Gość: zakochany IP: 195.117.153.* 12.07.06, 09:52 Chciałem swoja dziewczyne zaproscić na romantyczna kolacje do restauracjii.Co moglibyście mi polecić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norbert Re: Restauracje w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:31 PODRÓŻE KULINARNE Aleja Armii Krajowej 68 a STARY RYNEK Mirowska 10 KARCZMA U ZAGŁOBY Stary Rynek 13 ZACISZE Dembińskiego 32/ 34 ZORBA Glogera 15 GOBDOLA Wrocławska ASTORIA Krakowska 45 KLIMATY Wieluńska 6 KARCZMA „U BRACI KIEMLICZÓW Wieluńska 16 A – DONK Aleja Niepodległości 48 BOHEMA Sułkowskiego 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: Restauracje w Częstochowie IP: 195.117.153.* 12.07.06, 12:29 Dz wielkie za liste ale która z nich jest godna polecenia-raczej nie we wszystkich jest tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Restauracje w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:21 najlepszy klimacik jest w astorii ale jest tam dosc drogo bardzo dobrze jest tez w starym rynku bo to restaturacja połaczona z winiarnia,karczmy to typowe kuchnie staropolskie i wystrój taki skóry stoły poroża koła itp. gobdola i zorba to pizzerie ale sa tam tez inne dania obie klimatyczne i obie dosc zaciszne zorbe polecam:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: Restauracje w Częstochowie IP: 195.117.153.* 13.07.06, 00:04 dzieki wielkie czekam na opinie pozostalych forumowiczow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrucus Re: Restauracje w Częstochowie IP: *.taboo-inc.com 14.09.06, 16:50 Witam wszystkich. Ostatnio,całkiem niedawno otwarto nową knajpkę z obiadami domowymi i pizzą na ul.Wieluńskiej 10. Lokal nazywa się Twierdza. Osobiście odradzam odwiedzenie tej knajpki. Jedynie co tam jest ciekawe to wnętrze,bo kultura obsługi jest poniżej krytyki. I chyba cieńko przędzą ponieważ są tam pustki,a jako kelner pracuje tam...właściciel :) Jeżeli chce się wam czekać na obiad 30 minut to luzik,ale dla mnie to jest o 15 minut za długo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś