Dodaj do ulubionych

Kluski i pierogi z JAWO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:33
Nie wiem czy tylko ja tak trafiam czy może Wy też że wyroby z firmy JAWO
podczas gotowania się rozpadają .Wiem o tym że jestem facetem i powiecie że
się na tym nie znam ale kupiłem też w Lidrze co wszyscy mówią że z marketów
to wszystko FE.Były wspaniałe wcale się nie rozgotywują.Czy macie też podobne
problemy czy może ja jestem wybredny.Produkty z JAWO kupiłem kilkakrotnie i
wciąż to samo.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:44
      nie tylko ty na nie trafioasz, ja trafiłam i opisłam 1,5 roku temu i co i nic
      żadnego odzewu, nawet strona firmy nie działała, no ćóż widocznie co Polskie
      musi być do d..y, juznie kupuję pirogów z tej firmy
    • Gość: Arek Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.prio140.trustnet.pl 14.07.06, 20:45
      a mnie smakują i nie rozpadają się ,kupuję tylko te
      pozdrawiam
    • Gość: pierogożerca Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.man.czest.pl 14.07.06, 21:32
      Uwielbiam pierogi z Jawo. Nie tylko nie rozpadają się, ale są wyjatkowo
      smaczne.Moimi faworytami są z serem choć z mięsem też są pycha. Pozdrawiam
      wszystkich pierogowiczów;)
      • Gość: m, Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: 87.239.176.* 14.07.06, 21:35
        A ja wole ELBRO
        • Gość: AGNI Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:41
          Porozmawiajcie z kimś kto pracował z firmie JAWO.Sorry , ale po tej rozmowie na
          pewno nikt nie kupi juz produktów tej firmy.Ja się brzydzę, po tym co
          usłyszałam od bliskiej kolezanki, byłej pracownicy.
          • Gość: zzz Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 14.07.06, 21:43
            a myslisz ze gdzieindziej jest inaczej ?? jak by tak podchodzic do sprawy to
            niczego nie powinnas jesc !! A pierozki z jawo sa ok i nie rozpadaja sie tylko
            trzeba wrzucac je do gotujacej sie wody i nie mozna dopuscic zeby przestala
            wrzec bo inaczej sie rozpadna
      • Gość: Pomr Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.pl / *.sfc.pl 14.07.06, 22:21
        > Uwielbiam pierogi z Jawo. Nie tylko nie rozpadają się

A gotujesz je?
    • Gość: mąż Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.trustnet.pl 14.07.06, 22:08
      żona tez już nigdy nie kupi pierogów z JAWO, tak prawdą jest ze sie rozpadają
      • Gość: pieróg Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: 212.160.86.* 14.07.06, 22:11
        pierogi i kluski z \Jawo sa najlepsze!!
        |Nie kupuje zazdnych innych!!!
        • Gość: nika Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: 80.54.171.* 14.07.06, 22:30
          Są pyszne, ale faktycznie część z nich się rozpada przy gotowaniu.
          Zrezygnowałam więc z ich kupowania.
        • Gość: ania Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:29
          Dzisiaj miałam gości z Austrii, robiłam pierogi Jawo skandal na wolnym ogniu
          sie rozwaliły, a mój stryj stwierdził "szjse", nie musze tego tłumaczyć j.
          polski, był mocno zdziwiony tym że się w wolnej wodzie zgodnie z przepisem
          rozwliły a i farsz zostawia wiele do życzenia. Wstyd że taka firam tak się
          zepsuła i ma denne pierogi "o to Polska właśnie", tak mówią moi cudzoziemcy a i
          mnie jest wstyd
    • Gość: jaga Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:34
      kiedys były super, ale obecnie duzo im brakuje np. farszu mało , słabo
      doprawiony, pirogi rozlatuja się a co najgorsze z ciasta podczas gotowania robi
      sie klei
      dziękuje ale ja już ich nie kupię, i kilka uwag do właścicieli sznujcie
      klientów, każda ignorancja będzie kończyła się fiaskiem, pamiętajcie o tym ,a
      czasy samowolki już się skończyły, poprwdzie pierogi i farsz!!!!!!!!!!!!
      • Gość: inka Re: z innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:41
        warto tam starać sie o prace?jak zarobki, atmosfera, szefostwo? wiecie cos? z
        góry dziekuje za informacje
    • Gość: Paweł Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 08:41
      Chcę nadmienić że umiem gotować i lubię to robić.Owe kluski trafiały mi się
      kilkakrotnie i zawsze mi się rozgotowały ale wczoraj się tak wkurzyłem że
      włączył mi się gwizdek.Dzisiaj pisząc wiem tylko jedno że jadę do marketu i
      kupię kilka paczek na zapas.Jak sami widzicie nie tylko ja mam z nimi problemy a
      jeśli rodzimy przemysł oszczędza moim zdaniem na mące ziemniaczanej która nie
      kosztuje tak wiele jestem zmuszony dać zarobić konkurencji czasem do kieszeni
      obcokrajowca ale za to oni dbająo wizerunek swojego towaru i jego smaku i
      przyjemności jego gotowania.Pozdrawiam.
      • Gość: Ja Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:35
        A ja i moja rodzinka je uwielbiamu, mój syn szczególnie z mięsem i kluski
        śląskie. Jeszcze nigdy mi się nie rozgotowały. Wrzucam je do wrzącej wody i nie
        mieszam czekam, aż same wypłyną i gotuje jeszcze 7-8 min dokładnie w/g przepisu
        na opakowaniu. Czas gotowania jest tu najważniejszy inaczej klapa. A odnośnie
        co, gdzie i jak produkują to musielibyśmy nic nie jeść jakbyśmy o tym myśleli.
    • Gość: ja Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.com / *.venaritmo.com 15.07.06, 11:42
      Mało tego, że się rozlatują, to farsze również pozostawiają wiele do życzenia.
      • Gość: 12.12m Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:15
        nigdy mi sie nie rozgotowały zadne pierogi,nie wiem jak teraz robia.
    • Gość: pierog Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: 80.54.171.* 16.07.06, 18:00
      A ja znalazłem w pierogu paznokieć. A po miesiącu przypadkowo dowiedziałem się
      że to paznokieć znajomej, która tam pracując przy pierogach złamała go,będąc
      bardzo zła. O tym pocwaliła się wspólnej naszej znajomej.
      • Gość: Paweł Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:47
        Czy ten paznokieć był w wyrobach z JAWO?.
    • Gość: travolta Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.atm4-0-12877.0x50a4e5c6.arcnxx21.customer.tele.dk 18.07.06, 17:00
      jak mam ochote zjesc pierogi to ide do baru "Pierozek" na Szymanowskiego
      • Gość: iga Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:35
        A ja najbardziej lubie babcine pierogi!Takie podsmazane...z cebulka...Poezja...
    • Gość: lider Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: 195.189.52.* 18.07.06, 20:43
      w lider price nieraz kupuje bo szczerze powiedziawszy to jest tak - niby bardzo
      tani supermakret , monza poiwiedziec dla biedniejszych ale okazuje sie ze owoce
      sa bardzo tanie w porownaniu np z realem i 10x smaczniejsze bo jesli chodzi o
      owoce to zawsze w lider prajzie kupuje. Jesli chodzi o inne wyroby to piwa wole
      nie kupowac:D i nie polecam serkow trójkątów toppinych bo sa jak dla mnie bez
      smaku. a co do pierogów to tak jak owoce bez porównania z innymi mrozonkami. :)
      • Gość: łasuch Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:08
        Chcesz dobrze i smacznie zjeśc "Matula" się kłania ,nawet przywiozą Ci pierogi
        do domu mówę Ci palce lizac w Aleji w podwórku gdzie jest sklep Dom dziecka
        polecam
    • Gość: bodi Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:39
      A ja nie jem pierogów
    • anna_art Re: Kluski i pierogi z JAWO 19.07.06, 15:29
      Ja ja też musze się dopisac do tej niezbyt ciekawej list, to fakt kiedyś
      pierogi tej firmy były bardzo dobre ale to było kiedyś teraz od roku ni enadają
      się do jedzenia kiepski farsz i sie rozgotowują, a szkoda bo kiedyś były
      bardzo dobre
    • Gość: lolo Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:30
      ja teraz kupuje z tesco
    • Gość: netman Re: Kluski i pierogi z JAWO IP: *.cpe.marton.net.pl 07.05.13, 13:16
      Warto poczytać
      czestochowa.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1810333,internauta-w-kupionych-pierogach-z-serem-znalazlem-szklo,id,t.html#skomentuj
      www.hotmoney.pl/Szklo-w-pierogach-Skaleczenia-jamy-ustnej-s30169

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka