Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog w Czestochowie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:43
czy ktos moglby mi polecic dobrego, prywatnego ginekologa w Czestochowie??
prosze rowniez o nr tel. z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:51
      moge Ci polecic bardzo dobrego ginekologa jest on ordynatorem oddzialu
      poloznictwa na tysiacleciu, i za razem przyjmuje w przychodni na kopernika na
      Fundusz zdrowia, niestety nie wiem czy prowadzi on prywatny gabinet ale jest
      lekarzem naprawde godnym zaufania i polecenia, a swiadczyc moze o tym chociazby
      kazdorazowa dluga kolejka kobiet czekajacych na wizyte do niego - mowa o
      Arkadiuszu Blukaczu podaje Ci rowniez numer do przychodni poniewaz dokladnie
      nie pamietam w jakie dni przyjmuje i w jakich godzinach 34- 369-18-55 (numer
      bezposrednio do poradni Ginekologicznej )
      • Gość: aaa Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:54
        bardzo Ci dziekuje!
        • Gość: aga Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:55
          nie ma za co :)
      • Gość: zdziwiony Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:30
        CZEGO ORDYNATOREM JEST DR BLUKACZ??????????????
      • poloznik-gin Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 11.08.06, 20:58
        Spostowanie nie jestem ordynatorem oddziału na PCK-1 ,ordynatorem jest
        Dr.L.Mistas.
    • Gość: 123 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:35
      Ja polecam dr Szymańskiego. Umowe ma podpisana z Funduszem Zdrowia. Swoja
      przychodnie ma na ul.Szajnowicza-Iwanowa. Jest tam on-dr Zbigniew Szymański
      ginekolog, jego żona-stomatolog oraz pediatra. Kazdy ma swoj gabinet, nikt nie
      wchodzi do gabinetu ginekologa podczas wizyty. Nr do przychodni to: 34 372 00
      33. Jak tam zadzwonisz to zapytaj o godziny przyjec dr Szymanskiego. Naprawde
      go polecam.
    • Gość: Pacjentka Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:53
      Dr Szymański przyjmuje w poniedziałki, środy od godziny 17 a w czwartek o
      godzinie 18 . polecam bardzo według mnie jest świetnym lekarzem a nie bufonem.
      Pracuje w szpitalu w Blachowni. Szpital też jest przyjazny pacjontom. Pozdrawiam
      • Gość: 123 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:58
        Cieszę się bardzo że ktoś też potwierdza to ze Dr Szymański jest dobrym
        lekarzem :)
        • Gość: pacjentka Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:07
          Tak i to bardzo. Polecam Dr Szynmańskiego i szpital w Blachowni byłam tam leczona.
        • Gość: ania Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:51
          kobitki tyle jest postów o ginekeologach ,chyba 1000 osób już się wpisało
          przejżyjcie to i już a i jeszcze jedno są strony do tego przeznaczone.Nie
          myślcie że jestem złośliwa bo nawet nie mam takiego zamiaru ale po co kolejny
          wątek który prawie zawsze jest na pierwszej stronie forum
    • Gość: przyszła mama Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:06
      Czy któraś z Was korzystała z oddziału położniczego w Blachowni?Jakie warunki i
      klimat tam panuje?Jaka jest opieka w trakcie i po porodzie?
      • Gość: magda C Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:40
        Jest super!! Wszyscy są mili, pielegniarkom nie trzeba dawac kaw i tp aby się
        opiekowa . POLECAM
        • Gość: przyszła mama Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:54
          Ilu osobowe są sale w Blachowni? Czy jest szkoła rodzenia i możliwość porodu
          rodzinnego?Interesuuje mnie także jacy lekarze pracują ? Dzięki za
          informacje.Pozdrawiam.
          • Gość: magda C Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:01
            Ja leżałam na sali 4 osobowej ale łóżka sa oddzielone żaluzjami pionowymi a więc
            pełna dyskrecja. Nie wiem jak jest ze szkoła rodzenia bo ja chodziłam do
            BETCHERA i on prowadzi szkołę. Sala do porodu rodzinnego jest i nie jest zła
            mozna nawet powiedzieć ze jak na polskie warunki to OK. Wszyscy sa mili a to
            chyba w takim momencie najważniejsze. Pa
            • Gość: przyszła mama Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:08
              Dzięki wielkie Magdo C .
              Czy ktoś jeszcze może podzilić się swoimi doświadczeniami? Interesuje mnie także
              jacy lekarze pracują .Szukałam na stronie szpitala w Blachowni ,ale nie znalazłam.
            • Gość: Ania Re: Blachownia super :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:57
              Ja rodzlam na blachowni, a chodzilam do dr H. Jablonskiego.
              Oddzial super. Opieka na wysokim poziomie. Mozliwosc porodu rodzinnego jak
              najbardziej jest,ja nie placilam za to ani zlotowki i nie musialismy chodzic do
              szkoly rodzenia by taki wlasnie sie odbyl. Szkola rodzenia w szpitalu jest.
              Lezalam w sali 4 os, nie bylo ciasno, na srodku mozna by spokojnie jeszcze
              potanczyc ;)
              Porod przebiegl fajnie i polozne byly bardzo mile. Pani dr badajaca dzieci tez
              fajna kobetka. Tylko to nieszczesne kapanie noworodkow pozostawia wiele do
              zyczenia (ale tak jest w kazdym szpitalu).

Co do dr Jablonskiego to bardzo go chwale, ale ciaza przebiegla bez
              najmniejszych problemow, wiec na szczescie nie mial mozliwosci sie wykazac.
              • Gość: jjjjjjjjjjjj Re: Blachownia super :) IP: 212.87.241.* 19.10.06, 17:06
                nie polecam lek. h.jablonskiego........
      • Gość: aaaaaaaaalllllllll Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: 212.87.241.* 19.10.06, 17:03
        nie polecam blachowni..........wszyscy tylko czekaja na 'darowizny'.warunki na
        oddziale kiepskie,lazienki w fatalnym stanie........sale tez pozostawiaja wiele
        do zyczenia,tylko salowe mile kobiety.
        • Gość: Ania Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 17:24
          > nie polecam blachowni..........wszyscy tylko czekaja na 'darowizny'.

Ja rodzilam tam orawie 8 mies temu i nikt ode mnie nic nie chcial, zadnej kasy
          nie zostawilam. Bylam dobrze traktowana. Pielegniarki w nocy chodzily po
          pokojach i pytaly czy zadnej nic nie potrzeba. Moze warunki nie sa
          rewelacyjne,ale wole chyba sympatyczny, fachowy i pomocny personel niz super
          pokoj, lazienke z jakuzi etc.
        • Gość: x Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:03
          To trzeba zobaczyć jakie warunkisanitarne ma szpital na Parkitce , W Bkachowni
          przyjnajmniej są kabiny prysznicowe, byłam na ginekologicznym i nie narzekam,
          personal jest super lekarze również. Wolę być w Blachowni niż tu w Częstochowie
    • sabcia80 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 19.10.06, 21:25
      Pan Tomasz Strzelczyk
      przyjmuje na ul. Nowowiejskiego.
      Polecam
      • Gość: anya porównanie: blachownia - parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:16
        jestem w 38tc, byłam w obydwóch szpitalach z uwagi na problemy w czasie ciązy i
        powiem tak:
        parkitka - sprzet doskonały, warunki sanitarne bardzo dobre, ale.... chamscy
        wredni, łapówkarscy lekarze z ordynatorem na czele, pielegniarki łaske robia że
        cos robią. poród rodzinny płatny, opieka w ramach akcji "Rodzic po ludzku"
        podczas porodu 700 - 1000zł i nie kryja sie z tym.
        blachownia - sprzet nieco stary, warunki sanitarne mozliwe. natomiast jeżeli
        chodzi o personel - lekarze symaptyczni, kopmpetentni, traktuja człowieka
        podmiotowo a nie przemiotowo, pielęgniarki - osoby z powołaniem. poród rodzinny
        za darmo, nikt nie chce słyszec o prezentach.
        i mimo ze jestem z częstochowy, to bede rodzic w Blachowni - bo przede wszystkim
        w takim momencie najwazniejszy jest spokój rodzącej i przyjaznośc, kompetencja
        personelu niż super ekstra warunki.
    • Gość: Gosia Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:26
      Dwukrotnie rodziłam w Blachowni i byłam bardzo zadowolona. Nikt nie czekał na
      prezenty, wszyscy byli zyczliwie nastawieni. Polecam dr POgorzelską, prywatnie
      przyjmuje na Kilińskiego, w przychodni w Konopiskach. Drugi poród był przy jej
      udziale: było szybko i bez komplikacji.
      • Gość: anya Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:32
        no:0 juz jestem mamą 2 - tygodniowej Martusi:) Rodziłam w Blachowni i każdemu
        polecam ten szpital - bardzo dobra opieka lekarska, pielegniarska i sprzatjaąca.
        Poród trwał króciutko, połozne bardzo pomocne. nie było płacenia w ramach akcji
        "Rodzic po ludzku". opieka nad noworodkiem super - polecam kazdej przyszłej
        mamie rozważenie rodzenia w Blachowni bo naprawde warto:)
        • kasi3k1 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 15.11.06, 13:38
          polecam Anne Pogorzelska przyjmuje na Kilinskiego !!! Super kobieta i super
          lekarz!!Zostal mi tydzien do porodu i wybieram ie na blachownie, rodzila tam
          moja kuzynka byla bardz zadowolona z opieki (polozne, salowe)
    • Gość: bea Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:00
      a jacy lekarze ze szpitala w blachowni przyjmują w Cz-wie?
      • Gość: Ewa Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:15
        A w szpitalu im. A. Mickiewicza w Cz-wie, znajdzie się jakiś lekarz przyjazny
        przyszłym mamom i ich nowonarodzonym dzieciom?
        • Gość: asia Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:00
          Czy slyszala ktoras o dr Slowinskim co przyjmuje w Blachowni?????Potrzebuje
          info???Gdzie???
      • kasi3k1 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 15.11.06, 15:12
        Anna pogorzelska to wiem napewno bo do niej chodze.ma prywatny gabinet na
        kilinskiego 26 (na przeciwko teatru)tel do rejestracji 601999530 przyjmuje w
        poniedzilek i czwartek od 16.
    • Gość: justak1 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:09
      a ja mam zamiar rodzic na parkitce-niezłe wyzwanie cooo. mam również zamiar
      wyjśc z tego szpitala cała ze zdrowym maleństwem. pozdrawiam
      • kasi3k1 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 15.11.06, 21:23
        :) zaryzykuj hehhe to moje pierwsze dziecko wiec nie wypowiem sie na ten
        temat.Ztego co slyszalam to jedni sa zadowoleni a inni nie.Ja jade na
        Blachownie najprawdopodobniej juz w ten piatek ale to sie okaze
        dopiero.Powodzenia przy porodzie i napisz co ci sie urodzilo
        • ola0701 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 16.11.06, 13:53
          a czy ktos z was chodzil do dr.barbary czekaj, bardzo prosze o odpowiedz co o
          niej sadzicie
      • magii89 Re: dobry ginekolog w Czestochowie? 04.04.18, 14:16
        Polecam Ci dr Strzelczaka według mnie jest najlepszy . Prowadził moje dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona. Bardzo kompetentny lekarz posiada ogromną wiedzę . Tutaj znajdziesz info na jego temat strzelczak.com.pl . Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka