Dodaj do ulubionych

Jacy radni jacy kandydaci ????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:44
Czy słyszeliście coś o kandydatach na radnych ruszają wybory a tu cisza w
eterze !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 01:21
      chyba Matyjaszczyk ale to SLD
    • ulisses_czwa Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? 12.09.06, 09:37
      Opis/przegląd wszystkich dotychczasowych radnych znajdziesz u mnie na stronie www.jacekkrawczyk.pl w dziale artykuły prasowe. Opis ten pochodzi ze strony 7dni.com.pl Pani Renaty Klucznej.
      Co do innych kandydatów na radnych to możesz zapoznać się z moją osobą, gdyż biorę udział w wyborach samorządowych... Wszystko znajdziesz na stronie, której adres podałem wyżej (lub w stopce).
      Pozdrawiam
      • Gość: do Ulissesa Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:31
        Drogi panie Jacku ,gdzieś na tym forum przewiną się wątek Iron Maiden na
        stadionie Włókniarza jestem porzekonany ,że pomimo nikłego częstochowskiego
        zainteresowania byłoby to duże wydarzenie na ktore.przyjechałoby 7-8 tys ludzi
        z całej Polski i nie tylko,zresztą to nie musi być Iron Maiden.Co pan jako
        kandydat na radnego o tym sądzi,co mógłby Pan w tym temacie zrobić.
        • ulisses_czwa Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? 12.09.06, 12:34
          Czytałem ten wątek o Iron Maiden...
          Jestem za pełnym wykorzystaniem stadionu Włokniarza - nie tylko na cele żużlowe... Koncerty jak najbardziej... Stadion jest dla mieszkańców - po to był odbudowany...
          Co do Iron Maiden to ciężko mi się wypowiadać, gdyż ściągnięcie takiego zespołu nie leży w kompetencjach radnego :) Nie mogę zatem obiecywać żadnych gruszek na wierzbie jak niektórzy...
          Musieliby się pojawić organizatorzy, sponsorzy, którzy ściągnęliby ten zespół, a wówczas myślę, że udostępnienie stadionu nie byłoby problemem... Tu w tym momencie trzeba byłoby kierować sprawę do UM Częstochowa... Jakio radny mógłby tylko kontrolować przebieg procesu administracyjnego związanego ze wszelkimi zgodami i interweniować w razie opieszałości, czy innych nieprawidłowości...
          Powiem, że przed mistrzostwami świata w piłce nożnej zabiegałem w UM Częstochowa o organizację wspólnego oglądania meczu Niemcy-Polska na telebimach umieszczonych na murawie stadionu... Niestety, nie dało rady - brak sponsora, a wynajecie telebimu to olbrzymie koszty... Trzy sztuki jakie były potrzebne kosztowałyby ponad 100.000 zł za dobę... Inicjatywa umarła ze względu na finanse, dlatego podchodzę do organizacji nastepnych przedsięwzięc (zwłaszcza jeśli mowa o tak znanym zespole) ze spokojem i z ostrożnością...
          Jesli znajdą się organizatorzy, sponsorzy i zespół wyrazi chęć koncertu (wiemy jakie kaprysy mają gwiazdy ;) ) to nie widze przeszkód, abym nie starał się pomóc w określonym wyżej zakresie...
    • Gość: ?? Re: Skreslajcie z list obecnych radnych IP: 213.16.71.* 12.09.06, 10:56
      Obecni radni powinni miec zakaz kandydowania.Zalatwiali tylko swoje sprawy i
      rodzinki, znajomkow.Urbaniak siedzi w radzie nadzorczej Gazstalu, bo broniŁ
      deptakowej nieruchomosci swojego szefa. Pudlo dobrze trafil, a wynagrodzenie w
      radzie nadzorczj tez sowite ok.4000pln(oswiadcenie majatkowe na stronie UM). A
      co na to Platforma Obywatelska?
    • Gość: JMK Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? IP: *.hcz.com.pl 12.09.06, 13:16
      mUSISZ DALEKO MIESZKAĆ I FALE RADIOWE DO \CIEBIE NIE DOCHODZĄ- wszystko już
      ustalone, koryta poobsadzane- IDŹ W NAJBLIŻSZĄ NIEDZIELĘ DO KOŚCIOŁA TO OD
      PROBOSZCZA DOWIESZ SIE WSZYSKIEGO.

ps.
      jaKBYŚ ZASPAŁ TO MOZESZ SIĘ jeszcze DOWIEDZIEĆ Z RM.
      • Gość: ciekawy Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 17:52
        rozumiem JMK, że ty jesteś jedynym symaptykiem tych własnie ugrupowań LPR i PiS
        cóż Twój wybór...też staram się zrozumieć
    • Gość: anka Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? IP: *.prenet.pl 12.09.06, 18:28
      Też mam zamiar kandydować w najbliższych wyborach.Będę zupełnie nową twarzą ,
      nigdy wcześniej nie kandydowałam w Częstochowie.O całej reszcie jeszcze
      porozmawiamy w tej wirtualnej formie. Zgadzam się z jednym,dajmy możliwość
      kandydować nowym ludziom. Ci starzy niech przejdą już na emeryturę.
      • Gość: vbc Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 18:58
        jaka partia? jaki okreg? Zaczyna sie wysyp kandydatów slizgaczy, którzy olewali nas a teraz nagle sie pojawiaja na forum :[ To że nowa to nie znaczy ze dobra. Pociesza tylko, że młoda.
      • Gość: enrico Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:28
        Gość portalu: anka napisał(a):

> nigdy wcześniej nie kandydowałam w Częstochowie.

a gdzie indziej kandydowałaś ?
        • Gość: vbc Re: Jacy radni jacy kandydaci ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:43
          > > nigdy wcześniej nie kandydowałam w Częstochowie.
          >
          > a gdzie indziej kandydowałaś ?

/chyba ance chodziło o to, że nigdzie w ogole nie startowała, ale jak juz takie nieprecyzyjne wypowiedzi na starcie wali to śmiem wątpić w nia jako radną :-> Pani pewnie z LPr? :D:D:D haha :P
          • Gość: eustachy ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:34
            dajcie szanse Ance...bo biedna zrezygnuje
            • Gość: Boio ReJak nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 07:44
              Jestem pełen niepokoju czy mój idol Czesław Janiszewski zechce kandydować.
              Czekam na potwierdzenie moich obaw.
              • Gość: wyborca !!!!!!!!!!!!! chodzi o nowych -aktualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 00:55
                chcę zasięgnąć języka w związaku z kandydatami na radnych - chodzi mi o listy
                aktualne a nie archiwa !!!
                Ulisses odowołuje się rzetelnie ale czy aktualnie ?
                pozdrawiam
                • ulisses_czwa Re: !!!!!!!!!!!!! chodzi o nowych -aktualnych 15.09.06, 12:18
                  > chcę zasięgnąć języka w związaku z kandydatami na radnych - chodzi mi o listy
                  > aktualne a nie archiwa !!!

Listy pojawią się w odpowiednim czasie... Teraz żaden komitet nie przedstawi list na te wybory do wglądu...

> Ulisses odowołuje się rzetelnie ale czy aktualnie ?
                  > pozdrawiam

Zastanawiam się jak mam to rozumieć... Jesli chodzi o mój start, to potwierdzam w 100% - biorę udział w wyborach samorzadowych 2006... Zatem jest to aktualne, mojego imienia i nazwiska nie znajdziesz na żadnych archiwalnych listach, bo wcześniej nie startowałem...
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka