Dodaj do ulubionych

dr Szczerek-opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:12
mam pytanie czy byl ktos u doktora szczerka dietetyka jesli tak to czy w
jakis sposob wam pomogl schudnac ile kosztuje wizyta i jak ona przebiega?!
Obserwuj wątek
    • prowokator_ka Re: dr Szczerek-opinie 08.08.06, 14:20
      Jeśli chodzi o Andrzeja Szczerka, internistę, gabinet na ul. Kilińskiego 27
      tel. 034 365 66 05, to polecam gorąco.
      Na tej stronie www.asmed.medi.pl/ można się zarejestrować i umówić na
      wizytę.
      Nie wiem jednak, jakie ceny.
      Myślę, że pod telefonem są kompetentne osoby, które takich inforamcji udzielą.
      • Gość: olunia Re: dr Szczerek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:35
        dziekuje bardzo za odpowiedz ale interesuje mnie on jako dietetyk ciekawe czy w
        tym gabinecie tez mogla bym uzyskac porade z tej dziedziny??
        • prowokator_ka Re: dr Szczerek-opinie 08.08.06, 14:37
          Podałam Ci numer telefonu. Zadzwoń i upewnij się, bo wiem, że doktor Szczerek
          zajmuje się dietetyką i bariatrią.
    • Gość: Zet Re: dr Szczerek-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:51
      Bylem w zeszlym roku u Pana Doktora w sprawie diety. Jego wskazowki szybko
      przyczynily sie do spadku wagi, ale niestety moja silna wolna okazala sie za
      slaba :) W tym roku jestem 4 tydzien na tej diecie i rezultaty jak dla mnie
      rewelacyjne. Goraco polecam !
      • Gość: olunia Re: dr Szczerek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:55
        dziekuje za wasze opinie dzwonilam tam teraz musze tylko zrobic podstawowe
        badania i udac sie do niego :)ciekawe czy cos mi pomoze:)?trzymajcie kciuki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka