Gość: gosia.z bravo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:12 Gdzie w naszym miescie znajde psiego fryzjera? Najlepiej raków i okolice Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syla Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:41 no na Rakowie to nie wiem ale na pewno jest na Ogrodowej tam gdzie przyjmuje weterynarz i na Rakowskiej 57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:00 rakowska 57 lek. wet. Aleksandra Klain, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenyy Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:27 ja też ją polecam, zajmuje się moimi dwoma owaczarkami długowłosymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:34 UL.SOWIA 10, PRZYSTANEK TRAMWAJOWY PRZY SITA DAWNIEJ ASMABEL- W KIERUNKU HUTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 07:48 Pani Koral ul. Sowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia z bravo Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:43 Dziekuje bardzo! A mozecie podac cene ostrzyzenia pieska malej rasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: york.styl Re: Psi fryzjer IP: 212.160.86.* 08.07.06, 10:56 Zapraszam do salonu YORK STYL mieszczącego się na ul. Gościnnej 15 (dzielnica Dźbów) U nas cena strzyzenia pieska zaczyna się od 25 zł. tel. 600 070 197,360 95 04. ZAPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia z bravo Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:14 Dziekuje za zaproszenie! Wolalabym jednak udac sie z sunia gdzies blizej, ale moze sie skusze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: Psi fryzjer IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:20 Na Dekabrystów w pawilonach koło dawnego SantaFe jest psi fryzjer. Nie jest drogi.... Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Psi fryzjer 10.07.06, 12:58 Bardzo dobra i fachowa jest pani przy ulicy Sowiej , pod koniec ulicy po prawej stronie ,jest już to Dąbie naprawdę polecam. Można dojechac od Al Pokoju lub od ul. Hutników Odpowiedz Link Zgłoś
adamek197525 Re: Psi 03.11.15, 16:39 polecam PSI SALON na SKRAJNICY profesjonalne usługi i za baardzo uczciwe pieniądze! 606-694-931 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aarle Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:13 chcę zapytac osobe z YORK STYL ile kosztowałoby strzyzenie psa rasy mieszanej troszke mniejszego od wilczura z bardzo długą i gesta sierscia,próbował$& go strzyz nozyczkami i skóry nie było widac taka gesta siersc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YORK STYL Re: Psi fryzjer IP: 212.160.86.* 19.07.06, 14:09 strzyżenie średniej wielkości psa u nas kosztuje od 35 zł. Duża wielkość 50 zł. Ale tak naprawdę musiałabym najpierw zobaczyć psiaka, żecy ocenić jakie bedą koszty. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:28 STRZYŻENIE PSÓW-PUMA AL.POKOJU 5 M 10 ZA SZNAUCERA MINIATURĘ DAŁEM 20 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:32 Ja tez strzygę mojego pudelka na Al. Pokoju. Jestem zadowolono, mimo że mówiono o tej pani różne opinie, ale dobrze radzi sobie z pieskiem, szybki zabieg bezbolesny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veesta Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:53 Marta Jakuć - tel 505 074 849 baaaardzo dobre podejscie do psa , niskie ceny, spokojnie mozna zostawic psa i odebrac po strzyzeniu. Przyjmuje na ul. Złotej :) Odpowiedz Link Zgłoś
adamek197525 Re: Psi fryzjer 03.11.15, 16:37 polecam PSI SALON na SKRAJNICY profesjonalne usługi i za baardzo uczciwe pieniądze! 606-694-931 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Psi fryzjer IP: *.34.pl / 80.51.236.* 11.07.06, 09:52 tel. 511113473 Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: Psi fryzjer 11.07.06, 20:45 na ul.ZLotej??? pierwsze słysze... Ja chodzę z moim yorkiem na ul.Sowią, za strzyzenie z kapielą dąłam 35 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 21.07.06, 19:25 na ul. Sowiej i Al. Pokoju usypiają psy do strzyżenia, wiem bo tam strzygłam mojego sznaucerka. Polecam na Stradomiu pamią Ewę Krawczyk ul. Kadetów. Super babka, pieski ja uwielbiają i nie chca od niejw ychodzić strzyże bardzo profesjonalnie. No i co najwazniejsze nie wyprasza na czas strzyżenia, tak jak na Sowiej i Al. Pokoju, tylko mozna u niej poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak Re: Psi fryzjer IP: 80.51.57.* 21.07.06, 20:21 a czym usypiają i skąd mają te środki usypiające? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Psi fryzjer IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.07.06, 20:47 Również polecam panią Ewę na Kadetów. Byłam tam tylko raz z psem moich rodziców, bo rodzice znaleźli tanszego fryzjera..i hmm...pies za kazdym razem ma uszkodzenie jakiegos sutka.. A pani Ewa podchodzi do zabiegu z sercem i pięknie strzyze psa. Z kundla zrobiła sznaucera :-) Mozna jej zaufać i zostawić psa, chociaz ona rzeczywiście tego nie wymaga :-) Widać, że ma serce dla zwierząt i nie traktuje strzyzenia jak kolejne zlecenie tylko przykłada się do tego z sercem i krzywdy nie zrobi! Gdyby decyzja należała do mnie to pies moich rodzicow tam na pewno byłby strzyzony. Co do strzyzenia na Ogrodowej - raz tam bylam kupic karme dla kota i po rade do weta; troche czekalam...i widzialam jak przywiezli psa do strzyzenia. Jak pani psa byla to wszystko super! Ale jak wyszla to okazalo sie pani która miała obcinac psa miala co rusz cos do zalatwienia, min wyjscie z zakladu. I tego psiaka co chwila (czkalam tam ok 30-40 minut) zabierala z pokoju zabiegowego do chyba łazienki (3 razy)...bo tam zamknięte. Nie wiem...ale ja nie dałabym tam psa...przeciez to stres mimo wszystko więc po co kolejne dodawac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:08 Witam Chciałam pociągnąc ten wątek i przede wszytskim zapytac się skąd te pewnoś co do usypiania psów. Powiem szczerze, że jestem trochę zaniepokojona, ponieważ sama ma psa pudla miniaturkę i chodze na sowią strzyc mojego pupila. Powiem szczerze byłam tam po raz drugi i zauwazyłam dziwne zachowanie mojego psa po obcięciu. tzn. piesek przez kila dni był bardzo rozdrażniony, nerwowy, tak jak by nie był sobą, nie wiedział gdzie jest, latał po cały salonie. Mój pies ma dopiero 4 miesiące i myslałam że to jego zachowanie można przypisac jego wiekowi. A teraz po prostu Od razu po odebraniu go od Pani z salonu latał jak oszłomiony w kółku jak by nie poznawał gdzie jest. Musiałam go długo uspokajac i własciwie analizując teraz wszytskie te wypowiedzi sama nie wiem co tym myslec. Chciałam się zapyac czy wasze psy po fryzjerze też się tak zachowują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 22.07.06, 23:21 Tak właśnie zachowywał się mój sznaucerek, po strzyżeniu na ul. sowiej. był tam raz i nigdy więcej. Tylko pani Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 00:24 Czy niektórzy są nienormalni? Jak można piesia zostawiać z obcą osobą -na czas strzyżenia ? i nie wiedzieć co z tym piesiem tam robią. Puknijcie sie w swoje główki? Na co narażacie psa?- pies usypiany do strzyżenia- kanał total - tylko wezwać policje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 06:35 Przepraszam, ale nie obrażaj ludzi. Jesli chodzi o mojego psa to jest mój pierwszy pies w życiu, pani na ulicy Sowiej została mi polecona. Wszyscy tam zostawiają psy, wiem dla mnie to było naturalne, ze tak ma by. tym razem tego błedu po waszych wypowiedziach już nie zrobię. nie pójde już po prostu wiecej na ulicę Sowią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 06:38 A przy okazji czy moge poprosic o bardziej dokładne dane do pani ewy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 23.07.06, 09:16 Ewa Krawczyk ul. Kadetów zakład nazywa się Fafik Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: Psi fryzjer 24.07.06, 17:51 jak to usypia??? ja myslalm ze no normlane ze on tam zostaje??? czy pani z ulicy sowiej uprzedziła was ze pies jest usypiany?? bo mnie nie!!! Jestem przerazona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:01 Po pierwsze do strzyzenia sie nie usypia psa a jak ktos to robi to powinien zostac ukarany , mozna podawac srodki uspokajajace-za zgoda wlasciciela, co prawda moj piesek nie lubi fryzjerow ale jakos daja sobie z nim rade:) Ja naprzyklad wychodze i zostawiam psa samego poniewaz jest wtedy spokojniejszy a jak mnie widzi to chce isc do mnie i rozrabia :) do panstwa z YORK STYL: Ile kosztuje strzyzenia amerykanskiego cocer spaniela :) nie chodzi mi o modelowanie tylko maszynka na krotko :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: Psi fryzjer 25.07.06, 15:53 dzwonilam dzis do psn z ul.Sowiej i tweirdzi ze psów nie usypia.... nie wiem czy to prawda ale zastanawiam sie skad w ogole wiesci ze tak moze byc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 26.07.06, 17:53 Byłam z polecenia raz na ul Sowiej ze sznaucerkiem miniaturka. Pani kazała mi wyjść i wrócić za 3 godziny. Psa nie poznałam, był nie swój, nie mógł chodzić, rozjeżdżały mu się nogi, nie trafiał do miski z wodą, wymiotował. Weterynarz dr. Golec stwierdził, że pies był poddany narkozie. Stąd to moje stwierdzenie. Od tego czasu chodzę na ul Kadetów. Teraz już zostawiam tam psa, ale na początku go nie zostawiałam. Pani Ewa z Kadetów to tzw"psia mama" wszystkie psy, koty, rybki, papużki i inne z okolicy maja u niej schronienie.Wszystkim komu poleciłam są bardzo zadowoleni. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YORK STYL Re: Psi fryzjer IP: 212.160.86.* 30.07.06, 23:43 Strzyenie amerykańskiego cocer spaniela u nas kosztuje około 30 zl. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: 80.51.57.* 26.07.06, 19:42 Najpierw zanim coś napiszesz to POMYŚL (wiem że u Ciebie z tym pewnie ciężko bo nie masz czym). Po pierwsze - skąd niby te osoby mają mieć środki do narkozy ?? One też kosztują i to nie mało, więc wątpie czy opłacało by im sie je stosować. Nie są one ogólnie dostępne, a ich rozpowszechnianie jest kontrolowane przez Nadzór Farmaceutyczny więc tym bardziej wątpię że fryzjerzy mogą je zdobyć. Skąd niby miały by wiedzieć jak je stosować ?? To nie jest taka prosta sprawa....... Po drugie - zastanów sie jak niby można obciąć bezwładnego i leżącego psa ?? Przecież on musi stać żeby dobrze go popodcinać. A gwarantuje Ci że nie da sie go podwiesić w tym stanie. Także drogie paniusie od pudelków - przestancie pieprzyć głupoty i zacznijcie myśleć. Dodam tylko że nie mam nic wspólnego ze strzyżeniem psów i z psimi fryzjerami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:57 Podpisuję pod tym co napisał ZIELE; Dodam jeszcze, że wczoraj obcinałam u tej pani pieska; Nikt mnie nie wyprosił; piesek nie został uśpiony; zapłaciłam 15 zł; piesio wygląda ślicznie ;-)) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: 195.189.52.* 27.07.06, 12:36 Wypraszam sobie te inwektywy. Po pierwsze mnie nie znasz, więc jak moższe wypowiadać się o moim IQ. myślę, że mam troszkę większe od ciebie. Poza tym nie jestem nawiedzoną paniusią od pudelka, choć bardzo mi się ta rasa podoba, a tylko opisywałam to, co stało się mojemu pieskowi po pobycie u tej pani. wiem też potem musiałam odwiedzić gabinet weterynaryjny, bo pies by się wykończył. Jeżeli nie był po narkozie to był czyms odurzony i nie jest to moja opinia, ale także lekarza , do którego poszłam ratowac psa. Może teraz ta pani już nie usypia i nie wyprawia innych brewerii z psami, poniewaz opinia się już rozniosła po mieście. I jeszcze jedno, przed napisaniem obraźliwego postu i to w dodatku nie na temat napij się zimnej wody i ostudź swoją głowę, bo upały chyba ci nie służą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: 80.51.57.* 27.07.06, 15:34 Nie podniecaj sie za bardzo, bo Ci żyłka pęknie :) I nie zarzucaj mi że pisze nie na temat, bo tak nie jest albo poprostu co już napisałem w poprzednim poście masz problemy z rozumowaniem. Zadałem Ci konkretne pytania na które nawet nie odpowiedziałaś. Ale zadam Ci kolejne.... Skąd pan doktor wiedział że pies został poddany narkozie ?? Zrobil mu badania krwi ?? Stwierdził jakieś substancje czynne ?? Masz na piśmie co zostało wykryte ?? Był pewny że to narkoza w dodatku podana przez psiego fryzjera i nigdzie tego nie zgłosił ??????!!!!!!!!! Dziwne to troche, nie uważasz ???? A może Twój piesek sie np. zestresował u fryzjera, zasłabł i stąd takie jego zachowanie ?? Opinie jest bardzo łatwo komuś zepsuć, ale potem ją naprawić jest już bardzo ciężko. Jak nie masz dowodów w ręku to najlepiej zamilcz, bo opinia lekarza na podstawie oględzin jest w tym przypadku gó... warta. A jak widać Mona jest zadowolona z usług jednej z tych pań, wszystko osobiście widziała, a Ty nie widziałaś nic, ale głupoty umiesz pisać i szkodzić ludziom.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YORK STYL Re: do Ciemnej Masy = Eli!!!!!! IP: 212.160.86.* 30.07.06, 23:50 Znam salon (nie w częstochowie) który używa środków usypiających ale wyłącznie na prośbę właściciela. Są to środki ogólnie dostępne u każdego weterynarza. U mnie jeżeli pies lub kot (co się zdaża częściej) jet bardzo agresywny, a właściciel chce go uśpić do zabiegu, kieruję go do mojego weterynarza i to on podaje mu narkozę. Ja do usypiania ręki nie przykładam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia z bravo Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:54 A prosze powiedzcie jak wyglada sprawa samego trymowania? jaki koszt i jak to w ogole wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listeczek Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:16 Ziele Ty piszesz posty obrazając forumowiczów uwazasz ze ktoś jest idiotą Ty "Ziele' a moze Ty masz psi zakład fryzjerski i dlatego wszystko negujesz piszesz ze niemasz psa a kto Cię tam k...a wie moze ty siedzisz w tym psim gó..e i rozprowadzasz zakładom pewien preparat wycisz się człowieczku Ziele napisał pan Wańkowicz moze słyszałeś ale to było "Ziele na kraterze".A ty nie bez kozery masz ksywkę "ziele"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do listeczka Re: Psi fryzjer IP: 80.51.57.* 27.07.06, 18:36 Listeczku, przeczytaj sobie moje dwa posty to będziesz wiedzieć że nie mam nic wspólnego z psimi fryzjerami itp. (od razu w pierwszym poscie to zaznaczyłem bo wiedziałem że wcześniej czy później ktoś coś takiego jak Ty napisze) A ludziom sie należy troche ostrzejszych słów jeśli bezpodstawnie piszą oszczerstwa na temat innych ludzi, odstraszają im klientów. A moze zareagujesz z innej strony ?? Może Ela której tak bronisz to jest właśnie właścicielka konkurencyjnego salonu i pisze że u konkurencji to usypiają psy do strzyżenia i źle je traktują itp. Dla takich osób ZERO TOLERANCJI. Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: Psi fryzjer 28.07.06, 13:14 byłam 2 dni temu u pani na ul.Sowiej, psa mimo plotek zostawilam, wrocilam po 2 godiznach pies znow byl jak najbardziej normlany, troche tylko zestresowany nic po za tym. Widzialm jak druga pani czesze ,,trzezwego psa'' ktory nie byl niczym odurzony.... Wydaje mi sie ze te plotki o usypianiu sa naprawde ciut przesadzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 28.07.06, 17:39 Krótkie wyjaśnienie. Jeszcze raz to co opisałam działo się parę lat temu, dokladnie 9, ale ponieważ od tego czasu tam nie chodzę, to napisałam dlaczego. Czyli odpowiedzaiłam na posta. Poza tym Panie Ziele, niech lepiej Pan czyta ze zrozumieniem i mniej obraźliwych słów. Jak się Pan nie boisz wygłaszać krzywdzących innych opinii to podpisz się przyjanmniej imieniem. dobrze być anonimowym w necie. mozna nieźle nawtykać innym i po sprawie. A tak dla ścisłości to jestem nauczycielką a nie włascicielką psiego konkurencyjnego zakładu. