Gość: xx IP: *.icis.pcz.pl 23.08.06, 21:01 Calkiem ciekawa witryna, mozna z pierwszej reki sporo dowiedziec sie o tym co dzieje sie w Czestochowie. Np. o negocjacjach w sprawie Aquaprku :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss Re: TV Orion w Internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:02 POdaj adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: TV Orion w Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:03 adres..... Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: TV Orion w Internecie 23.08.06, 21:05 www.tvorion.pl Jest w sieci od dłuższego czasu... Aż dziwne, że profesor dopiero teraz na nią natrafił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: TV Orion w Internecie IP: *.icis.pcz.pl 23.08.06, 21:10 Moze dlatego ze bylem milosnikiem zmiasta.pl, a ta witryna ma przerwe wakacyjna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: TV Orion w Internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:19 nie Drogi Profesorze zmiasta.pl to chyba jakaś grubsza sprawa, wydaje mi się, że zapomnieli zapłacić za domenę, bo przeglądarka WHOIS wyświetla następujący komunikat: Trwa postepowanie wyjasniajace dotyczace nazwy domeny zmiasta.pl. registrar DomainMaker ul. Kościuszki 27 85-079 Bydgoszcz Polska/Poland +48.52 3668140 info@domainmaker.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: TV Orion w Internecie IP: *.icis.pcz.pl 23.08.06, 21:44 Nie jestem policjantem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: TV Orion w Internecie 23.08.06, 21:52 A ja byłem i jestem miłosnikiem zmiasta.pl :) Orion jest jakaś sztuczna, zwłaszcza prezenter Pietrzykowski odbiera chęc do oglądania... Oby szybko zmiasta.pl wróciło :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frantic Re: TV Orion w Internecie IP: *.pools.arcor-ip.net 23.08.06, 22:30 Niech powroci, jesli dwie telewizje moga dzialac w Czestochowie, a mysle ze moglyby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubus Re: TV Orion w Internecie IP: 212.87.241.* 26.11.06, 13:34 Panie Krawczyk proszę najpier zająć się sobą. Na razie bowiem nie ma pan się czym pochwalić poza tym że sie pan urodził. Jak pan już coś zrobi proszę oceniać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: TV Orion w Internecie IP: 212.87.241.* 01.12.06, 18:50 Panie Krawczyk krytykować można każdego zobaczymy co pan zrobi jako radny Rady Miasta Częstochowy, jaką wiedzą i jaką pomysłowścią się pan wykaże. Czekam na kolejną sesję Rady Miasta i zobaczymy jak pan się zajmie sportem chociażby. Odpowiedz Link Zgłoś