Gość: marta IP: *.man.czest.pl 09.07.06, 17:07 Jestem bardzo ciekawa jak w naszej Cz-wie rozkładają sie głosy kibiców przed meczem fianłowym.Myślicie,że Włosi mają szansę?Ja uważam,że żadnej.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta2 Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: 87.239.176.* 09.07.06, 17:24 ciao tutti!a ja jestem za wlochami,wiem ze oni wygraja,czuje to w srodku,uwielbiam italie,na balkonie mam rozwieszona flage zielono-bialo-czerwona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giggi Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:31 Italia górą. Z takim zespołem Francja, nawet ze swoim Zizu nie ma szans:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Blekitni kontra Blekitni;) IP: *.dsl.club-internet.fr 09.07.06, 19:29 Z pewnoscia bedzie to fascynujace spotkanie. Od popoludnia, atmosfera finalowego meczu wypelnia ulice Paryza. Trabiace samochody, motocykle, skutery i powiewajace z nich francuskie flagi. Przechodnie z tatuazami barw narodowych Francji na twarzach. Dochodza slowa hymnu reprezentacji Francji stworzonego w 1984 roku: "Allez les Bleus!" (Do przodu Blekitni!) Mozna sobie wyobrazic, ze podobnie przygotowuje sie Rzym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Gooooooooooooolllllllllllllllllll lllllllllllllllll IP: *.dsl.club-internet.fr 09.07.06, 20:09 Zidane z karnego. Majstersztyk Mistrza!!!! Pilka odbita od wnetrz poprzeczki laduje w bramce Bufona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Gooooooooooooolllllllllllllllllll lllllllllll IP: *.dsl.club-internet.fr 09.07.06, 20:19 Przepiekna bramka dla Blekitnych Wlochow!!! 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 21:40 2:1 dla Wlochow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 09.07.06, 21:55 Druga polowa nalezala zdecydowanie do Francji. Zizou to czarodziej!!! Mamy dogrywke. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Włochy Mistrzem Świata!!!!!!!!!! 09.07.06, 22:13 Przez cały turniej trzymam kciuki za Włochami (oczywiście po odpadnięciu Polski)... Jeszcze trochę... Jeszcze trochę... Forza Italia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Włochy Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 09.07.06, 22:41 Ulissesie! A VIVA!!!! ITALIAAAAAAA! kara za byka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Włochy Mistrzem Świata!!!!!!!!!! 09.07.06, 22:44 Czekałem na to od 1990 roku :) !! Italia Campione del mondo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storim Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 09.07.06, 22:15 Gneralnie w porownaniu z Amerykanami, Francuzi posiadaja "lzejsze" podejscie do pracy. W tym meczu, Wlosi kondycyjnie Francuzom ustepuja. Rozpoczela sie druga polowa dogrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 09.07.06, 22:20 Zidane out!!! Za wredny faul. Marne zakonczenie kariery zabojada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 09.07.06, 22:33 Oj Wlodku, wszyscy fani Zidana sa przygnebieni. Nic nie usprawiedliwa tej agresji. Dal sie niestety sprowokowac. Wloch obejmujac go serdecznie sypnal mu jakis tekst, wiedzac , ze go zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 09.07.06, 22:38 Storimo!!! Niebiescy..blizej:)))) Nic zabojada nie tlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 09.07.06, 22:35 Wozylem rano, ze beda karne i sa:))) Mam nadzieje, ze dla niebieskich. Byk" Zidana przejdzie do annalow, tak jak reka Maradony, albo w jeszcze gorszym stylu. Bez wzgledu na wynik karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 09.07.06, 22:42 Gratulacje dla Wlochow i ich sympatykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 09.07.06, 22:49 Gość portalu: storima napisał(a): > Gratulacje dla Wlochow i ich sympatykow. Stalo sie w/g przepisu Bonka:))) Dobry mecz z paskudnym akcentem w wykonaniu Zidana. Wynik, to kara boza za tego byka ... Ten stadion w Berlinie jest ....niesamowity.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strma Re: Francja Mistrzem Świata!!!!!!!!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 09.07.06, 23:03 Wlodku, Wloch musial puscic wyjatkowo chamski tekst wyprowadzic z rownowagi takiej klasy zawodnika... wiec bym odpuscil Zauwaz, ze stadion gwizadla przy kazdej okazji gdy Wlosi posadali pilke... No i niewatpliwy karny, ktorego sedzia nie zauwazyl dla Francji. Pilka jesrst pilka, wynik wynikem. Gratulacje dla Wlochow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima o Francuzach mowi sie "zabojady" IP: *.dsl.club-internet.fr 10.07.06, 03:18 Wlodku, o Francuzach mowi sie "zabojady" (tak napisales) o Polakach "polacks", czyli 'polaczkowie'. A jak sie mowi o Kanadyjczykach? Kiedys bedac w Stanach, zdaje sie, ze wiedzialem, ale zapomnialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: o Francuzach mowi sie "zabojady" IP: *.vf.shawcable.net 10.07.06, 14:12 Frogs o tych z Montrealu i squareheads o anglosasach I nie kochaja sie wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: o Francuzach mowi sie "zabojady" IP: *.vf.shawcable.net 10.07.06, 14:17 Zapomnialem napisac w nagowku: Niech bedzie po kwa...kwa...kwalony! A wracajac do watku, to jako rzeklem: Frog Zidane jest w kadej gazecie i dzienniku na czolowym miejscu. W calkiem dokladnej serii zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Zidane najlepszym piłkarzem mistrzostw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:19 Mimo "incydentu" z jego udziałem w finale Zizu został uznany najlepszym piłkarzem tych Mistrzostw. Wielkie brawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Zidane najlepszym piłkarzem mistrzostw IP: *.icis.pcz.pl 10.07.06, 19:19 Mam watpliwosci co do tych "wielkich braw" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Zidane najlepszym piłkarzem mistrzostw IP: *.vf.shawcable.net 11.07.06, 04:40 Gość portalu: xx napisał(a): > Mam watpliwosci co do tych "wielkich braw" Tez xx-ie. GW podaje kilka innych wyczynow walacego z byka Zidane. Mial z nim watpliwa przyjemnosc takze Polak grajacy przeciwko niemu i paru innych. W kazdym razie jego wymuszone wlasna glupota zejscie z boiska zostanie w annalach mistrzostw na wiele lat. Jego wnuki to beda ogladac ze wstydem. Bez wzgledu na to co mu Wloch powiedzial... To tak jak z jednym z czolowych zawodnikow NHL-u Baruzzim, ktory zaatakowal przeciwnika z tylu wylaczajc go skutecznie z hokeja. Do dzis przy wielu okazjach faul Bartuzziego przypominany jest w kazdej powazniej retrospektywie o hokeju, a nie np. wyczyny rekordzisty w przesiadywaniu na lawce hanby Krzysztofa Oliwy.. Dzis do znudzenia na kanalach sportowych pokazywano pelen specyficznej symobiki klip z ZZ schodzacym do szatni obok stojacego Pucharu. I to byl bardzo smutny i przygnebiajacy obrazek swej wymowie. Upadek pilkarskiej gwiazdy... W ten sposob nikt juz nie bedzie pamietal o rzezni z meczu Holandia - Portugalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Zidane najlepszym piłkarzem mistrzostw IP: *.dsl.club-internet.fr 11.07.06, 11:06 Wlodku, z ciekawosci przejrzalem francuskie fora na ten temat, porownujac wypowiedzi z forow polskich. Otoz, generalnie, Francuzi tak jak pisalem, sa zupelnie zszokowani tym epizodem, ktory w ich odczuciu zupelnie odsunal w cien calosc meczu. Noatomiast Polacy, generalnie, szukaja powodu , ktory sprowokowal cala ta ohydna sytuacje. Ja tylko zacytuje koncowke z artykulu: Stec: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów "Niewielu jest piłkarzy, którzy mogliby pierwsi rzucić w Zidane'a kamieniem." sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3476188.html Najlepszego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Zidane najlepszym piłkarzem mistrzostw IP: *.dsl.club-internet.fr 11.07.06, 12:45 Wlodku, trudno jest prowadzic dyskusje na ten sam temat na dwoch oddzielnych watkach. Jesli mozna, to wpisujmy sie na jednym watku tematycznym: Boska główka Zizu - co sądzicie ? Autor: Gość: katon2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 10.07.06, 00:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=44958165 Odpowiedz Link Zgłoś