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: Psi fryzjer IP: 80.51.57.* 28.07.06, 19:11 A co za różnica czy ja sie podpisze ZIELE, Franek, Marcin czy Ela ?? Ty też jesteś anonimowa. Napisałaś że usypiają psy na ul. Sowiej i Al. Pokoju, tzn. w dwóch miejscach przytrafiło Ci sie ze uśpili Ci psa ?? Czy jedno z tych miejsc napisałaś, bo ktoś też tak mądry jak Ty coś takiego Ci powiedział (może jakaś inna nauczycielka :P), a Ty dalej takie pierdoły piszesz na forum ?? Druga sprawa - to głównie Ty wygłaszasz KRZYWDZĄCE innych opinie, a nie ja !!! Ja Cie tylko za to troche skarciłem, ale szczerze mówiąc widze że postawe przyjełaś typową dla nauczycieli - zawsze mają racje i nic im nie można powiedzieć. Bardziej będziesz sie czepaiać ze coś tam Ci złośliwego napisałem niż odniesiesz sie do racji które podałem w poprzednich postach. Owszem, można mi zarzucić, że w słowach nie przebieram, ale wiem że mam w tym całym temacie dużo więcej racji niż Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Psi fryzjer IP: 195.189.52.* 28.07.06, 19:57 Jeżeli nadal Pan uważa, że nie odpowiedziałam na Pana pytania, to chyba dostał Pan maturę od ministra Giertycha i nie umie Pan czytać ze zrozumieniem. wyraźnie napisałam, że o tym, że pies poddany był narkozie lub był pod wpływem srodków odurzających poinformował mnie weterynarz. Poza tym, nie życzę sobie, aby akurat PAN mnie "tykał" krów z Panem nie pasłam, a psów wspólnie też nie wyprowadzaliśmy. amen.Głuypia nauczyciel;ka, paniusia od pudelków oraz cIEMNA MASA. TO INWEKTYWY, JAKIMI MNIE pan OBDAROWAŁ W KILKU POSTACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Do pani mgr ELI IP: 80.51.57.* 28.07.06, 21:29 Szanowna Pani mgr, to Pani ma problemy ze zrozumieniem mnie. Już wcześniej Pani napisałem że jeżeli nie ma Pani na piśmie od lekarza jakie substancje narkotyczne stwierdził tzn. że nic Pani nie ma i nie powinna Pani pisać takich rzeczy. Zwłaszcza że była pani tylko u jednego z tych fryzjerów a wymienia Pani dwóch którzy rzekomo usypiają psy. To bardzo brzydkie zachowanie z Pani strony. Czy teraz dotarło do Pani o co mi chodzi ?? Nie moją winą jest że po maturze nie miała Pani pomysłu na życie i poszła Pani na studia na które właśnie tacy ludzie idą czyli na studia nauczycielskie, a po których uważają sie za wszechwiedzących, którym nie można uwagi zwrócić. Jeśli chodzi o wypasanie krów to musze Pani powiedzieć, że jest to zbyt skomplikowane zajęcie by powierzyć je nauczcielowi, Pani mgr. A jeśli chodzi o decyzje administracyjne ministra Giertycha to ja na Pani miejscu nie wypowiadał bym sie o nich z taką pogardą bo to Pani szef, a nie mój Pani mgr :P Pozdrawiam Panią serdecznie Pani mgr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Ela Re: Do pani mgr ELI IP: 195.189.52.* 29.07.06, 00:01 Rozmwa na poziomie cloaki mi nie odpowiada, więc nie będę więcej rozmawiać, z kimś kto ma IQ gaśnicy. Kończę te wywody i zostawiam miejsce dla dalszych konkretnych wypowiedzi dotyczących psich fryzjerów. P.S mgr pisze siębez kropki po literze r. Czyżby jednak była tegoroczna matura po amnestii?????????????????. mgr Ela nauczyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: Do pani mgr ELI IP: 80.51.57.* 29.07.06, 00:32 Oj Pani mgr, ręce mi opadają przy Pani. Nie dośc że ma Pani problemy z logicznym rozumowaniem to do tego dochodzą jeszcze problemy ze spostrzegawczością. Doskonale wiem że po mgr nie stawia sie kropki, tyle że miejsce gdzie ją postawiłem jest końcem zdania, więc to Pani pouczenie było niezbyt trafione. Poziom rozmowy jak pani określiła być może jest na poziomie kloaki, ale powiem Pani szczerze droga Pani mgr - przy Pani na wyższy poziom wejść sie nie da. Jak to niektórzy mówią - "z pustego i Salomon nie naleje". I proszę się nie czepiać tak tej matury po amnesti, bo jak czytam Pani "wywody" Pani mgr to myślę że jakby Pani w tym roku zdawała mature to by Pani nawet ta amnestia nie pomogła. /NIEmgr ZIELE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:39 Witam Mam do was prośbę, proszę o podanie jeśli to mozliwe nr telefonu do Pani Ewy na ulicy Kadetów, nie moge go nigdzie namierzyc, w TP tez nie jest zarejestrowany ani w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Psi fryzjer IP: *.pl / 212.244.24.* 08.08.06, 19:25 czesc! czytam i czytam wiec sie wypowiem. mam sznaucera miniature i strzygę moją suczkę u Pani z Al.Pokoju. tez slyszalem o usypianiu ale sam tego nie zauwazylem na moim psie. tymbardziej ze od wiosny do jesieni ta Pani strzyże psy na dzialce i jak dobrze zapuscic zurawia to widac co sie z psem dzieje. place od roku po 20pln z czyszczeniem uszu i obcinaniem pazurkow i sobie chwale. oczywiscie na poczatku musielismy dograc pare szczegolow co do dlugosci wlosa itd. teraz jest piknie :) mozesz sprobowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak Re: Psi fryzjer IP: 80.51.57.* 08.08.06, 23:12 Ja tak samo jak Arek obcinam swoje dwa pudle u p.Ali z Al.Pokoju. Niektórzy znajomi wręcz mnie ostrzegali że ona usypia psy ale ja tego nie stwierdziłam .Zawożę je do obcięcia regularnie -latem właśnie na działkę i nieraz sobie podglądałam jak ona to robi.A robi niesamowicie szybko -pół godziny i mam psy obcięte.Zaznaczam że moje psy są regularnie strzyżone więc i też pracy nie ma za wiele.Ale kiedyś umówiłam sie z fryzjerką na Dekabrystów bo mam zdecydowanie bliżej.To był horror! Ponad 4 godziny ,fatalne obcięcie a psy ledwo żywe tak wymęczone.Kiedy powiedziałam tej pani że strasznie długo to trwało ,że zawsze były strzyżone w pół godziny ,góra 40 minut to powiedziała że to niemożliwe ,że właśnie ta osoba musi usypiać psy do obcięcia.Jednak sprawdziłam ,podgladałam i guzik z pętelką - nie usypia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek do Otak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:15 dzieki :)czyli nie jest tak źle z Panią B. a jakiego masz psiaka? moze sie spotkamy na spacerku z psinkami pokonwersowac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek do Otak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:16 ok, juz widze, masz pudelki :) ale nie wiem gdzie mieszkasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otak Re: do Otak IP: 80.51.57.* 08.08.06, 23:51 do Arka :-)) Mieszkam w dzielnicy Północ :-)) ,dlatego na Dekabrystów miałam zdecydowanie bliżej.Pani Ala jest według mnie w porządku a i opieprzyć też potrafi jak się o psa nie dba.Mnie sie też oberwało za złe szczotkowanie psów .Ale wyszło mi to na dobre choć przyznaje że nieraz miałam tej baby dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: do Otak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 00:06 mnie tez opieprz sie dostal pare razy za źle wyczesanego psiaka:D ale ostatnio jest juz OK. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara700 Re: do Otak 17.12.14, 12:55 Ja polecam salon Pupillandia, niskie ceny profesjonalizm , miła kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara700 Re: Psi fryzjer 17.12.14, 12:58 Ja polecam salon Pupillandia, niskie ceny profesjonalizm , miła kobieta, ul. Sportowa 62b Odpowiedz Link Zgłoś
adamek197525 Re: Psi fryzje 03.11.15, 16:39 polecam PSI SALON na SKRAJNICY profesjonalne usługi i za baardzo uczciwe pieniądze! 606-694-931 Odpowiedz Link Zgłoś
adamek197525 Re: Psi fryzjer 03.11.15, 16:35 polecam p. Kasię z PSI SALON na SKRAJNICY mega profesjonalne usługi i za przyzwoite pieniądze. warto kawałek dojechać ale usługa i cena rekompensuje wszystko tel.606-694-931 Odpowiedz Link Zgłoś