Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:43 czy ktos moglby mi polecic dobrego, prywatnego ginekologa w Czestochowie?? prosze rowniez o nr tel. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:51 moge Ci polecic bardzo dobrego ginekologa jest on ordynatorem oddzialu poloznictwa na tysiacleciu, i za razem przyjmuje w przychodni na kopernika na Fundusz zdrowia, niestety nie wiem czy prowadzi on prywatny gabinet ale jest lekarzem naprawde godnym zaufania i polecenia, a swiadczyc moze o tym chociazby kazdorazowa dluga kolejka kobiet czekajacych na wizyte do niego - mowa o Arkadiuszu Blukaczu podaje Ci rowniez numer do przychodni poniewaz dokladnie nie pamietam w jakie dni przyjmuje i w jakich godzinach 34- 369-18-55 (numer bezposrednio do poradni Ginekologicznej ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:54 bardzo Ci dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:55 nie ma za co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:30 CZEGO ORDYNATOREM JEST DR BLUKACZ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 11.08.06, 20:58 Spostowanie nie jestem ordynatorem oddziału na PCK-1 ,ordynatorem jest Dr.L.Mistas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:35 Ja polecam dr Szymańskiego. Umowe ma podpisana z Funduszem Zdrowia. Swoja przychodnie ma na ul.Szajnowicza-Iwanowa. Jest tam on-dr Zbigniew Szymański ginekolog, jego żona-stomatolog oraz pediatra. Kazdy ma swoj gabinet, nikt nie wchodzi do gabinetu ginekologa podczas wizyty. Nr do przychodni to: 34 372 00 33. Jak tam zadzwonisz to zapytaj o godziny przyjec dr Szymanskiego. Naprawde go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:53 Dr Szymański przyjmuje w poniedziałki, środy od godziny 17 a w czwartek o godzinie 18 . polecam bardzo według mnie jest świetnym lekarzem a nie bufonem. Pracuje w szpitalu w Blachowni. Szpital też jest przyjazny pacjontom. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:58 Cieszę się bardzo że ktoś też potwierdza to ze Dr Szymański jest dobrym lekarzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:07 Tak i to bardzo. Polecam Dr Szynmańskiego i szpital w Blachowni byłam tam leczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:51 kobitki tyle jest postów o ginekeologach ,chyba 1000 osób już się wpisało przejżyjcie to i już a i jeszcze jedno są strony do tego przeznaczone.Nie myślcie że jestem złośliwa bo nawet nie mam takiego zamiaru ale po co kolejny wątek który prawie zawsze jest na pierwszej stronie forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mama Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:06 Czy któraś z Was korzystała z oddziału położniczego w Blachowni?Jakie warunki i klimat tam panuje?Jaka jest opieka w trakcie i po porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda C Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:40 Jest super!! Wszyscy są mili, pielegniarkom nie trzeba dawac kaw i tp aby się opiekowa . POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mama Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:54 Ilu osobowe są sale w Blachowni? Czy jest szkoła rodzenia i możliwość porodu rodzinnego?Interesuuje mnie także jacy lekarze pracują ? Dzięki za informacje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda C Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:01 Ja leżałam na sali 4 osobowej ale łóżka sa oddzielone żaluzjami pionowymi a więc pełna dyskrecja. Nie wiem jak jest ze szkoła rodzenia bo ja chodziłam do BETCHERA i on prowadzi szkołę. Sala do porodu rodzinnego jest i nie jest zła mozna nawet powiedzieć ze jak na polskie warunki to OK. Wszyscy sa mili a to chyba w takim momencie najważniejsze. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mama Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:08 Dzięki wielkie Magdo C . Czy ktoś jeszcze może podzilić się swoimi doświadczeniami? Interesuje mnie także jacy lekarze pracują .Szukałam na stronie szpitala w Blachowni ,ale nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blachownia super :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:57 Ja rodzlam na blachowni, a chodzilam do dr H. Jablonskiego. Oddzial super. Opieka na wysokim poziomie. Mozliwosc porodu rodzinnego jak najbardziej jest,ja nie placilam za to ani zlotowki i nie musialismy chodzic do szkoly rodzenia by taki wlasnie sie odbyl. Szkola rodzenia w szpitalu jest. Lezalam w sali 4 os, nie bylo ciasno, na srodku mozna by spokojnie jeszcze potanczyc ;) Porod przebiegl fajnie i polozne byly bardzo mile. Pani dr badajaca dzieci tez fajna kobetka. Tylko to nieszczesne kapanie noworodkow pozostawia wiele do zyczenia (ale tak jest w kazdym szpitalu). Co do dr Jablonskiego to bardzo go chwale, ale ciaza przebiegla bez najmniejszych problemow, wiec na szczescie nie mial mozliwosci sie wykazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjjjjjjj Re: Blachownia super :) IP: 212.87.241.* 19.10.06, 17:06 nie polecam lek. h.jablonskiego........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaalllllllll Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: 212.87.241.* 19.10.06, 17:03 nie polecam blachowni..........wszyscy tylko czekaja na 'darowizny'.warunki na oddziale kiepskie,lazienki w fatalnym stanie........sale tez pozostawiaja wiele do zyczenia,tylko salowe mile kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 17:24 > nie polecam blachowni..........wszyscy tylko czekaja na 'darowizny'. Ja rodzilam tam orawie 8 mies temu i nikt ode mnie nic nie chcial, zadnej kasy nie zostawilam. Bylam dobrze traktowana. Pielegniarki w nocy chodzily po pokojach i pytaly czy zadnej nic nie potrzeba. Moze warunki nie sa rewelacyjne,ale wole chyba sympatyczny, fachowy i pomocny personel niz super pokoj, lazienke z jakuzi etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:03 To trzeba zobaczyć jakie warunkisanitarne ma szpital na Parkitce , W Bkachowni przyjnajmniej są kabiny prysznicowe, byłam na ginekologicznym i nie narzekam, personal jest super lekarze również. Wolę być w Blachowni niż tu w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia80 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 19.10.06, 21:25 Pan Tomasz Strzelczyk przyjmuje na ul. Nowowiejskiego. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya porównanie: blachownia - parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:16 jestem w 38tc, byłam w obydwóch szpitalach z uwagi na problemy w czasie ciązy i powiem tak: parkitka - sprzet doskonały, warunki sanitarne bardzo dobre, ale.... chamscy wredni, łapówkarscy lekarze z ordynatorem na czele, pielegniarki łaske robia że cos robią. poród rodzinny płatny, opieka w ramach akcji "Rodzic po ludzku" podczas porodu 700 - 1000zł i nie kryja sie z tym. blachownia - sprzet nieco stary, warunki sanitarne mozliwe. natomiast jeżeli chodzi o personel - lekarze symaptyczni, kopmpetentni, traktuja człowieka podmiotowo a nie przemiotowo, pielęgniarki - osoby z powołaniem. poród rodzinny za darmo, nikt nie chce słyszec o prezentach. i mimo ze jestem z częstochowy, to bede rodzic w Blachowni - bo przede wszystkim w takim momencie najwazniejszy jest spokój rodzącej i przyjaznośc, kompetencja personelu niż super ekstra warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:26 Dwukrotnie rodziłam w Blachowni i byłam bardzo zadowolona. Nikt nie czekał na prezenty, wszyscy byli zyczliwie nastawieni. Polecam dr POgorzelską, prywatnie przyjmuje na Kilińskiego, w przychodni w Konopiskach. Drugi poród był przy jej udziale: było szybko i bez komplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:32 no:0 juz jestem mamą 2 - tygodniowej Martusi:) Rodziłam w Blachowni i każdemu polecam ten szpital - bardzo dobra opieka lekarska, pielegniarska i sprzatjaąca. Poród trwał króciutko, połozne bardzo pomocne. nie było płacenia w ramach akcji "Rodzic po ludzku". opieka nad noworodkiem super - polecam kazdej przyszłej mamie rozważenie rodzenia w Blachowni bo naprawde warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 15.11.06, 13:38 polecam Anne Pogorzelska przyjmuje na Kilinskiego !!! Super kobieta i super lekarz!!Zostal mi tydzien do porodu i wybieram ie na blachownie, rodzila tam moja kuzynka byla bardz zadowolona z opieki (polozne, salowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:00 a jacy lekarze ze szpitala w blachowni przyjmują w Cz-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:15 A w szpitalu im. A. Mickiewicza w Cz-wie, znajdzie się jakiś lekarz przyjazny przyszłym mamom i ich nowonarodzonym dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:00 Czy slyszala ktoras o dr Slowinskim co przyjmuje w Blachowni?????Potrzebuje info???Gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 15.11.06, 15:12 Anna pogorzelska to wiem napewno bo do niej chodze.ma prywatny gabinet na kilinskiego 26 (na przeciwko teatru)tel do rejestracji 601999530 przyjmuje w poniedzilek i czwartek od 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justak1 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:09 a ja mam zamiar rodzic na parkitce-niezłe wyzwanie cooo. mam również zamiar wyjśc z tego szpitala cała ze zdrowym maleństwem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 15.11.06, 21:23 :) zaryzykuj hehhe to moje pierwsze dziecko wiec nie wypowiem sie na ten temat.Ztego co slyszalam to jedni sa zadowoleni a inni nie.Ja jade na Blachownie najprawdopodobniej juz w ten piatek ale to sie okaze dopiero.Powodzenia przy porodzie i napisz co ci sie urodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
ola0701 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 16.11.06, 13:53 a czy ktos z was chodzil do dr.barbary czekaj, bardzo prosze o odpowiedz co o niej sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś
magii89 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 04.04.18, 14:16 Polecam Ci dr Strzelczaka według mnie jest najlepszy . Prowadził moje dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona. Bardzo kompetentny lekarz posiada ogromną wiedzę . Tutaj znajdziesz info na jego temat strzelczak.com.pl . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś