Dodaj do ulubionych

Tajemnica Ilony:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:21
Chciałbym poznać Wasze opinie odnośnie imienia Ilona... no i oczywiście jej
właścicielek:) Proszę oszczędźcie sobie niemiłych wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: uma Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.21.pl / *.21.pl 26.07.06, 22:34
      jak mamy byc szczerzy to jak mamy nie pisac tych niemilych infrmacji na temat
      imienia ilona
      znalem kiedys taka z trzech wieszczy powiem tylko tyle strasznie sie puszczała:(
      • Gość: hedonista Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.trustnet.pl 26.07.06, 22:36
        Skąd ten smutek? Z tobą nie chciała?
        • shizuoka20001 Re: Tajemnica Ilony:) 26.07.06, 22:39
          znam trzy dziewczyny o tym imieniu..2 z nich są za mocno ,,rozrywkowe", a trzecie jest w porządku
        • Gość: uma Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.21.pl / *.21.pl 26.07.06, 22:40
          wlasnie zemna chciala a to byla dziewczyna mojego kolegi tylko on o tym nic nie
          wiedzial a fajny z niego chlopak byl
    • Gość: paolo Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:59
      nie lubie ludzi o tym imieniu....
    • Gość: nieznajomy Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:56
      Mialem okazje poznac dziewczyne o imieniu Ilonka. Ogolnie wiem, ze jest naprawde wartosciowa osobka ale z bardzo powaznych przyczyn nie doszlo do spotkania. Mam nadzieje, ze kiedys to sie zmieni...
    • Gość: dero Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:42
      Właśnie dziewczyna nosząca to imię najbardziej utkwiła w moim sercu, zapadła mi
      w pamięć...i szczerze mówiąc nie chce tego zmieniać. Na taką osobę czeka się
      przez całe życie, o takiej właśnie się śni. Jestem szczęściarzem!!!
      • Gość: tomek Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:47
        ja znałem jedna-bardzo fałszywa osóbka,ale nie mozna generalizować i
        uogólniać.Co innego -Iwona-wszystkie jakie znałem były przesympatycznei bardzo
        wrazliwe.Jednej sie nawet oswiadczyłem...i nie tylko...
    • Gość: figarro Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:47
      Ogólnie wiem, iż imię "Ilona" to zdrobnienie Heleny. Wnioski nasuwają się same-
      kobieta o tym imieniu jest warta grzechu.
    • Gość: As Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:47
      Ilona, Jolka, Mariola itp kojarzą mi się z kochankami mojego wujaszka :)))
      • Gość: figarro do As IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:51
        Wiesz a mnie Twój wuj już się źle kojarzy:))))) Za bardzo rozrywkowy.
        • Gość: As Re: do As IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:21
          Bo on był baaardzo rozrywkowy huzar. Ponad 300 babek na liczniku :))) Teraz ma
          już po 80-tce, a ponad 100 kobitek potrafi jeszcze z imienia wymienić i pamięta
          jak to z nimi było :))))
          • Gość: figarro Re: do As IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:23
            As, nie wiem, czy to powód do aż takiego wychwalania się :P, liczy się jakość, a
            nie ilość!!!!
            • Gość: As Re: do As IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:25
              Ja się nie chwalę tylko mówię ... Ilona mi się właśnie z nim kojarzy bo miał ze
              2-3 :)))
              • Gość: figarro Re: do As IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:28
                Dobrze, że nie wszystkie Ilonki są takie:D
      • Gość: ciekawy Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:56
        Moja przyjaciółka to Ilona. Świetnie się dogadujemy, lubimy ze soba spędzać czas
        i chyba dlatego ( nie mówiąc juz o chemi) Ilonka dalej jest moja przyjaciółką,
        która jako pierwsza (i już dziś wiem, że ostatnia) powiedziała mi sakramentalne
        "tak":))))))))))))))))))))))
        • Gość: naukowiec Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:03
          Jest to węgierska forma imienia Helena. Charakter: Z reguły oznacza kobietę z
          klasą, budzącą sympatię, o bardzo silnym charakterze. Jest obiektywna i pewna
          siebie. Wierna przyjaciółka zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. Lubią języki
          obce, mogą zostać doskonałymi tłumaczkami, stewardesami. Mogą pracować w handlu,
          dyplomacji, a nawet zostać utalentowanymi aktorkami i śpiewaczkami. Potrzebują
          publiczności, dlatego błyszczą w towarzystwie.
          • Gość: on Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:13
            Ilona....
            Przede wszystkim piękna,...łagodna, pracowita, mądra, czasami leniwa, czeka na
            szczęście ale nie wierzy że ją ono spotka, miła, uśmiechnięta i wszystko co
            najlepsze...
            • Gość: casanova:) Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:14
              Seksowna, uwodzicielska, eteryczna, uparta, koneserka, bierze wszystko albo nic,
              lubi rywalizacje, ale potrafi też przegrywać, dama, zdobywa wszystko czego
              pragnie :)
              • Gość: Olo Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:44
                Miałem kiedyś szefową, Ilonkę. Drugiej większej s..i nie znam. Na dodatek
                zajmowała się mężem własnej siostry. Zgroza.
                • Gość: zawiedzionyy Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:05
                  Nie wiem co jest w tym imieniu, ale mnie przyciąga na maxxa:)))
                  • Gość: nexgen... Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:07
                    www.nowa.cyberrandka.pl/24832.html
                    Naga prawda o ilonie :D
                    • Gość: ona do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:10
                      Współczuje Twojemu ciału, że musi w sobie zmieścić taką parszywą osobowość:D
                      • Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:13
                        ech.... głowa do góry ilonki... mimo ze czasem wyjatek potwierdza regułę

PS Złosliwosc jest domena ludzi inteligentnych:)

• Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:15
                          Co do Twojej inteligencji mam wątpliwości:P
                          • Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:17
                            całe szczescie ze Twoja opinia na mój temat jest tak zwiewna :)
                            • Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:19
                              Moja opinia na Twój temat nie ujrzy światła dziennego:) nie martw się:)
                              • Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:22
                                jako dzentelmen pzreprosze tu forumowo forumowiczkę: Il-ona:)

PS Finito
                                • Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:24
                                  jako gentelmann, myślisz, że to starczy? ;)
                                  • Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:26
                                    Dzentelmen chodzi laluniu "wyprostowany" i nie poddaje sie łechtaniu ambicji
                                    swojej jak to mzona zauwazyc w powyższym poscie
                                    • Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:28
                                      Nexgen... już mi przypadleś do gustu... zgadnij dlaczego:)
                                      • Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:32
                                        Bo swoja intuicja zauwazyłas mimoz ejeszce do konca nie umies tego wytłumaczyc
                                        ze to jest facet pasujacy do mysli Napoleona:
                                        "Najwieksze powodzenie u kobiet ma ten który potrafi sie bez nich obejsc" :)
                                        • Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:22
                                          Nie wydurniaj się :P trochę szacunku dla zakochaneoi i tego postu!!! Ty napewno
                                          nie masz powodzenia:))) nie dziwie się:D
                                          • Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 13:30
                                            N A P E W N O !!!!!
                        • petraaa Re: do nexgen 27.07.06, 12:26
                          Z tym bym się zgodziła.
                          Często jestem uszczypliwa, to pewnie dlatego, że jestem cholernie yntylygyntna.
                          hihihihi
                    • petraaa Re: Tajemnica Ilony:) 27.07.06, 12:11
                      Niemal dosłownie naga... ;)
                      • Gość: ercik Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:23
                        Ilonki to moje dwie przyjaciółki- dziewczyny niezastąpione (dosłownie),
                        wrażliwe, ciepłe, a wielką osobowością, mają wyczucie smaku i gustu, są
                        świetnymi psychologami:)
                  • Gość: rocki Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:08
                    Zejdźcie z tego imienia! Ono jest piękne, a dusza i serce jego właścicielek nie
                    ma sobie równych!!! Piszecie tak bo widocznie te dziewczyny nie zadają się z
                    takimi jak wy z całym szacunkiem!!!
    • Gość: Imie Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:31
      Znalezione na stronie ze sprosnym znaczeniu imion:

Ilona - szuka ciągle kandydata na męża, marzy o solidnym bolcu, ale nie daje dupy.
      • Gość: zakochany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:28
        Proszę o opinie, wypowiedzi, odczucia, doświadczenia...itp. a nie bawcie się
        moim postem:)
        • Gość: zdesperowany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:35
          Poznałem miłą, pełną życia Ilonkę... tylko jak typowa " męska świnia"
          potraktowałem ją tak, że aż wstyd się przyznać. Żałuję, bardzo żałuję bo to
          świetna dziewczyna i nie zasłużyła sobie na takie okrucieństwo. Nigdy....
          przenigdy sobie tego nie daruje:(.
          • Gość: magik Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:42
            Kocham kocham kocham i jeszcze raz kocham ponad życie swoją ukochaną Ilonkę... i
            nie pozwolę jej nigdy odejść ode mnie bo wtedy uschnę niczym kwiatuszek
            pozbawiony słonka i wody!
            • Gość: przyjacółka Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:48
              Moja koleżanka z czasów liceum nosi to piękne imię. Nadal jest taką samą
              przesympatyczną, kochaną i kochającą, czułą, zawsze uśmiechniętą, wrażliwą na
              krzywdę innych, pomocną, wyrozumiałą kobietką. Podziwiam ją za pogodę ducha i to
              "coś", co przyciąga niemal każdego faceta.
              • Gość: magik Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:52
                Ilonki przyciągają i to bardzo:)
                • Gość: zdesperowany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:54
                  nie tylko przyciągają... pozostają w Twoim sercu do końca świata i 2 dni
                  dłużej:))))))))))))))))))))))))
                  • Gość: zgiełk Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:56
                    Najwspanialszą rzeczą na świecie jest kochać dziewczynę o imieniu Ilona:D kochać
                    Ją do szaleństwa, do utraty tchu:D!!!
                    • Gość: zdesperowany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:59
                      Potwierdzam powyższą wypowiedź!!!!!!!!!!!!
                      Czemu nie potrafiłem docenić Jej?!
                      To jest mój największy grzech:(
                      • Gość: zgiełk Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:02
                        Zdesperowany nic nie sugeruję, ale ja na Twoim miejscu nie darowałbym sobie
                        takiego błędu:/
                        • Gość: zdesperowany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:05
                          wiem co masz na myśli :( moje życie straciło sens, ale wierzę, że odnajdę Ją!!!
                          • Gość: magik Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:03
                            Ilonki to takie księżniczki, cudne kobiety, które nie tak łatwo dają się
                            przekonać do czułych słowek. Dla nich liczą się czyny, a nie słowa.
                            • Gość: ilonka Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:23
                              Ilonki są inteligentne, mądre, czułe, wspaniałe matki, żony i kochanki (dla
                              swych facetów - mężów). Wiem to, bo sama to imię z dumą noszę już od .....lat.
                              Pozdrawiam wszystkie Ilonki i ich wspaniałych facetów.
                              • Gość: jedna z nich Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 11:50
                                Dawno dawno temu moje imię nie znaczyło dla mnie tego, co teraz...:)
                                • Gość: bebe Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:15
                                  To imię ma w sobie jakąś magię, jakiś niezwykły czar, fascynująco brzmi.
                                  • Gość: brat Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:37
                                    Moja siostra to Ilona:) jest niepowtarzalna, i jak na rodzeństwo mamy ze sobą
                                    doskonały kontakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka