Gość: nana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:13 Chodzi mi o taniec brzucha, nowoczesny lub towarzystki. czekam an odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yagodance Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: 80.54.173.* 29.08.06, 13:13 Na taniec nowoczesny zapraszam do szkoły tańca Salsa Fever. Pierwsze zajęcia odbędą się już 8.09 (piątek) o godzinie 18. Będą 2 grupy zaawansowania. Siedziba szkoły mieści się przy ul. Kościuszki 10 (przejście na plac Jacka, I piętro). Więcej informacji znajdziesz na stronie www.salsafever.pl. Zapraszam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:49 Polecam szkołę tańca towarzyskiego u Dobrowolskich, skonczyłam tam kurs i jestem bardzo zadowolona. Informacje znajdziesz na stronie, o ile się nie mylę www.dobrowolscytaniec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mylka Zorba!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:26 A ja polecam klub tanca towarzyskiego zorba- jezeli tylko chcesz bardziej zawodowo zajac sie tancem :] moja siostra uczeszcza na zajecia juz 3 rok i odnosi sukcesy nie tylko w czestochowie :) Zajecia odbywaja sie 4 razy w tygodniu na sali gimnastycznej w szkole na ul. Sikorskiego w Czestochowie a trenerzy sa swietni :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Zorba!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:23 zgadzam sie only zorba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asika Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:17 Polecam zajęcia w szkole tańca SZYk www.szykdance.pl. Bardzo profesjonalni nauczyciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: 212.160.86.* 03.10.06, 16:09 najlepsza jest reklama własnej szkoły - szykdance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babe Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:19 Chodziłam do SZYKU i bardzo sobie chwalę!!!!www.szykdance.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:47 Taaa szyk te stare oszustki ta radecka to tylko umie tanczyc z odkurzaczem a on to emeryt ktoremu szczyka w kręgosłupie. Szczerze odradzam szyk a polecam KLUB TAŃCA TOWARZYSKIEGO ZORBA MYKANÓW świetni trenerzy super atmoswera same plusy tanio i profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:05 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAnek Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:39 A może salsa <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś