Gość: jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:02 chciałam wyczyscic jasną kanapę.może ktoś ma namiary na kogoś kto zrobi to solidnie,zeby jej nie zniszczyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: kanapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:14 a co to za material z ktorego jest wykonana kanapa i czym zostala pobrudzona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: kanapa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:46 to chyba jakaś bawełna z delikatnym włoskiem,trochę przypomina welur.Nie ma plam tylko z jasnobeżowego koloru zrobił się szarobeżowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: kanapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:31 u mnie prał wykładzinę i jasnożółty welurowy wypoczynek karcherem,było mokre ,ale jak wyschło kolor jak nowy nie czuć kurzu,jest super, solidnie polecam telefon z panoramy firm znalazłam 601470885 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: kanapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:55 no wlasnie to samo bym zrobil Prosze zadzwon pod ten nr i jak facet przyjdzie z karcherem pioracym to zrobi to dobrze i nie zniszczy Ci materialu wiem bo pracowalem na myjniach i pralismy dywany meble itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: kanapa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:47 Basia i Michał!Dzięki za rady.Też myslałam o czyszczeniu karcherem tylko nie miałam namiarów na kogoś sprawdzonego.Z fachowcami bywa różnie podobno.Jeśli ktoś jeszcze czyścił kiedyś jasną kanape i jest zadowolony z efektów to proszę o tel.do fachowca.Zawsze dobrze mieć jakiś wybór.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kanapa IP: *.prenet.pl 01.09.06, 14:09 czesc ja czyszcze od 3 lat u tego samego faceta , dywany i kanapy i jestem naprawde zadowolona , wszystko lśni!! moi znajomi również tel 661571128 Odpowiedz Link Zgłoś