Gość: zakochanbezpamieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:20 wpisujcie się! mnie to szybko dopadlo..jakby piorun uderzył mnie z olbrzymią prędkością i siłą :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: ZaKoChAnI ??? ilu was jest ?? :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:25 to szcześciarz jestes, zazdroszcze i pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: ZaKoChAnI ??? ilu was jest ?? :) :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:49 ja tez sie chce zakochac w jakiejs slicznej niewiascie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: ZaKoChAnI ??? ilu was jest ?? :) :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:50 A zakochani w sobie tez mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
teeh Re: ZaKoChAnI ??? ilu was jest ?? :) :) 10.07.06, 23:10 ja jestem zakochana:D:D:D:D:D:D:D jak nigdy wcześniej:D:D:D yay....:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: ZaKoChAnI ??? ilu was jest ?? :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:46 Ja się wpisuję. Ale to wcale nie jest fajne uczucie. Trzeba czekać tydzień albo nawet 2 żeby trochę przeszło i można było jakoś normalnie zacząć funkcjonować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: ZaKoChAnI ??? ilu was jest ?? :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:50 Pytasz ilu? Chyba sporo,ale trzeba nas podzielić na szczęśliwców i tych zakochanych beznadziejnie, chociaż to też ma zalety.Warto doświadczyć stanu zakochania ,nawet jeśli nie rokuje szczęśliwego dalszego ciągu.Oj, warto! Ps Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś