Dodaj do ulubionych

Gang cmentarnych hien

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:53
Gdy ja pomogłem policji złapać dwóch pijoczków którzy na moich oczach ukradli
pokrywę studzienki z jezdni, to policjanci patrzyli na mnie jakbym to ja był
przestępcą. A na rozprawie sądowej pani sędzina powiedziała że to jest mała
szkodliwość czynu i zostali uniewinnieni. Śmiechu warte to nasze prawo. Gdybym
ja ukradł w sklepie bułkę to pewnie dostałbym za to ze 2 lata do odsiadki. To
jest niby państwo Prawa i Sprawiedliwości, a tu ani prawa, ani sprawiedliwości
!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: securitates Re: Gang cmentarnych hien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:35
      Popieram. Ja kiedyś na gorącym uczynku złapałem złodzieja który obrabiał mi
      samochód. Jak go złapałem to z samochodu zdążył wynieść już wszystko włącznie z
      kierownicą. Łatwo się było domyśleć że rąbał wszystko z kolegami tylko tamci
      pewnie byli w trakcie noszenia majdanu. Policja zaczęła spisywać zeznania. Jak
      mnie zabrali na posterunek o 2 w nocy to skończyli o 5 rano. Powiedziałem im że
      można by było próbować na gorąco dotrzeć do jego kolesi bo zanim przyjechali to
      wyciągnąłem z kolesia parę rzeczy. Niestety nie mieli kogo wysłać, sprawę
      oczywiście umożono. Myślę że policja ma większe możliwości tylko nie chce ich
      stosować co oczywiście wynika z braku kompetencji i nieprzygotowania do
      pełnienia służby. Trzeba się trochę przyłożyć, napisać odpowiednio meldunek tak
      aby sąd nie miał wątpliwości i nękać przestępców, kontrolować, wzywać na rozmowy
      itd. To może troche komunistyczne podejście ale innej drogi nie ma.
    • Gość: abd Re: Gang cmentarnych hien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 23:42
      takie jest prawo czlowiek buchnie cos i dostanie dl aprzykladu roczek albo dwa a recydywa nic. a takich co gradna na grobach to bym pozabijal od razu
    • Gość: Azalia Gang cmentarnych hien IP: 195.116.81.* 23.08.06, 10:18
      Mam na tym cmentarzu kilka grobów rodzinnych. Sądzę, że Gazeta poinformuje o
      wynikach dalszych czynności operacyjnych Policji i o sądowych wyrokach. Czy nie
      byłoby celowe umieszczenie gdzieś (w miejscu zebezpieczonym) gabloty z
      fotografiami recydywistów cmentarnych i kieszonkowych (okradli mnie i mojego
      syna już 3-krotnie), aby mieć na nich powszechną uwagę. Czy sądy w wyrokach na
      takich recydywistów nie powinny zarządzać (lub zezwalać) publikowania ich
      fotografii, co na pewno wpłynęłoby na ograniczenie tego rodzaju przestępstw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka