IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:11
gdzie w częstochowie są bankomaty co wypłacają po 10 lub 20zł?
Obserwuj wątek
    • diabel_piszczalka Re: bankomaty 01.09.06, 09:15
      Bankomaty Banku Śląskiego wypłacają takie kwoty.
      • Gość: Lesio Re: bankomaty IP: *.org 01.09.06, 17:07
        Cos mi sie wydaje ze slaski to juz min 50 zl a nie 10 czy tez 20.
        • pszczola99 Re: bankomaty 01.09.06, 17:54
          No to źle Ci się wydaje :)) Mam konto w Śląskim i dość często zdarza mi się
          wypłacać takie kwoty.
    • independent-girl Re: bankomaty 01.09.06, 09:16
      PO 20 zł wypłacają bakomaty PKO BP
      Na przeciwko Cinema City, przy ul Kościuszki jest choćby bakomat, w M1 i nie
      wiem gdzie jeszcze :P
      • Gość: tyziek Re: bankomaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:18
        bankomaty Banku zachodniego WBK wypłacają po 10 20 złotych. bankomat w sece
        (Cash4You)wypłaca wielokrotności 20zł
        • Gość: bbb Re: bankomaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:48
          dzieki mza odpowiedzi.
        • Gość: bb Re: bankomaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:13
          bankomaty Banku zachodniego WBK wypłacają po 10 20 złotych. bankomat w sece
          (Cash4You)wypłaca wielokrotności 20zł

---

Bankomat BZ WBK wyplaca od 50 zl - chyba ze cos sie zmienilo :)

• iskierkaaa Re: bankomaty 01.09.06, 10:49
        O ile się orientuje niestety bankomat PKO BP vis a vis Cinema City nie wypłaca
        20 zł
        Mało tego, przed wczoraj byłam w bankomacie tego samego banku tylko obok
        Merkurego i strasznie się zdzwiłam gdy okazalo się, że nawet nie wypłaca
        banknotów o wartosci 50 zł !!
        Uwazam, że to już lekka przesada !!

Pozdrawiam
        • independent-girl Re: bankomaty 01.09.06, 17:21
          Hm...dziwne,inne bankomatu tego banku wypłacają dwudzistozłotowe banknoty,a ten
          konretny nie? Akurat byłam tam raz w życiu i wypłacałam stówkę,ale wiem,że inne
          bankomaty PKP BP - czytaj ten w M1 i kilka [te,w których byłam, nie wiem jak
          pozostałe] bankomatów w Krakowie - NA PEWNO wypłaca ,zarówno 20 zł jak i
          wielokrotności. Z tym,że nie ma na wyświetlaczu/monitorze/ekranie [jakkolwiek
          :D] opcji do wyboru 20 zł,ale jest INNA KWOTA i wtedy można sobie wybrać np. 20
          czy 40 czy 80 zł etc... :))
          • lukash3k Re: bankomaty 01.09.06, 17:33
            bankomat PKO BP w M1 od pewnego czasu nie wyplaca juz 20zl tylko 50 i 100zl
            bankomat PKO BP na kosciuszki wyplaca 20, 50 i 100zl - wiem bo wyplacalem
            przedwczoraj
            podobnie bankomat PKO BP w alejach.
            nie wiem czy juz przypadkiem nie dziala nowy bankomat w oddziale PKO BP na
            kosciuszki, ostatnio jak tam bylem to wlasnie go montowali. zaraz za glownymi
            drzwiami po lewej stronie od wejscia:)

co do innych bankomatow to nie wiem bo staram sie nie wyplacac ze wzgledu na
            prowizje:)
            • independent-girl Re: bankomaty 01.09.06, 18:20
              No to jeśli w M1 nie wypłaca od jakiegoś czasu,to ten "jakiś czas musi być od 30
              sierpnia bieżącego roku. Bo 29.08.2006r. wypłacałam 60 zł, więc bankomat wydał 3
              x 20 zł. I wierzcie mi, nie jest to jakimś niedopatrzeniem,bo na pewno
              poczułabym w portfelu różnice,czy mam 60 czy 600 zł,więc to NA PEWNO były trzy
              dwudziestozłotowe banknoty.
        • dudi_82 Re: bankomaty 02.09.06, 00:10
          Bo może w bankomanie po prostu brakowało banknotów 50zł. To się zdarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka