57.* 08.08.06, 23:12
        Ja tak samo jak Arek obcinam swoje dwa pudle u p.Ali z Al.Pokoju. Niektórzy
        znajomi wręcz mnie ostrzegali że ona usypia psy ale ja tego nie
        stwierdziłam .Zawożę je do obcięcia regularnie -latem właśnie na działkę i
        nieraz sobie podglądałam jak ona to robi.A robi niesamowicie szybko -pół
        godziny i mam psy obcięte.Zaznaczam że moje psy są regularnie strzyżone więc i
        też pracy nie ma za wiele.Ale kiedyś umówiłam sie z fryzjerką na Dekabrystów bo
        mam zdecydowanie bliżej.To był horror! Ponad 4 godziny ,fatalne obcięcie a psy
        ledwo żywe tak wymęczone.Kiedy powiedziałam tej pani że strasznie długo to
        trwało ,że zawsze były strzyżone w pół godziny ,góra 40 minut to powiedziała że
        to niemożliwe ,że właśnie ta osoba musi usypiać psy do obcięcia.Jednak
        sprawdziłam ,podgladałam i guzik z pętelką - nie usypia!
        • Gość: arek do Otak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:15
          dzieki :)czyli nie jest tak źle z Panią B. a jakiego masz psiaka? moze sie spotkamy na spacerku z psinkami pokonwersowac? :)
        • Gość: arek do Otak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:16
          ok, juz widze, masz pudelki :) ale nie wiem gdzie mieszkasz :)
          • Gość: otak Re: do Otak IP: 80.51.57.* 08.08.06, 23:51
            do Arka :-)) Mieszkam w dzielnicy Północ :-)) ,dlatego na Dekabrystów miałam
            zdecydowanie bliżej.Pani Ala jest według mnie w porządku a i opieprzyć też
            potrafi jak się o psa nie dba.Mnie sie też oberwało za złe szczotkowanie
            psów .Ale wyszło mi to na dobre choć przyznaje że nieraz miałam tej baby dość.
            • Gość: arek Re: do Otak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 00:06
              mnie tez opieprz sie dostal pare razy za źle wyczesanego psiaka:D ale ostatnio jest juz OK.
              • barbara700 Re: do Otak 17.12.14, 12:55
                Ja polecam salon Pupillandia, niskie ceny profesjonalizm , miła kobieta.
    • barbara700 Re: Psi fryzjer 17.12.14, 12:58
      Ja polecam salon Pupillandia, niskie ceny profesjonalizm , miła kobieta, ul. Sportowa 62b
      • adamek197525 Re: Psi fryzje 03.11.15, 16:39
        606-694-931
    • adamek197525 Re: Psi fryzjer 03.11.15, 16:35
      polecam p. Kasię z PSI SALON na SKRAJNICY
      mega profesjonalne usługi i za przyzwoite pieniądze.
      warto kawałek dojechać ale usługa i cena rekompensuje wszystko
      tel.606-694-931

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka