Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:37 O nad morskiej miejscowosci czy fajnie tam jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Co sądzicie o KARWI 11.07.06, 22:45 Mała mieścinka, ale naczystrza woda i zarazem najzimniejsza. Dawno mnie tam nie było więc nie powiem Ci ze z 100% pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:55 mala miejsciowosc, dosc sympatycznie, piekna plaza, smaczene kebaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.net / *.net 11.07.06, 23:38 Michał , tam jest pięknie. Szeroka, czysta plaża. Możesz podziwiać morze idąc na Dąbki kilometrami, plażą,wydmami a jak chcesz to szerokim duktem leśnym, gdzie co jakiś czas wchodzisz na plażę. W drugą stronę- brzegiem morza możesz dojść do Jastrzębiej Góry. Ma swój urok. Dalej jest Władysławowo-dom rybaka i port. Puck- zatoka i molo Z Karwi możesz jechać do Krokowej zwiedzić zamek i kupić pyszne , świeże rybki oraz wędzone. Karwia na wypoczynek-bardzo polecam.Cudna,mała miejscowość. Możesz wyruszyć na Hel- np. zobaczyć dziki przy osiedlu mieszkaniowym. Dla mieszkańców to normalka. Piszę ,bo jeżdżę tam co roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 05:07 na Dębki , a nie dąbki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:55 W Karwii jest super, co prawda woda nie najcieplejsza ale bez porównania z Kołobrzegiem i Jastrzębią Górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 12.07.06, 06:39 tragedia, mieszkanie w samej Karwi odradzam, mnóstwo nowych dużych domów na małych działkach, normalne mrowisko,które ciągle rozbudowuje się w kierunku wschodnim, na plaży to samo, w mieście nie ma nic ciekawego poza ciasnymi i zatłoczonymi ulicami, byłem tam w zeszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm............ Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 08:27 ja też tam byłam w ub. roku ale we wrześniu...było bardzo spokojnie, mało ludzi, ale nie siedziałam w miejscu - ciągle wypady w inne rejony, szczególnie na wschod od Karwii....kamieniste plaze w Jastrzebiej, Władysławowo no i cudowny jak zawsze Hel...;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitos Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:29 bylem rok i dwa lata temu jest wypas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_ Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:11 W samej Karwii moze nie ma wielu atrakcji ale plaża za to konkretna, polecam wybrac sie przy okazji do Jastrzebiej Gory, do Wladyslawowa i koniecznie na Hel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha1111 Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:36 w karwii jest brudno i kiepsko moim zdaniem. polecam Dębki niedaleko Karwii (ok.15 km na zachód) nieduża miejscowość, czysto, niewiele ludzi na plaży, super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Dębki Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 12.07.06, 13:05 sądzę że w Karwi jest lepiej i taniej bo w Dębkach jest mało wszystkiego i drogo a w Karwi sa knajpki i jest co robic nie jest brudno. byłem tydzień temu i wiem na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Karwia śmierdzi IP: 62.29.160.* 12.07.06, 13:58 Jedyna zaleta Karwii to fajna plaża. I to wszystko. Zero fajnych knajpek tudzież dyskotek. Zero fajnych i klimatycznych smażalni gdzie możnaby było zjeść pyszną rybkę. Same budy z kebabami. Miasto samo w sobie to obraz samowoli budowlanej chyba. Zero ładu i składu. Odnośnie ludzi odwiedzających to miejsce, na podstawie tygodnia spędzonego tam w tamtym roku możnaby wysnuć wniosek, że to ulubione miejsce buraków z rozwrzeszczanymi dzieciorami. Odradzam tym, którzy jadą nie tylko się opalać ale i zabawić, bo tam to raczej nie ma gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osa Re: Co sądzicie o KARWI IP: 80.50.253.* 12.07.06, 15:39 Bardzo polecam Karwię, piekna szeroka plaża przede wszystkim. Fakt, że bardzej odpowiednia dla rodzin z dziećmi, ale Jastrzębia Góra niedaleko, jeśli ktoś lubi się zabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Co sądzicie o KARWI 12.07.06, 16:10 Przyjemna i spokojna miejscowosc,przepyszne gofry oraz plaza nie mowiac o wypozyczalni rowerow:)Chetnie jeszcze raz bym pojechal ale w tym roku nie bedzie ku temu okazji:(Ale moze w przyszlym jak uslysze weselne dzwony :)))) Pozdrawiam ludzi ktorzy byli w Karwi oraz tych co sie wybieraja. Odpowiedz Link Zgłoś