Gość: Basia IP: *.net 29.08.06, 15:31 czy moze mi ktos polecic fachowca do polozenia na dwoch scianach marmolitu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baska Re: szukam fachowca od marmolitu IP: *.net 29.08.06, 19:24 czy na prawde nikt w domu nie ma polozonego marmolitu i nie zostal mu gdzies numer jakiegos fachowca?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: szukam fachowca od marmolitu IP: 195.189.52.* 29.08.06, 19:43 basiu, numeru tel co prawda nie mam (sam kładłem marmolit w wiatrołapie- bo to w gruncie prosta sprawa) ale zasugeruję Ci telefon do hurtowni z materiałami budowlanymi. Wielu pracowników takich hurtowni dorabia sobie po godzinach - według mnie to korzystniejsze cenowo niż umawianie się z jakąś firmą. Namiarów też pewnie mają wiecej niż odpowiedzi w wątku. Sam szukałem fachmana-w firmach krzywili się ze czasu nie mają, że metraż maleńki (a pewnie chodzilo o to że winkli za dużo było) - a w jednej z hurtowni sprzedawca zaproponował, że pokaże mi na jednej ściance co i jak i w efekcie jakoś mi to nieźle wyszło. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: szukam fachowca od marmolitu IP: *.net 29.08.06, 20:05 dziekuje bardzo za pomoc:)na pewno sie zorientuje,a jesli niczego w hurtowniach sie nie dowiem,to chyba poprosze Ciebie o pomoc:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś