Dodaj do ulubionych

Dr Olek - ordynator z Mickiewicza

IP: *.prenet.pl 15.08.06, 19:37
Mam zamiar zmienić ginekologa na dr Olka, ordynatora z Mickiewicza. Jestem
już w zaawansowanej ciąży ale tyle złego naczytałam się o Parkitce (tam
miałam swojego lekarza), że postanowiłam na finiszu zmienić lekarza
prowadzącego i szpital. Bardzo proszę o opinie o tym lekarzu. Dobrze
zrobiłam????
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:44
      o moj boze tylko nie Olek! ja bym jednak wrocil na parkitke np. do dr. Wiktora
      albo dr. Korna
      • Gość: iga Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 20:10
        wracaj na parkitke ! polecam dr Strzelczaka bedziesz na pewno zadowolona.
        • Gość: beti Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.prenet.pl 15.08.06, 20:39
          Rodziłaś u niego? Napisz prosze coś więcej....
      • Gość: R Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 20:13
        Ja tez chodze do dr.Korna,ale nie wiem czy nie zmienic,bo u niego sa tylko
        wizyty prywatne,wiec skad brac tyle pieniedzy na wizyty?Kogo byscie jeszce
        poleciły jestem w ciazy blizniaczej.
        Raz byla u dr.Olka i za kilka minut zapłaciłam 100zł.
        • Gość: 12.12m Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 20:46
          a ja miałam lekarza z parkitki a urodziłam na mickiewicza,to moja decyzja gdzie
          chce rodzic.
      • 12julka12345 Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza 27.10.15, 14:28
        Dr. Olek jest najlepszym lekarzem. Gorąco polecam. Jest specjalistą, bardzo miłą osobą. Wspaniały człowiek.
    • aaola Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza 15.08.06, 22:13
      pomimo bardzo róznych opini na temat dr Bińczyka z Parkitki ja go polecam
      (rodziłam u niego w grudniu)
      • Gość: Kasiaaa Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:31
        Jesli masz wybierac to z calego serca polecam dr.M.Harasima z
        Mickiewicza.Napewno bedziecie zadowoleni!!!
        • Gość: sweet_pie Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:55
          nie polecam, chodziałam do Niego przez 2 lata - prywatnie. Strasznie drogo. Za
          wizytę z cytologią zapłaciłam kiedyś 160 zl. Polecam dr Kowalczyk na
          Krakowskiej, gdyby był potrzebny tel to podam. Za tą samą wizytę zapłaciłam
          40zl. i naprawde super babeczka.
          • oltka Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza 16.08.06, 12:18
            Ja srdecznie polecam dr Sikore z Tysiąclecia, prowadzi moją cążę i zlego slowa
            powiedziec o nim nie mogę. Pzdr
    • Gość: kasia Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:51
      Dr Olek zdzierca jak jego teść A. Jabłoński.
      Każdy lekarz jaki jest na dyżurze musi przyjąć od ciebie poród.
      Ja też urodziłam i nie dałam w łapę nikomu.Chodziłam do przychodni na ul.
      Księżycową do dr Pawińskiej.Wiem , że lubi marudzić mówiąc np.że ciąża jest
      zaniedbana . Ale w gruncie rzeczy interesuje się swoimi pacjętkami . Jak jej
      zapłacisz to przyjedzie do porodu. Pracuje na Tysiącleciu.
    • Gość: beti Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.prenet.pl 16.08.06, 19:05
      Dzięki za posty. Mam teraz mętlik w głowie i sama nie wiem co robić.... Nawet
      nie chodzi mi tak o pieniądze jak o dobra opieką w szpitalu,żeby lekarz
      prowadzący był przy porodzie a co najważniejsze żeby wszystko się udało i
      maleństwo cało i zdrowo się urodziło. Na Parkitce straszą chorobami i
      ordynatorem i te ostatnie fatalne wydarzenia... śmierć matki, opóźnianie
      cesarek... Cały czas się zastanawiam i coraz bardziej boję...
      • Gość: anula Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:38
        szczerze polecam dr Lemańskiego z PCK, rodziłam u niego dwa razy, pierwsza
        cesarka a drugi poród naturalny, wizyta prywatna 50 zł, bardzo delikatny i
        traktuje Cię jak "normalnego" człowieka.
    • Gość: Jola Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.net / *.flatpla.net 16.08.06, 20:24
      O każdym szpitalu coś mówią.Pamiętaj że poród odbiera nie tylko lekarz,bo także
      położna,lekarz pediatra.Wiem bo niedawno rodziłam.
    • Gość: ja^^^^^^^^^^^^^ Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:29
      jestem w ciąży koniec 34 tygodnia i chodze do doktor Kasi Buzdygan(Mickiewicz)
      i jestem strasznie zadowolona!!!delikatna,opiekuńcza,szczera i zna sie na
      swojej pracy!jak bedziesz chciała namiary to napisz
      • Gość: aaa Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:35
        Kasia to dobry ginekolog?.............bzdura? wstretna baba
        • Gość: ktos Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:40
          tylko Jarosław Wiktor.
    • Gość: gośc Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:51
      odradzam szczerze!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: beti Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.prenet.pl 17.08.06, 21:07
        dlaczego????
    • Gość: mama Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:34
      Korn albo Wiktor- Parkitka. Wiem co piszę urodziłam trójeczkę :)
    • Gość: ala Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:12
      Czy to prawda że u dr. Olka jakaś lekarka robi badania prenatalne? Jeżeli wiecie
      to napiszcie co za lekarka i jakie są wasze opinie.
      • Gość: z Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.prenet.pl 21.08.06, 10:40
        Podbijam temat
        • Gość: malwing@o2.pl Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:18
          może by się sam Olek wypowiedział dlaczego ma taką opinię, czy przypadkiem się
          cała Czestochowa na niego nie uwzięła?
          biedactwo !!!!!!!!!!!!!
          może dzięki tym postom dziewczyny trafią do dobrych lekarzy - nie mysleć o OLKU!
    • Gość: ja,,,,, Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:49
      ja ty ją polecasz to gratuluje!ale chyba ci za to płacą!bo dziwnym trafem
      chodziłam do niej i ona ma najgorsza opinie w częstochowie
    • Gość: kolega Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:55
      Polecam bardzo !
      Jeżeli chcesz poznać nieznane ogólnie prawdy w interesującej sprawie zadzwoń
      0 691 813 893. Uczciwie i kulturalnie !! Wiadomości trzy razy sprawdzone !!
      Gwarancja poufności, rzetelności i prawdy ! Wysyłam materiały !!
      Referencje !!
      • Gość: Ola Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:18
        Czy to prawda że Ordynator dr Olek ma prywatną salę operacyjną i robi operację
        na NFZ ?
        • Gość: madzia Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 10:13
          Może ktoś robił u niego badania prenatalne i ile takie badania kosztują?
          • miki1612 Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza 26.08.06, 10:33
            szczerze polecam Sikore z tysiąc lecia lub Bińczyka z parkitki
        • Gość: KATI DO OLI IP: 80.54.173.* 06.09.06, 22:19
          TAK TO PRAWDA
          • Gość: majma Re: DO OLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:44
            Badania prenatalne można zrobić bezpłatnie. Jak miałam robione w AM w Łodzi.
            Wystarczy skierowanie od lekarza prowadzącego.
    • Gość: iz Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:40
      kontynuujmy
    • Gość: willma Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 21:05
      To jest bardzo fajny facet, tylko on zawsze wali prawdę prosto z mostu i się
      nie patyczkuje i dlatego jest uważany za gbura. Rodziłam na mickiewicza i
      chodziłam do niego prywatnie do gabinetu i miałam rewelacyjna opiekę. Szybki
      poród i dobra opieka po porodzie. Polecam.
    • Gość: willma Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 21:12
      to są może przypadki, bo mojej mamie dr. Olek uratował życie.
    • Gość: ola Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:36
      Czy może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie?
      • Gość: andzia Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:09
        Olu masz rację. Ja robiłam takie badania w Łodzi u dr Dudarewicza, on ma
        certyfikaty i oprócz tego ma specjalizację genetyka. Robi USG genetyczne płodu,
        badania pappa, test potrójny, ogólnie wszystkie badania pod względem wad
        genetycznych płodu. Nigdy w życiu nie poddałabym się tym badaniom w
        Częstochowie, ponieważ nie ma tu specjalistów w tym kierunku. A kupić USG 3D,
        każdy ginekolog może. Pozdrawiam.
        • Gość: pacjentka Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:18
          a czy któras z Pań miała może łyżeczkowanie w sziptalu na Mickiewicza na
          oddziale ginekologicznym dr Olka ??? Po jakim czasie wychodzi sie do domu??
          Bardzo prosze o opinię.
        • Gość: ola Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:38
          Dziekuje za kontakty do Łodzi. Zastanawia mnie jednak jedna rzecz.Z postów
          wynika że u dr Olka robi USG prenatalne lekarka bez papierów, a więc i
          przygotowania do tego. Czy to możliwe?
          • Gość: Kasiaaa Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:37
            Jeski chodzi o badania prenatalne to polecam dr.Krzysztofa Grettke z
            Katowic.Przyjmuje w Provicie na ul.Żelaznej
            • Gość: kaja Re: do oli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 18:27
              Ja słyszałam że w tej nowej klinice na Zaciszańskiej maja lekarza z CZMP w
              Łodzi, który robi badania prenatalne.
    • Gość: hahahah Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:20
      Bednarska?no nie wiem czy to jest lekarz godny polecenia!nawet jak w łape
      dostanie to i tak nic sie nie zmieni!zastanów sie czy piszesz o rzezniku czy o
      ginekologu
    • Gość: anka Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: 83.16.17.* 13.09.06, 11:41
      czesc .moge powiedziec wiele o nim.On leczyl mnie i skierowal na operacje,jest
      to prawda,ze jest brany no ale tylko ryba nie bierze a on chociaz pomogl.A co
      do szpitala to nie jest zly
      • Gość: ala Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 02:24
        Czy lekarz i do tego na stanowisku ordynatora nie powinien być do czegoś
        zobowiązany? Czy to nie on powinien być dla swoich podwładnych autorytetem?
        • Gość: ala Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:06
          ???
          • Gość: olek Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:36
    • Gość: olo Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:31
      • Gość: olo Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:55
    • Gość: olo Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 13:00
    • Gość: marta Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.net 12.11.06, 13:26
      Jeśli już z Mickiewicza to dr. Nowak.Wiem był moim lekarzem i jego mogę
      polecić.Bardzo dobry fachowiec ,dobry człowiek i niezwykle uczciwy.To nie
      reklama ale poprostu moje doświadczenie.Opikował się mną do końca i co ważne nie
      jest zepsuty przez dzisiejszy świat.
    • Gość: rudi Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:13
      Bardzo dobrze zrobiłaś ! Ja jestem w 7 tygodniu ciąży i dzięki dr.Olkowi
      mojaciąża nadal jest.Miałam problemy na samym początku i tylko on mi pomógł bo
      inni lekarze spisali już mojąciąże na straty.Jest troche drogi ale jest za co
      zapłacić.Ma najlepszą aparature w Częstochowie i o nic nie trzeba się prosić bo
      sam wszystko dokładnie wyjaśnia i pomaga. Powodzenia.
    • Gość: Anna Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: 89.100.155.* 12.11.06, 16:41
      Bardzo dobra opinie ma szpital w Blachowni i jak juz, to ten wlasnie bym
      polecala.Ja tam rodzilam i personel jest super ,lekarze tez.Pomagaja rodzic bez
      kasy.To ze bardzo dobry, to nie tylko moja opinia ,lecz innych tez.Na temat
      szpitali na Parkitce i Mickiewicza tyle sie nasluchalam ,ze nie zdecydowalabym
      sie tam na porod.Wolalam rodzic bezpiecznie i w przyjaznej atmosferze.Lekarza
      prowadzacego mialam dr Schillera i tez bylam bardzo zadowolona z jego
      opieki.Pozdrawiam
      • Gość: fafiona Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:27
        Tak zgadzam się!!! Pierwszą cesarkę miałam 5 lat temu na Parkitce- wspominam
        fatalnie!!! W lipcu b.r. miałam drugą cesarkę- na szczęście w Blachowni. A stało
        się dlatego tak, że był zamknięty oddział na Parkitce,w szpitalu na Mickiewicza
        byłam 3 dni pod rząd i za każdym razem byłam odsyłana- z powodu braku wolnych
        miejsc! Byłam już tydzień po terminie, KTG zaniżone, a Olek "zasugerował" dość
        bezpośrednio-kasa jest- przyjęcie i cesarka również! Pojechałam do szpitala w
        Blachowni. Zostałam przyjęta na oddział, miałam cały kompleks badań zrobione- do
        cesarki już 5 wskazań- między innymi,dziecko miało 3 razy pępowinę owiniętą
        wokół szyjki,łożysko przodujące. W trakcie operacji okazało się, że mam początki
        zapalenia otrzewnej z powodu zostawienia szwów po poprzedniej cesarce( a miały
        być rozpuszczalne). Więc z czystym sumieniem polecam szpital w blachowni!!!!
        Rewelacyjna opieka nad mamami, jak i nad dzieciaczkami!
    • Gość: xx Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:40
      • Gość: aga Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: 212.160.86.* 22.11.06, 20:52
        ja rodzilam u niego 4 lata temu na tysiacleciu,z wizyt prywatnych bylam
        zadowolona,bardzo mily lekarz,do porodu przyjechal bez kasy,z tym ,ze mialam
        problemy z dzieckiem bo przenosilam ,ale nadal chodze do niego i jestem
        zadowolona
    • Gość: x Re: Dr Olek - ordynator z Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka