Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:30 zawiesil mi sie tlen zresetowalm kompa i znknely mi wszystkie zakladki....da rade je odzyskac? mam mozlle...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Re: zakLadki IP: *.prio140.trustnet.pl 28.07.06, 14:40 są w folderze bookmarks,c/firefox/bookmarks,nie straciłas ich tylko program wystartował z początkowymi ustawieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zakLadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:46 proszę o dokladniejsz instrujcje...gdzie jest ten folde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: zakLadki IP: *.prio140.trustnet.pl 28.07.06, 14:53 www.mozillapl.org/forum/about-24067.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: zakLadki IP: *.prio140.trustnet.pl 28.07.06, 14:58 albo tu mozillapl.org/wiki/Najcz%C4%99%C5%9Bciej_spotykane_problemy:_Firefox#Znikn.C4.99.C5.82y_zak.C5.82adki_i_ustawienia.21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zakLadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:01 zropbilam tak : Start->Panel sterowania-> Opcje folderów->Widok->Ukryte pliki i foldery i zaznaczyć opcję Pokaż ukryte pliki i foldery i nic..............:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: zakLadki IP: *.prio140.trustnet.pl 28.07.06, 15:16 po kolei c-documents&settings-nazwa użytkownika(to co ci sie pojawia jak klikniesz na start)-dane aplikacji-mozilla-firefox-profiles-tftdomyślny użytkownik-bookmarkbackups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zakLadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:24 ok c-documents&settings-nazwa użytkownika(to co ci sie pojawia jak klikniesz na start)-dane aplikacji-mozilla i tu nie mam -firefox- tylko od razu profiles- tego tez nie mam - tftdomyślny użytkownik-bookmarkbackups tylko jest default a potem bxpaa96v.slt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: zakLadki IP: *.prio140.trustnet.pl 28.07.06, 15:40 nazwa użytkownika po kliknięciu w start to jest to co pojawia sie na samej górze menu start-tak nazwałas się przy instalacji windowsa-na dole masz wyloguj i wyłącz a na samej górze nazwę użytkownika, ta nazwa jest tez w doc&settings gdzie masz 2 foldery-jeden nazwany nazwa użytkownika a drugi all users jak ustawisz sobie w opcjach folderów pokaz ukryte to znajdziesz wszystko jak ci napisałem,chyba,ze masz innego windowsa niż XP i moze jesy inaczej ,ale watpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazenowany Re: zakLadki IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 28.07.06, 15:45 Ania, ale z ciebie jest pusta picza, typowa blondi o inteligencji porownywanlej do krowięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aina Re: zakLadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:23 arek dzieki za pomoc :) a ty zazenowany fuck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zakLadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:10 trudno,niech mowia ze blondynka....robie wszystko wedlug wskazowek arka i nic.....naprawde najpierw c-documents&settings-nazwa użytkownika-dane aplikacji-mozilla- potem jest profiles- a potem default i bxpaa96v.slt :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mav Re: zakLadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:49 A potem powinien być plik bookmarks.html i bookmarks.bak Zrób kopie obu, a potem usuń bookmarks.html, a nastpęnie zmień nazwę bookmarks.bak na bookmarks.html Jeżeli to jest dobra kopia, to powinno być ok. Jeżeli nie zadziała, to podaj numer GG,skype... może ktoś Ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zakLadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:58 a potem jest Bookmarks a jak klikam nan to Bookmarks Zaimportowane zakładki IE Ulubione MSN.com Przewodnik po stacjach radiowych Łącza Bezpłatna usługa pocztowa Hotmail Dostosuj łącza Windows Media Windows Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mav Re: zakLadki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:25 Powinnaś mieć tam dwa pliki bookmarks z różnymi rozszerzeniami. Nie kazałem Ci ich otwierać tylko zmienić nazwę kopii zapasowej bookmarks.bak na bookmarks.html. Jaśniej Ci tego niestety nie potrafię wyjaśnić. Poza tym Arek podał Ci linki ,do stron gdzie jest to dosyć jasno wyjaśnione. Jak powiedziałem, podaj GG lub coś innego, bo ten sposób pomocy przypomina trochę zabawę w odbijanego. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: zakLadki 28.07.06, 21:35 Na przyszłość, dla świętego spokoju polecam programik: www.pitreck.civ.pl/backup_pl/ Wystarczy robić regularnie kopie i można spać spokojnie :-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś