Dodaj do ulubionych

Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 17:19
LUDZIE PRZEDSTAWIAM WAM KILKA FOTEK KTORE WYKONAłEM PO ZAMóWIENIU PIZZY W
PIZZERI PIZZOLINIA!!!!! NIEDOSC ZE BYLA OHYDNA TO ZOBACZCIE CO BYłO SUPER
DODATKIEM!!!!!!BYłA FOLIA!!!!!!!!!!KTóREJ PEWNIE MISTRZ KUCHNI NIE OBRAł Z
SALAMI!!!!!OMIJAJCIE TA PIZZERIE SZEROKIM łUKIEM ZAMóWIłEM TAM PIERWSZY I
OSTATNI RAZ PIZZE
NA DOLE LINKI DO FOTEK:
img56.imageshack.us/img56/7761/obraz0215hz9.jpg
img236.imageshack.us/img236/8048/obraz0216ps7.jpg
img214.imageshack.us/img214/3/obraz0217ml2.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: kolarz Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.07.06, 19:38
      hehhe.. smaczenego ;)
    • Gość: kasiaa Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.trustnet.pl 15.07.06, 22:10
      A ja zamawiałam pizze w pizzolini i bardzo mi smakowała:D I napewno zamówię ją
      jeszcze kiedyś:) Ale nie wezmę z salami;)
      • Gość: aciki Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:17
        Tez miałam problemy z Pizzolinią. Pani źle zrozumiała zamówienie, potem robiła
        ze mnie idiotę, że inaczej mówiłam. Ale głony problem polegał na tym, że
        dotarła do mnie ta nieprawidłowa pizza i nie chcieli jej ode mnie wziąć, kazali
        zjeść. A ja chciałam inną! W końcu, po ok. 2 godzinach kłócenia się z różnymi
        ludźmi przyjechal do mnie jakis pan i dostałam wreszcie moją pizzę ( i nawet
        nie chciał tamtej!) Tylko, że ja chciałam zjeść kolację o ósmej, a nie
        dziesiątej. No i niestety niesmak pozostał i juz na pewno nie zamówię tam pizzy.
        • Gość: marek 3 Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: 5.6.2R* / 24.66.94.* 16.07.06, 07:51
          Zjadles dwie i jeszcze narzekasz? :)
    • Gość: afe Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:26
      CZYŻBYŚCIE chceli wykosić konkurencję????
      • Gość: Życzliwy Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: 80.48.49.* 16.07.06, 09:10
        Kolego wal sie, widze że konkurencja nie daje sobie rady i skumaliście ze
        Pizzolinia robi najlepsza pizze w mieście. Uważam że wszystko może się zdażyć, i
        jak czasami znajduje sie jakis sznurek w pieczywie, czy w wedlihnie tak i im sie
        moglo zdażyć nie zdjąść folii. A z drugiej strony rownie dobrze sam ja położyłeś
        na pudełku i robisz afere bo albo kupiles sobie telefon z aparatem i sie
        cieszysz albo po prostu pracujesz w konkurencji, któej Pizzolinia daje po dupie.
        Zreszta jak zamawiasz na miejscu w Pizzolinie to widzisz jak gościu robi to na
        twoich oczach.
        Dla mnie jestes lipnym cwaniakiem, któy probuje nie wiem po co z byle gowna
        afere robic.
        A moim zdanie Pizzolinia jest najlepsza w miescie - sekret? Ciasto :)
        • Gość: normalnychlopak Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.inds.pl 25.09.06, 10:56
          Uważam że pod względem jakości produktu i standardu lokalu Da Grasso jest
          niedoścignione!!! Fakt czasami sie czeka dłużej czasami krócej, ale wiesz że
          towar jest pierwsza klasa. Lokal na 100% spełnia warunki UE. Czeka sie dlatego
          że jak w jednym momencie przeważnie wieczorem cała Częstochowa zamawia pizze to
          jest to niewykonalne aby wszyscy dostali szybko pizze. Widzieliście lokal na
          Rakowie?? Klasa!!! Pokażcie mi drugi taki w Częstochowie. Powinniśmy być dumni
          że mamy taka pizzerie. Naprawde właściciele sie staraja o dobry wizerunek a
          pogłoski o jakiejś mafi to tylko wymysł konkurencji i wieśniaków co zazdroszcza
          że ktoś otworzył taki zajeb... lokal. Da Grasso rządzi HEHE
    • Gość: Malowany Ptak Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.dbln.cable.ntl.com 16.07.06, 11:31
      Też uważam, że czasem każdemu może zdarzyć się wpadka....ale i tak myślę, że
      Pizzolinia jest najlepszą pizzerią w mieście, a w dodatku- bardzo szybką (za
      każdym razem gdy ją zamawiałam czekałam góra 30 minut)
      pozdrawiam
      • Gość: barbie88 Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:52
        Pizzolinia jest najlepszą pizzerią w mieście

nie wiem , bo nie jadlam.ale ekonomiczniej wychodzi zakup mrozonej.
        • Gość: mniam Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 14:24
          ja też jestem pozytywnie zaskoczony pizzą z pizzolinii. a tak wogóle to te wątki
          o tych wszystkich pizzeriach powoli robią się nudne. i tak na rynku przetrwa
          najlepszy (pod wzgledem jakości oczywiście) więc wszelkie próby nakręcania
          negatywnej opinii sa pozbawione sensu!!!!!!!!!
          • Gość: taki jeden Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 15:06
            to że wątki o różnych wpadkach pizzeri robią się nudne to jest fakt,ale tak
            prawde mówiąc sami jesteście sobie winni.ze stanów przyszła moda na to różnego
            rodzaju gó..podobne jedzenie.pizzerie wyrastają jak grzyby po deszczu,a połowa
            z nich nawet nie wie nic o oryginalnych recepturach na pizze.myślą że jak
            zmieszają troche mąki,wody,drożdży i oliwy,dodadzą składniki na pizze to już
            będzie super.więc jak się decydujecie na to jedzenie to musicie się liczyć z
            różnymi niespodziankami,bo to jest tylko fastfood. jak chcecie dobrze zjeść to
            proponuje wykonać to własnoręcznie.będziecie pewni że to jest to co
            chcieliście.a nie tylko narzekacie :)
            • Gość: ja Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:49
              Spróbój sie doczekać pizzy w Da Grasso.Tam czekasz około godziny do dwóch.Najśmieszniejsze jest to że tam dali kiedyś ogłoszenie że przyjmą kierowce a okozało sie że ruchu nie ma i w końcu niepotrzebne.A że Da Grasso to sieciówka i jest w biznes centrum to sie utrzymuje i tak samo na Niepodległości.To jest śmiech na sali
              • Gość: mieszkaniec cz-wa Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:07
                W Da Grasso czeka się różnie nie raz 20 min a nieraz godzine. Ale czasami za to
                czekanie w cenie małej pizzy dostaje się duża.
                • Gość: piotrek Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:38
                  jak zamawiasz przez telefon, to rzeczywiście czeka się dłużej, ale wystarczy się przejść do lokalu i biorąc pizzę na wynos czeka się może z 20-30 minut.

da grasso rlz
                  • Gość: magda C Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:28
                    Ja kupuję tylko w pitzolinie i jestem bardzo zadowolona, najlepsza jest kebab
                    poprostu super !
    • Gość: zdechło pierwsze słysze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:32
      szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o pizzolinii - czy oni mają gdzieś
      siedzibę? co to jest w ogóle?
      • Gość: mateo Re: pierwsze słysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:01
        ja bardzo polecam pizzolinię - tamte zdjęcia są naciągane taka sytuacja nigdy
        się mi nie zdarzyła... siedziba na kościuszki a mają też stronę internetową
        www.pizzolinia.pl
        • Gość: ble Re: pierwsze słysze IP: *.net-komp.pl 25.09.06, 20:21
          ja ostatnio jadlem tam pizze z partnerka, i moja partnerka strula sie
          pieczarkami, odradzam ta pizzerie!
          • Gość: veto Re: pierwsze słysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:25
            Zlikwidować ten post to jest reklama.
            • Gość: żyje dziwny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:05
              czy niewiedza jest reklamą? jakoś mnie to nie przekonuje
            • Gość: wec jaka reklama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:05
              niewiedza jest reklamą?
    • Gość: ania Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:37
      ale jak na zdjeciu widac zjadles troche tej pizzy jakby byla taka ochydna to
      bys jej nie tknal raczej.pizzolinia ma fantastyczna pizze pozdrawiam.
    • Gość: Pożeracz Re: Pizzolinia - Skandal I Ohyda!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:13
      Dobra pizzozjady. Pizzolinia zmienila właściceli. Poprzedni byli sknerami i
      kupowali zamiast dobrych składników poprostu gó.. (No ale w ich przypadku
      wzrost szedł w parze z rozumem ;)) Dlatego tak to było z tym salami. Nowi
      zmienili składniki i pizza jest spoko. Najlepiej smakuje na miejscu. Ta co
      jedzie w kartonie i w termosie po prostu gotuje sie na parze. Czysta fizyka:D
      Prawda ze proste??
    • Gość: luna no zdarza sie np. w telepizzy to nie raz miałam.. IP: 217.153.246.* 22.02.07, 16:07
      nie raz zdarzało sie i o to chodzi ze własnie "nie raz" znalazłam w zamówionej
      telepizzy np. kawałek tektury czy np foli, sreberka...dlatego juz nie zamawiam,
      a takie alienacje nine tylko w pizzolinie sie zdarzają...zresztą wystarczyło
      zadzwonic z rekjlamacja i pewnie zwróciliby kase badz dali gratisówke juz bez
      foli :) jem tam pizze i mi smakuje i fajna obsługa dlatego napewno
      potraktowaliby taki wypadek przy pracy powaznie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka