Gość: zakochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:21 Chciałbym poznać Wasze opinie odnośnie imienia Ilona... no i oczywiście jej właścicielek:) Proszę oszczędźcie sobie niemiłych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uma Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.21.pl / *.21.pl 26.07.06, 22:34 jak mamy byc szczerzy to jak mamy nie pisac tych niemilych infrmacji na temat imienia ilona znalem kiedys taka z trzech wieszczy powiem tylko tyle strasznie sie puszczała:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hedonista Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.trustnet.pl 26.07.06, 22:36 Skąd ten smutek? Z tobą nie chciała? Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: Tajemnica Ilony:) 26.07.06, 22:39 znam trzy dziewczyny o tym imieniu..2 z nich są za mocno ,,rozrywkowe", a trzecie jest w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uma Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.21.pl / *.21.pl 26.07.06, 22:40 wlasnie zemna chciala a to byla dziewczyna mojego kolegi tylko on o tym nic nie wiedzial a fajny z niego chlopak byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:59 nie lubie ludzi o tym imieniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:56 Mialem okazje poznac dziewczyne o imieniu Ilonka. Ogolnie wiem, ze jest naprawde wartosciowa osobka ale z bardzo powaznych przyczyn nie doszlo do spotkania. Mam nadzieje, ze kiedys to sie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dero Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:42 Właśnie dziewczyna nosząca to imię najbardziej utkwiła w moim sercu, zapadła mi w pamięć...i szczerze mówiąc nie chce tego zmieniać. Na taką osobę czeka się przez całe życie, o takiej właśnie się śni. Jestem szczęściarzem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:47 ja znałem jedna-bardzo fałszywa osóbka,ale nie mozna generalizować i uogólniać.Co innego -Iwona-wszystkie jakie znałem były przesympatycznei bardzo wrazliwe.Jednej sie nawet oswiadczyłem...i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figarro Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:47 Ogólnie wiem, iż imię "Ilona" to zdrobnienie Heleny. Wnioski nasuwają się same- kobieta o tym imieniu jest warta grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:47 Ilona, Jolka, Mariola itp kojarzą mi się z kochankami mojego wujaszka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figarro do As IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:51 Wiesz a mnie Twój wuj już się źle kojarzy:))))) Za bardzo rozrywkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: do As IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:21 Bo on był baaardzo rozrywkowy huzar. Ponad 300 babek na liczniku :))) Teraz ma już po 80-tce, a ponad 100 kobitek potrafi jeszcze z imienia wymienić i pamięta jak to z nimi było :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figarro Re: do As IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:23 As, nie wiem, czy to powód do aż takiego wychwalania się :P, liczy się jakość, a nie ilość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: do As IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:25 Ja się nie chwalę tylko mówię ... Ilona mi się właśnie z nim kojarzy bo miał ze 2-3 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figarro Re: do As IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:28 Dobrze, że nie wszystkie Ilonki są takie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:56 Moja przyjaciółka to Ilona. Świetnie się dogadujemy, lubimy ze soba spędzać czas i chyba dlatego ( nie mówiąc juz o chemi) Ilonka dalej jest moja przyjaciółką, która jako pierwsza (i już dziś wiem, że ostatnia) powiedziała mi sakramentalne "tak":)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naukowiec Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:03 Jest to węgierska forma imienia Helena. Charakter: Z reguły oznacza kobietę z klasą, budzącą sympatię, o bardzo silnym charakterze. Jest obiektywna i pewna siebie. Wierna przyjaciółka zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. Lubią języki obce, mogą zostać doskonałymi tłumaczkami, stewardesami. Mogą pracować w handlu, dyplomacji, a nawet zostać utalentowanymi aktorkami i śpiewaczkami. Potrzebują publiczności, dlatego błyszczą w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:13 Ilona.... Przede wszystkim piękna,...łagodna, pracowita, mądra, czasami leniwa, czeka na szczęście ale nie wierzy że ją ono spotka, miła, uśmiechnięta i wszystko co najlepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casanova:) Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:14 Seksowna, uwodzicielska, eteryczna, uparta, koneserka, bierze wszystko albo nic, lubi rywalizacje, ale potrafi też przegrywać, dama, zdobywa wszystko czego pragnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:44 Miałem kiedyś szefową, Ilonkę. Drugiej większej s..i nie znam. Na dodatek zajmowała się mężem własnej siostry. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzionyy Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:05 Nie wiem co jest w tym imieniu, ale mnie przyciąga na maxxa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:07 www.nowa.cyberrandka.pl/24832.html Naga prawda o ilonie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:10 Współczuje Twojemu ciału, że musi w sobie zmieścić taką parszywą osobowość:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:13 ech.... głowa do góry ilonki... mimo ze czasem wyjatek potwierdza regułę PS Złosliwosc jest domena ludzi inteligentnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:15 Co do Twojej inteligencji mam wątpliwości:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:17 całe szczescie ze Twoja opinia na mój temat jest tak zwiewna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:19 Moja opinia na Twój temat nie ujrzy światła dziennego:) nie martw się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:22 jako dzentelmen pzreprosze tu forumowo forumowiczkę: Il-ona:) PS Finito Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:24 jako gentelmann, myślisz, że to starczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:26 Dzentelmen chodzi laluniu "wyprostowany" i nie poddaje sie łechtaniu ambicji swojej jak to mzona zauwazyc w powyższym poscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:28 Nexgen... już mi przypadleś do gustu... zgadnij dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:32 Bo swoja intuicja zauwazyłas mimoz ejeszce do konca nie umies tego wytłumaczyc ze to jest facet pasujacy do mysli Napoleona: "Najwieksze powodzenie u kobiet ma ten który potrafi sie bez nich obejsc" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:22 Nie wydurniaj się :P trochę szacunku dla zakochaneoi i tego postu!!! Ty napewno nie masz powodzenia:))) nie dziwie się:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: do nexgen IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 13:30 N A P E W N O !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: do nexgen 27.07.06, 12:26 Z tym bym się zgodziła. Często jestem uszczypliwa, to pewnie dlatego, że jestem cholernie yntylygyntna. hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ercik Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:23 Ilonki to moje dwie przyjaciółki- dziewczyny niezastąpione (dosłownie), wrażliwe, ciepłe, a wielką osobowością, mają wyczucie smaku i gustu, są świetnymi psychologami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocki Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:08 Zejdźcie z tego imienia! Ono jest piękne, a dusza i serce jego właścicielek nie ma sobie równych!!! Piszecie tak bo widocznie te dziewczyny nie zadają się z takimi jak wy z całym szacunkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imie Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:31 Znalezione na stronie ze sprosnym znaczeniu imion: Ilona - szuka ciągle kandydata na męża, marzy o solidnym bolcu, ale nie daje dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:28 Proszę o opinie, wypowiedzi, odczucia, doświadczenia...itp. a nie bawcie się moim postem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:35 Poznałem miłą, pełną życia Ilonkę... tylko jak typowa " męska świnia" potraktowałem ją tak, że aż wstyd się przyznać. Żałuję, bardzo żałuję bo to świetna dziewczyna i nie zasłużyła sobie na takie okrucieństwo. Nigdy.... przenigdy sobie tego nie daruje:(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:42 Kocham kocham kocham i jeszcze raz kocham ponad życie swoją ukochaną Ilonkę... i nie pozwolę jej nigdy odejść ode mnie bo wtedy uschnę niczym kwiatuszek pozbawiony słonka i wody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjacółka Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:48 Moja koleżanka z czasów liceum nosi to piękne imię. Nadal jest taką samą przesympatyczną, kochaną i kochającą, czułą, zawsze uśmiechniętą, wrażliwą na krzywdę innych, pomocną, wyrozumiałą kobietką. Podziwiam ją za pogodę ducha i to "coś", co przyciąga niemal każdego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:52 Ilonki przyciągają i to bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:54 nie tylko przyciągają... pozostają w Twoim sercu do końca świata i 2 dni dłużej:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgiełk Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:56 Najwspanialszą rzeczą na świecie jest kochać dziewczynę o imieniu Ilona:D kochać Ją do szaleństwa, do utraty tchu:D!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:59 Potwierdzam powyższą wypowiedź!!!!!!!!!!!! Czemu nie potrafiłem docenić Jej?! To jest mój największy grzech:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgiełk Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:02 Zdesperowany nic nie sugeruję, ale ja na Twoim miejscu nie darowałbym sobie takiego błędu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowany Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:05 wiem co masz na myśli :( moje życie straciło sens, ale wierzę, że odnajdę Ją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:03 Ilonki to takie księżniczki, cudne kobiety, które nie tak łatwo dają się przekonać do czułych słowek. Dla nich liczą się czyny, a nie słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:23 Ilonki są inteligentne, mądre, czułe, wspaniałe matki, żony i kochanki (dla swych facetów - mężów). Wiem to, bo sama to imię z dumą noszę już od .....lat. Pozdrawiam wszystkie Ilonki i ich wspaniałych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna z nich Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 11:50 Dawno dawno temu moje imię nie znaczyło dla mnie tego, co teraz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:15 To imię ma w sobie jakąś magię, jakiś niezwykły czar, fascynująco brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: Tajemnica Ilony:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:37 Moja siostra to Ilona:) jest niepowtarzalna, i jak na rodzeństwo mamy ze sobą doskonały kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś