Dodaj do ulubionych

Restauracje w Częstochowie

IP: 195.117.153.* 12.07.06, 09:52
Chciałem swoja dziewczyne zaproscić na romantyczna kolacje do restauracjii.Co moglibyście mi polecić????
Obserwuj wątek
    • Gość: norbert Re: Restauracje w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:31
      PODRÓŻE KULINARNE Aleja Armii Krajowej 68 a
      STARY RYNEK Mirowska 10
      KARCZMA U ZAGŁOBY Stary Rynek 13
      ZACISZE Dembińskiego 32/ 34
      ZORBA Glogera 15
      GOBDOLA Wrocławska
      ASTORIA Krakowska 45
      KLIMATY Wieluńska 6
      KARCZMA „U BRACI KIEMLICZÓW Wieluńska 16
      A – DONK Aleja Niepodległości 48
      BOHEMA Sułkowskiego 17
      • Gość: zakochany Re: Restauracje w Częstochowie IP: 195.117.153.* 12.07.06, 12:29
        Dz wielkie za liste ale która z nich jest godna polecenia-raczej nie we wszystkich jest tak samo
      • Gość: norbert Re: Restauracje w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:21
        najlepszy klimacik jest w astorii ale jest tam dosc drogo bardzo dobrze jest
        tez w starym rynku bo to restaturacja połaczona z winiarnia,karczmy to typowe
        kuchnie staropolskie i wystrój taki skóry stoły poroża koła itp. gobdola i
        zorba to pizzerie ale sa tam tez inne dania obie klimatyczne i obie dosc
        zaciszne zorbe polecam:):):):)
    • Gość: zakochany Re: Restauracje w Częstochowie IP: 195.117.153.* 13.07.06, 00:04
      dzieki wielkie czekam na opinie pozostalych forumowiczow:)
      • Gość: mrucus Re: Restauracje w Częstochowie IP: *.taboo-inc.com 14.09.06, 16:50
        Witam wszystkich. Ostatnio,całkiem niedawno otwarto nową knajpkę z obiadami domowymi i pizzą na ul.Wieluńskiej 10. Lokal nazywa się Twierdza. Osobiście odradzam odwiedzenie tej knajpki. Jedynie co tam jest ciekawe to wnętrze,bo kultura obsługi jest poniżej krytyki. I chyba cieńko przędzą ponieważ są tam pustki,a jako kelner pracuje tam...właściciel :) Jeżeli chce się wam czekać na obiad 30 minut to luzik,ale dla mnie to jest o 15 minut za długo. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka