Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:27 kto wie jak wyglada test sprawnosci fizycznej dla kandydatow do pracy do policji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: KTO WIE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:30 a nie można było wejść na stronę policji i tam jest wszystko opisane i pokazane na filmie. Przyszły policjant -ka powinien umieć trochę ruszyć głową i poszukać. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KTO WIE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:38 jak mozesz to daj linka :) z gory dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: KTO WIE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:42 a nie można poszukać w goglach? jak ta nasza policja będzie...a masz www.kgp.gov.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oes Re: KTO WIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:49 film i opis są do Sciągnięcia na stronach policji, trza poszukać test jest trudny ale do zaliczenia, nerwusy odpadaja po błędach wynikających nie z braku umiejętności tylko z nerwów i niewyuczenia testu mimo wszystko życze lepszej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KTO WIE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:14 a ja sie tam wybieram :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: KTO WIE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:44 przeciez w policji nie ma ludzi logicznie myslących, to niech sobie tam idzie, swój do swojego ciagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: KTO WIE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:57 ja wiem!!! bo to przechodziłam :D Odpowiedz Link Zgłoś