Dodaj do ulubionych

PUBY, BARY, DYSKOTEKI

IP: *.21.pl 15.02.03, 20:14
Nie wiem czy byl juz taki temat tutaj, ale zakladam nowy watek. Mianowicie
jakie sa najlepsze miejsca do zabawy w naszym miescie. Ja typuję Tropical Bar
w SECE. Powód? W Tropicalu mozna potanczyc, a w przyległej Baba Jadze siasc i
pogadac, nawet przy swiecy :P. Co wy powiecie na ten temat ?
Obserwuj wątek
    • jamajca Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI 15.02.03, 20:38
      Był taki wątek. Poszukaj dobrze .

Gość portalu: Rainmaker napisał(a):

> Nie wiem czy byl juz taki temat tutaj,
    • Gość: magik Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 01:06
      w czestochowie nie ma zadnego dobrego miejsca zeby sie pobawic.
      nie ma dobrej dyskoteki, jesli uwazasz ze ten sece jest dobry to wyjedz poza
      czewe i jak wrocisz to zaczniesz marudzic jak ja.
      czstochowa to dziura i pelno tu buractwa...
      jedyny ciekawy pub to Flash

• Gość: xx Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.icis.pcz.czest.pl 16.02.03, 01:22
        Warszawa to dopiero dziura i symbol buractwa.

Gość portalu: magik napisał(a):

> w czestochowie nie ma zadnego dobrego miejsca zeby sie pobawic.
        > nie ma dobrej dyskoteki, jesli uwazasz ze ten sece jest dobry to wyjedz poza
        > czewe i jak wrocisz to zaczniesz marudzic jak ja.
        > czstochowa to dziura i pelno tu buractwa...
        > jedyny ciekawy pub to Flash
        >
        >
        • Gość: TOM Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.mim.pcz.czest.pl 16.02.03, 14:28
          No co ty XX przecież warszawka to Nasza stolica,
          tam mieszka prezydent z żoną i córką, premier,
          jest gmach sejmu, telewizja, a nawet "metro".
          Plynie Wisła przez mazowsze jest nawet lotnisko,
          nawet Muniek Staszczyk tam zamieszkał. Zbawienny
          Powiew luksusu rozlewa sie na cały kraj.
          Nie wolno tak sie wypowiadać.
          TOM:)
      • Gość: radson Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 13:38
        Gość portalu: magik napisał(a):

> w czestochowie nie ma zadnego dobrego miejsca zeby sie pobawic.
        > nie ma dobrej dyskoteki, jesli uwazasz ze ten sece jest dobry to wyjedz poza
        > czewe i jak wrocisz to zaczniesz marudzic jak ja.
        > czstochowa to dziura i pelno tu buractwa...
        > jedyny ciekawy pub to Flash
        >
        >
        Flash nie jest zly, chociaz nie za bardzo obracam sie w tych klimatach :), niestety coraz czesciej zdarza sie, ze przychodzi buractwo. Jak dla mnie najlepszym miejscem jest Beczka przy zaulku wielunskim, fajne koncerty, spoczko klimat, chyba nigdy do czewy nie przyjezdzalo tyle ciekawych zespolow.
    • Gość: mody Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 21:52
      polecam Stajnie Biały Borek w Biskupicach koło Olsztyna, ma swój klimat
    • Gość: byfalec Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.kalinski.com.pl / 192.168.1.* 17.02.03, 10:52
      Magik napisał że czewa to dziura i nie ma fajnych knajp,
      Fakt jest taki że nie jest to rzeczywiście centrum kulturalne ani towarzyskie
      Ale klimat w czestochowskich lokalach tworzą jego bywalcy... no a niestety
      cześto zdaerzaja sie buraki :(
      Od jakiegoś czasu mieszkam w Poznaniu no i musze przysnać że tuytaj jest w czym
      wybiuerać. Ale jak wszędzie i tu zdarzają sie buraki, są fajne kluby ale czasem
      klimat w nich psują dresy z wielkimi karkami.
      Dopuki mieszkałem w częstochowie podobało mi sie np, w skrzynce. Można tam było
      wyjśc z kobietą bez obciachu :)
      A tak żeby sie sponiewierać to do portera :)... Bardzo klimatyczną knajpą bywa
      Beczka
      • Gość: gosc Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 00:04
        nie pisze ze warszawa jest fajna,bo to bardzo szare i smutne miasto.
        mozna sie tam jednak lepiej pobawic niz w czewie.
        sa lepsze miasta do zabawy, ale nie w Polsce np hamburg, amsterdam , utrecht -
        w polsce ludzie sa smutni bez polotu
        porter hahaha lubie tam chodzic jako alternatywa dla wycieczek do afryki :)
        • Gość: Antony Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: 217.96.1.* 20.02.03, 09:30
          lepszą alternatywą dla wycieczek do Afryki jest pub Kongo,
          a sponiewierać to można się w FUKSIE (w każdym sensie tego słowa)
          • Gość: bupy Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 20:36
            i już
            • Gość: Flowerka Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:06
              jesli macie ochote zjeść coś dobrego to zapraszam do Cafe Piano kawiarenka
              miesci sie na Armii Krajowej 2, zostala niedawno otwarta dlatego pewnie wiele
              osob niewie ze wogole istnieje :)mozna tam zjesc super naleśniki na slodko i
              ostro (polecam nalesnika z kurczakiem)-rewelacja,mozna pograc w bilarda polecam
              • Gość: & Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.look.ca 13.04.03, 22:26
                Gość portalu: Flowerka napisał(a):

> jesli macie ochote zjeść coś dobrego to zapraszam do Cafe Piano kawiarenka
                > miesci sie na Armii Krajowej 2, zostala niedawno otwarta dlatego pewnie wiele
                > osob niewie ze wogole istnieje :)mozna tam zjesc super naleśniki na slodko i
                > ostro (polecam nalesnika z kurczakiem)-rewelacja,mozna pograc w bilarda
                polecam
                _______________________________________________________________________________-
                Proponuje te na slodko nazwac "SOFT"
                A te na ostro jedzone z kurczakiem "HARD"
                ....a pozniej pogradz w bilarda !......Hi, hi !

Swoja droga; powodzenia zycze !
              • Gość: & Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI ...Cafe Piano! IP: *.look.ca 13.04.03, 22:33
                Kawa z piana to cos nowego !
                ...ale serio tym razem - nazwa mi sie podoba.
                • Gość: anty drech Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 09:04
                  ja za często nie bywam w lokalach, ale po ostatnim wyjeźdze w aleje zastanawiam
                  sie czy wogóle jeszcze kiedyś wychodzić z domu. nie ma tam żadnego lokalu do
                  którego zwyczajny człowiek mógł by spokojnie pujść, posiedzieć i wypić piwko w
                  miłej i przyjaznej atmosferze. w wiekszości miejsc które odwiedziłem
                  napotykałem się na bandy ogolonych na łyso i przypakowanych sterydami dresiarzy
                  co chwile podjeżdżającymi swoimi ztunigowanymi BMWicami tudzież Fiatami
                  126p.Standardowo obok nich kręciło się kilka blondynek. Kolejna żeczą która
                  mnie dobiła były chmary dzieci(tj.12, 14latków) pałętających się około godziny
                  23 po biznes centrum.Nie chciało mi się w to wierzyć, więc postanowilismy z
                  kolegami zapytać o wiek jedna dame, a ona dumnie odpowiedziała że ma prawie
                  14lat.
                  Obawiam sie że jeżeli odwiedził by mnie ktoś ze znajomych z innego miasta i
                  chciałby żebym go zabrał do jakiegoś fajnego miejsca to musieli byśmy się
                  wybrać do Bistro na stacji BP.
                  • Gość: anty drech Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 09:08
                    p.s. jedynym przyjemnym miejscem była "Chata", z tym że to jest restauracja a
                    nie pub.
                    • Gość: W Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.6th.pl 16.04.03, 08:58
                      Z Częstochowy zrobiła się jedna wielka dziura, większość pubów jest po prostu nie do przyjęcia, same dresy i buraki. Jest parę fajnych miejsc w Częstochowie, ale jak tylko buraki je odkryją, a właściwie zrobi się na nie moda, tracą klimat i normalnych klientów.
                      Częstochowa to kult kasy, tu najlepszy jest ten, kto podjedzie pod bar najnowszą BMWicą i ruszy z piskiem na światłach, takie bawi się tu towarzystwo.
                      Polecam Wrocław albo Kraków, warto kiedyś zobaczyć jak bawią się ludzie na poziomie (we Wrocławiu jest 650 000 mieszkańców, a studiuje tu 200 osób - co trzecia osoba spotkana na ulicy to student i to zwykle kilka klas wyżej od naszych mądrych studentów PCz czy WSP, o Kryńskim nie wspominając) ...
                      • Gość: W Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.6th.pl 16.04.03, 08:59
                        ... we Wrocławiu jest 650 000 mieszkańców, a studiuje tu 200 osób ...

OCZYWIŚCIE 200 000, A NIE 200 :)
          • Gość: PlayBoy Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.pl 17.04.03, 23:47
            Ludzie gorszej speluny niz Fuks to chyba niema nigdzie chodza pakerki i
            laputitki pub zeby sie odchamic tak jak Portek
            • Gość: PlayBoy Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: *.pl 18.04.03, 00:03
              Aha no i jeszcze jedno jak bar moze byc barem jak na scianie kolo parkietu peka
              rura z szambem a bar ciagle jest owtwarty, chodzi oczywiscie o Fuksa :D
    • Gość: piko Re: PUBY, BARY, DYSKOTEKI IP: 212.160.234.* 17.04.03, 12:35
      Napiszcie co wiecie na temat pubu Belfast.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka