Gość: qwerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:11 tylko sponsorów brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:26 Pare żeczy zostało troszke przebarwionych, ale zawsze to jakiś to rozgłos, dawniej w kusiętach był Orzeł, potem na przełomie lat 90-tych Silni a teraz Orły. TYlko sponsorów brak, nawet najdrobniejsi będą przyjęci z otwartymi rękoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:34 mam pytanie a w ktorym miejscu robia to boisko w kusietach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloooo Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: 195.117.107.* 22.07.06, 11:08 Gratuluje! W koncu stworzenie druzyny to juz sukces :), za rok seria-a:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Typujmy!!! IP: 82.160.246.* 22.07.06, 12:29 pomóżmy sobie nawzajem typami,aby ograć buka www.conspira.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Typujmy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:31 Już się nie mogę doczekać pierwszego meczu w nowym sezonie Orłów-chętnie pokibicuję. Mam nadzieję, że wygram-trzymam mocno kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:12 zrubcie boisko bo to w turowie to masakra a jeśli boisko w kusiętach będzie jakieś lepsze to przyjdzie sponsor jak i zawodnicy. a co sie z tym wiąże to kasa przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexes Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:16 Super widzę ze nie złożyliście broni - duze brawa. Jestem byłym zawodnikiem Victorii Czwa- i innych drużyn okręgówiki i A-klasy ostatnio ...........- moze sie skusze aby pograc u was . Prosze o kontakt karambola77@o2.pl Regards Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowy zawodnik Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.nott.cable.ntl.com 23.07.06, 11:51 Siema, jestem zawodowym zawodnikiem z zawodu ;-)niebawem powracam na polskie boiska prosto z FC LINCOLN ;-) i moze zloze aplikejszyn do waszego LKS Orly ;-) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 23.07.06, 17:33 Co tu dużo mówić POWODZENIA!!! będzie wam potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 24.07.06, 00:01 Serdecznie zapraszam napisz e-maila na bartosz.skalec@wp.pl to pogadamy :D Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKAS Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.olsztyn.mm.pl 23.07.06, 18:38 WERY RESPECT FOR KUSIETA NAPRAWDE TO COS WIELKIEGO CO ROBICIE OBY TAK DALEJ. JAK KTOS COS ZLEGO POWIE TERAZ NA WASZA DRUZYNE W CZEWIE LUB K-CK TO JA ZABIJE. POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:10 A czy zamiast w Turowie nie lepiej rozgrywać mecze w oddalonym 3 kilometry od Kusiąt Olsztynie? Tam jest w miare dobre boisko:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodnik/Pomocnik Przyjmiemy obrońce-od zaraz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:17 było by lepiej ale olsztyn nie chce sie zgodzić i i poszukujemy dobtych obrońców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Przyjmiemy obrońce-od zaraz!! IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 23.07.06, 23:54 Dzieki wszystkim za wsparcie naprawde sie nam przyda chcemy cos zrobic dla ludzi i pilki. Mile wydziani sa u nas zawodnicy z ograniem. Boisko w Olsztynie jest nie dostepne dla Orłów nie chca sie zgodzic na nasze mecze ale dajemy rade. Postaramy sie pokazac z jak najlepszej strony szkoda tylko ze wiele osob nam w tym przeszkadza :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Przyjmiemy obrońce-od zaraz!! IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 23.07.06, 23:55 Wszyscy zainteresowani klubem LKS ORŁY Kusięta moga kontaktowac sie ze mna na e-maila bartosz.skalec@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Przyjmiemy obrońce-od zaraz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up2 Re: Przyjmiemy obrońce-od zaraz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:46 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusięta Re: Przyjmiemy obrońce-od zaraz!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:20 Wszystkich zainteresowanych gra w maszej druzynie zapraszamy na trening w Kusietach- szkoła, w srody i piatki o godz, 17.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up3 Re: Przyjmiemy obrońce-od zaraz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:54 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up4 Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:23 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba czwa Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:11 Gratuluje pomyslu. Zycze wam jak najlepiej- moze kiedys podjade do Kusiat obejrzec wasza druzyne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:12 Jak chcesz na mecze to są w turowie na tamtejszym boisku szkolnym. www.astar.webd.pl/rozgrywki.php?opcja=liga&SezonID=2&LigaID=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek W. Re: Pasjonaci z Kusiąt stworzyli klub piłkarski IP: *.dslaccess.co.uk 01.09.06, 18:35 Dziekuje wszystkim za wsparcie dla naszej pilkarskiej ekipy LKS ORLY! Ja rowniez mam nadzieje, iz wkrotce bez zadnych przeszkod, bedziemy mogli funkcjonowac sprawnie.. Zapraszam na rozgrywki pilkarskie z naszym udzialem (w tym sezonie do Mstowa), oraz na nasze treningi do Turowa. Pozdrawiam! eyesin@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś