Dodaj do ulubionych

Gdzie tańczyć w czestochowie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:13
Chodzi mi o taniec brzucha, nowoczesny lub towarzystki. czekam an odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: yagodance Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: 80.54.173.* 29.08.06, 13:13
      Na taniec nowoczesny zapraszam do szkoły tańca Salsa Fever. Pierwsze zajęcia
      odbędą się już 8.09 (piątek) o godzinie 18. Będą 2 grupy zaawansowania. Siedziba
      szkoły mieści się przy ul. Kościuszki 10 (przejście na plac Jacka, I piętro).
      Więcej informacji znajdziesz na stronie www.salsafever.pl. Zapraszam serdecznie:)
    • Gość: Magda Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:49
      Polecam szkołę tańca towarzyskiego u Dobrowolskich, skonczyłam tam kurs i jestem
      bardzo zadowolona. Informacje znajdziesz na stronie, o ile się nie mylę
      www.dobrowolscytaniec.pl
      • Gość: Mylka Zorba!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:26
        A ja polecam klub tanca towarzyskiego zorba- jezeli tylko chcesz bardziej
        zawodowo zajac sie tancem :] moja siostra uczeszcza na zajecia juz 3 rok i
        odnosi sukcesy nie tylko w czestochowie :) Zajecia odbywaja sie 4 razy w
        tygodniu na sali gimnastycznej w szkole na ul. Sikorskiego w Czestochowie a
        trenerzy sa swietni :D
        • Gość: on Re: Zorba!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:23
          zgadzam sie only zorba
    • Gość: asika Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:17
      Polecam zajęcia w szkole tańca SZYk www.szykdance.pl. Bardzo profesjonalni
      nauczyciele
      • Gość: mm Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: 212.160.86.* 03.10.06, 16:09
        najlepsza jest reklama własnej szkoły - szykdance
    • Gość: babe Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:19
      Chodziłam do SZYKU i bardzo sobie chwalę!!!!www.szykdance.pl
      • Gość: on Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:47
        Taaa szyk te stare oszustki ta radecka to tylko umie tanczyc z odkurzaczem a on
        to emeryt ktoremu szczyka w kręgosłupie.

Szczerze odradzam szyk a polecam KLUB TAŃCA TOWARZYSKIEGO ZORBA MYKANÓW świetni
        trenerzy super atmoswera same plusy tanio i profesjonalnie
    • Gość: ty Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:05
      up
    • Gość: JAnek Re: Gdzie tańczyć w czestochowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:39
      A może salsa <hahaha>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka