Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o KARWI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:37
O nad morskiej miejscowosci czy fajnie tam jest ?
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: Co sądzicie o KARWI 11.07.06, 22:45
      Mała mieścinka, ale naczystrza woda i zarazem najzimniejsza.
      Dawno mnie tam nie było więc nie powiem Ci ze z 100% pewnością.
      • Gość: ania Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:55
        mala miejsciowosc, dosc sympatycznie, piekna plaza, smaczene kebaby
    • Gość: iwa Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.net / *.net 11.07.06, 23:38
      Michał , tam jest pięknie.
      Szeroka, czysta plaża. Możesz podziwiać morze idąc na Dąbki kilometrami,
      plażą,wydmami a jak chcesz to szerokim duktem leśnym, gdzie co jakiś czas
      wchodzisz na plażę.
      W drugą stronę- brzegiem morza możesz dojść do Jastrzębiej Góry. Ma swój urok.
      Dalej jest Władysławowo-dom rybaka i port. Puck- zatoka i molo
      Z Karwi możesz jechać do Krokowej zwiedzić zamek i kupić pyszne , świeże rybki
      oraz wędzone.
      Karwia na wypoczynek-bardzo polecam.Cudna,mała miejscowość.
      Możesz wyruszyć na Hel- np. zobaczyć dziki przy osiedlu mieszkaniowym. Dla
      mieszkańców to normalka.
      Piszę ,bo jeżdżę tam co roku
      • Gość: ania Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 05:07
        na Dębki , a nie dąbki!
      • Gość: Krystian Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:55
        W Karwii jest super, co prawda woda nie najcieplejsza ale bez porównania z
        Kołobrzegiem i Jastrzębią Górą.
    • Gość: darek Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 12.07.06, 06:39
      tragedia, mieszkanie w samej Karwi odradzam, mnóstwo nowych dużych domów na
      małych działkach, normalne mrowisko,które ciągle rozbudowuje się w kierunku
      wschodnim, na plaży to samo, w mieście nie ma nic ciekawego poza ciasnymi i
      zatłoczonymi ulicami, byłem tam w zeszłym roku
      • Gość: hmmm............ Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 08:27
        ja też tam byłam w ub. roku ale we wrześniu...było bardzo spokojnie, mało ludzi,
        ale nie siedziałam w miejscu - ciągle wypady w inne rejony, szczególnie na
        wschod od Karwii....kamieniste plaze w Jastrzebiej, Władysławowo no i cudowny
        jak zawsze Hel...;)
        pozdr.
        • Gość: Pitos Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:29
          bylem rok i dwa lata temu jest wypas
    • Gość: bart_ Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:11
      W samej Karwii moze nie ma wielu atrakcji ale plaża za to konkretna, polecam
      wybrac sie przy okazji do Jastrzebiej Gory, do Wladyslawowa i koniecznie na Hel
    • Gość: martucha1111 Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:36
      w karwii jest brudno i kiepsko moim zdaniem. polecam Dębki niedaleko Karwii
      (ok.15 km na zachód) nieduża miejscowość, czysto, niewiele ludzi na plaży,
      super!!!
      • Gość: anty Dębki Re: Co sądzicie o KARWI IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 12.07.06, 13:05
        sądzę że w Karwi jest lepiej i taniej bo w Dębkach jest mało wszystkiego i
        drogo a w Karwi sa knajpki i jest co robic nie jest brudno. byłem tydzień temu
        i wiem na bieżąco.
    • Gość: czosnek Karwia śmierdzi IP: 62.29.160.* 12.07.06, 13:58
      Jedyna zaleta Karwii to fajna plaża. I to wszystko. Zero fajnych knajpek
      tudzież dyskotek. Zero fajnych i klimatycznych smażalni gdzie możnaby było
      zjeść pyszną rybkę. Same budy z kebabami. Miasto samo w sobie to obraz samowoli
      budowlanej chyba. Zero ładu i składu.
      Odnośnie ludzi odwiedzających to miejsce, na podstawie tygodnia spędzonego tam
      w tamtym roku możnaby wysnuć wniosek, że to ulubione miejsce buraków z
      rozwrzeszczanymi dzieciorami.

Odradzam tym, którzy jadą nie tylko się opalać ale i zabawić, bo tam to raczej
      nie ma gdzie...
    • Gość: Osa Re: Co sądzicie o KARWI IP: 80.50.253.* 12.07.06, 15:39
      Bardzo polecam Karwię, piekna szeroka plaża przede wszystkim. Fakt, że bardzej
      odpowiednia dla rodzin z dziećmi, ale Jastrzębia Góra niedaleko, jeśli ktoś
      lubi się zabawić.
      • lopezmiki Re: Co sądzicie o KARWI 12.07.06, 16:10
        Przyjemna i spokojna miejscowosc,przepyszne gofry oraz plaza nie mowiac o
        wypozyczalni rowerow:)Chetnie jeszcze raz bym pojechal ale w tym roku nie bedzie
        ku temu okazji:(Ale moze w przyszlym jak uslysze weselne dzwony :))))
        Pozdrawiam ludzi ktorzy byli w Karwi oraz tych co sie wybieraja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka