Dodaj do ulubionych

Policyjny desant ze śmigłowca

IP: 80.54.171.* 26.07.06, 22:32
Dlaczego śmigłowiec był ściągany KGP ? Czy tylko KGP dysponuje śmigłowcem ,
gdy w innych państwach zachodnich to jest standart.Ile lat jeszcze upłynie
zanim my dorównamy np. niemcom.A my się cieszymy że ćwiczenia się udały.
Obserwuj wątek
    • Gość: colo Re: Policyjny desant ze śmigłowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:09
      nie z katowic...był to fragment ćwiczeń...policjanci ćwiczyli kilka dni w
      centralnej szkole na stradomiu ze śmigłowcem
      • pmfw Re: Policyjny desant ze śmigłowca 27.07.06, 10:51
        No latali latali, mnie przestraszyli, bo wykonałem manewr samochodem niezgodnie
        z przepisami na Jagiellońskiej i myślałem, że to przez to mi fruwają nad głową,
        a roślinność w tamtych rejonach nie jest zbyt zasobna i ciężko mi było jechać
        pod osłoną koron drzew ;)
        • Gość: Łukasz Re: Policyjny desant ze śmigłowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:32
          Latali mojej dziewczynie nad domem to zdjeć napstrykała jak ludkowie wiszą na
          linach pod helikopterem :D Fajnie to wyglądało :D
          • harry1983 Re: Policyjny desant ze śmigłowca 29.07.06, 14:03
            Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Latali mojej dziewczynie nad domem to zdjeć napstrykała jak ludkowie wiszą na
            > linach pod helikopterem :D Fajnie to wyglądało :D

Pewnie był desant metodą "fastrope" :P

Wrzuć te fotki na www.imageshack.us
    • Gość: tytus [...] IP: *.trustnet.pl 27.07.06, 17:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ziemia.czestochowska Re: Policyjny desant ze śmigłowca 29.07.06, 14:23
      Tak dobrze , że nie ujawniono nazwiska funkcjonariusza ktory powiedział
      "w końcu Śląsk ma niemal tylu mieszkańców co Słowacja - mówił dowódca
      antyterrorystów, którego nazwiska nie możemy ujawnić" i jak tu nie opowiadac
      kawałów o policjantach jesli pierdzi sie takie głupoty;)) no coments;))
      • mmaly Re: Policyjny desant ze śmigłowca 29.07.06, 14:38
        > Tak dobrze , że nie ujawniono nazwiska funkcjonariusza ktory powiedział
        > "w końcu Śląsk ma niemal tylu mieszkańców co Słowacja -

Czemu?
        Przecież w sumie Słowacja to mały kraj. 5 mln mieszkańców z hakiem.
        Nic do Słowacji naturalnie nie mam, ale taka jest prawda. A historyczny Śląsk,
        nie województwo śląskie, tylko cały Śląsk, ma pewnie więcej niż to.
        • ziemia.czestochowska Re: Policyjny desant ze śmigłowca 29.07.06, 15:11
          Zauwaz tylko , że ten "swiatły" funkcjonariusz powiedział to w kontekscie
          wojewodztwa " śląskiego " i zapewniam Cię , że nie ma pojęcia o historycznych
          granicach całego Śląska bo tak naprawde niewiele osób ma ich świadomośc!
          Powszechna nowomowa np. odnoszenie Śląska do wojewodztwa "śląskiego" to wynik
          nowoczesnego niedouczonego dziennikarstwa ale nie tylko o czym świadczy nowy
          program nauczania , ktory jest taki jaki jest czego efekty już widac w
          tegorocznych maturach!!!
          • mmaly Re: Policyjny desant ze śmigłowca 29.07.06, 15:17
            ziemia.czestochowska napisał:
            [ciach]

A idźże, idźże. Taki ładny dzień, o co to się denerwować i kwasy rozlewać.
            • ziemia.czestochowska Re: Policyjny desant ze śmigłowca 29.07.06, 15:32
              Dzień naprawde ładny chociaz wczoraj było słoneczniej:) Jednak warto pisać na
              takie tematy bo zasada zero tolerancji w takich sprawach jest uzasadniona jako
              sprzeciw wobec zasady kłamstwa powielanego 100 razy , ktore staje sie po jakimś
              czasie prawdą oczywistą dla wielu ludzi np. tego nieszczęsnego funkcjonariusza
              z Katowic;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka