Dodaj do ulubionych

jaki plecacie ośrodek nauki jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:29
chcę rozpocząść kurs prawa jazdy ale nie wiem jakimi kierować się kryteriami
przy wyborze ośrodka ( finans też jest ważny),jaki ośrodek możece polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: karolka Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.inds.pl 14.09.06, 15:50
      hej ja wlasnie 4 wrzesnia zaczelam nauke jazdy w osrodku " refleks" na ul
      wolnosci 22. jest to najtanszy kurs w cz-wie- 850 zl i ucza naprawde swietnie-
      nie tylko suche wyklady ale i testy, filmy, prezentacje. polecam.
      • Gość: qwerty Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.sc.czest.pl 14.09.06, 15:56
        850zl plus oczywiscie badania, przewaznie 60zl, no i podrecznik, no chyba ze juz jest w cenie... i chyba rzecza oczywista jest, ze kazdy bedzie polecal "swoj" osirodek...no bo chyba przeciez nikt nie robil prawa jazdy w kilku osirodkach...
        • Gość: aaaaaaa Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.chello.pl 14.09.06, 17:14
          na pulaskiego 25 jest super koles...swietnnie ucyz jezdzic z tego co wiem to
          wszyscy zdaja po jego kursie
          • Gość: marakuja Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:19
            nie bedę ci polecała konkretnego ośrodka, ale jeśli o kryteria chodzi to zacznij od strony urzedu miasta zarejstrowanych jest tak chyba 76 ośrodków
            popytaj wśród znajomych
            dowiedz się jakie kwalifikacje ma twój przyszły instruktor i jak długo prowadzi firmę, gdzie pracował wcześnie, ogólnie najlepsza kadra wyszła z dawnego polskiego zwiąku motorowego (ośrodek NMP 4 nie ma z nim nic wspólnego poza podobna nazwą)
            Dowiedz się czy ośrodek dysponuje odpowiednim programem komputerowym
            waże powinno być dla ciebie, czy jazda tra 45 czy 60 minut (pomnóż te 15 prze 30 jazd)
            pamiętaj,zę inwestując w dobrą szkołe inwestujesz w siebie i swoje bezpieczeństwo

mam jeszcze uwage do osoby, która napisała,ze podobno wszyscy zdają, nie wiem czy ktoś będzie źle o sobie mówił, takie kwestie najlepiej sprawdzić u źródła, czyli w ośrodku egzaminowania
            • Gość: x Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: 83.167.248.* 14.09.06, 19:58
              W Refleksie uczy fajny mlody chlopak :) Podobno wolny...
              • Gość: kierowniczka Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.man.czest.pl 14.09.06, 20:05
                Byle nie u Szostka w Słowackim. Uczył placu siedząc w kanciapie i rzucał
                chamskie teksty. Zle liczył ilość jazd i w ogóle porażka. Oczywiście po
                jego "lekcjach" nie zdałam. Dopiero po 3 godzinach nauki placu u innego spoza
                cz-wy. Powiedział mi, że byłam uczona jak nie zdać i wykupić dodatkowe lekcje
                • Gość: Medalik Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:16
                  A ja plecam Osrodek "PERFEKT" bardzo sympatyczny Pan Jureczek , swietnie uczy.
                  Zdawalnosc jest zblizona do 98% za pierwszym razem! Osrodek znjduje sie w 2 aleji...
                  • Gość: kachna Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.21.pl 14.09.06, 22:22
                    co do szostka to dziwne bo moja kumpela jest b. zadowolona i zdala za 1
                    razem...natomiast ja z wlasnego doswiadczenia jak najbardziej polecam wyzej
                    wymieniony refleks panow spalikow...ja jezdzilam z panem wlodkiem, ktory jest
                    naprawde godny polecenia z czystym sumieniem ale krzysiek z tego co wiem tez
                    jest ok...z tego co wiem kurs kosztuje 850zl (wliczone jest wszystko oprocz
                    badan i dostaje sie "teke b" z testami przepisami i plytka)

ps: bez komentarzy typu podstawiona i bla bla bla refleks naprawde jest najlepszy!!
                  • Gość: ~AAA Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:03
                    Popieram. Mnie Pan Jurek uczył 8 lat temu, wówczas jeszcze w II LO, ale to
                    naprawdę super gość. Oczywiście zdałam za 1 razem. I to w dużej mierze Jego
                    zasługa. Polecam PERFEKT :-)
                • Gość: piotr Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.profiline.pl 15.09.06, 09:01
                  Szostek jest ok , robiłem u niego prawko jak jeździł jeszcze niebieskim
                  eskortem , troche downo , w/g nmnie spoko
            • Gość: ptak Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:15
              jaka Ty mądra jesteś ...
        • Gość: kasia Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.prio138.trustnet.pl 05.12.06, 21:37
          A co to jest osirodek?
      • Gość: kursant Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:44
        Tam gdzie ja się szkole też są zajęcia multimedialne, filmy itp. Cena tez
        przystepna .

Nie mam nic złego do powiedzenia na temat sposobu uczenia, wręcz przeciwnie jak
        do chwili obecnej jest bardzo fajnie
        • Gość: Iza Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:49
          ale nie napisałeś gdzie robisz kurs !
          • Gość: kursant Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:46
            No tak :-) w Artisie ul. Kościuszki 25
    • dziki_pikol Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy 14.09.06, 23:15
      Ja polecam pana Wojciecha Wójcika. Spoko gość, bez nerwów potrafi świetnie
      przekazać wiedzę o tym jak bezpiecznie się poruszać po drogach i świetnie
      przygotowuje do egzaminu.
      • paula20_20 AM-CAR 609646607 14.09.06, 23:32
        Polecam ośrodek p.Andrzeja Arendta
        -kurs 900+lekarz 50zł
        -micra i corsa
        -fachowo i miło!
        ;))
        • Gość: ewa Re: AM-CAR 609646607 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:21
          i ja się przyłączę Jan Cieniewicz
          ul. Kontkiewicza 5
          uczy profesjonalnie,pół Częstochowy go zna, niedawno zdawałam u niego - komórka
          512 171 664.
          • Gość: ` Re: AM-CAR 609646607 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:31
            a to ciekawe że zdawałaś u niego....
            • Gość: ewa Re: instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 17:59
              rzeczywiście nie zdawałam u niego, ale ON mnie przygotował i zaliczyłam za
              pierwszym podejściem. Uczy solidnie i nie urywa minut z godzin jazdy. Poleciłam
              Cieniewicza swoim znajomym, warto.
    • Gość: marimba Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=47174680&a=47253662
      aby była pełnia tematu
      • Gość: king Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.com 15.09.06, 20:25
        a ja nie polecam moto-szkoły to kupa......
        • Gość: gosia Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:44
          Cieniewicz jest fachowcem i uczy solidnie. Milion kierowców wyszło spod jego
          ręki, moja mama też.Polecam.
    • Gość: Justyna Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 16:12
      Mnie też uczył Pan Cieniewicz i zdałam bez problemu! Polecam go serdecznie bo to
      świetny fachowiec.
    • Gość: yyy Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 17:09
      teraz patrz na to jakie mają fury bo na egzaminie bedziesz śmigać nową Micrą a
      nie każdy ją ma.... są sprytni nauczyciele którzy potrafią załatwić godzinke na
      nowej Mikrze ale są tez tacy którzy mają to gdzieś....wczoraj na egzaminie jeden
      koleś nawet nie wiedział gdzie sie światła włącza...
      • Gość: kola Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 17:58
        ja też byłam na kursie w Refleksie - a instruktor bardzo hmm... przystojny ;)oczywiście mowa o Krzyśku
        • Gość: anecierek Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:04
          a który to jest? zna go może jeszcze ktoś?
          • Gość: glicea Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: 83.167.248.* 16.09.06, 23:51
            mnie tez sie Krzysiek bardzo spodobal... ale jakos nie zwracal na mnie uwagi...
            • Gość: gość Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 00:30
              wszystkim życzę miłej jazdy i zdania egzaminu (u Krzysia)!!!!!!!!!
              • Gość: mako Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.pcz.pl 18.09.06, 11:39
                czy ten Krzysiek jedździ szarą mikrą?
                • Gość: glicea Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: 83.167.248.* 18.09.06, 13:00
                  Tak, nowa micra
                  • Gość: krzysiek Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:46

mojego tatę też przygotowywał pan Cieniewicz. To świetny instruktor, trzeba
                    umawiać się z wyprzedzeniem na kurs. Ma telefon stacjonarny 034 364 34 47.
                    Polecam nie pożałujecie.
                    • Gość: oleńka Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 09:56
                      ja slyszałam że najlepszy jest "prefekt", jakie macie zdanie o "perfekcie". chciałabym się zapisać na kurs i jeszcze się wacham.
                      • Gość: ania Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 08:06
                        moim zdaniam najmniej ważna jest cena ( ceny są zbliżone 50 zł w tą czy w tą
                        nie robi wielkiej różnicy) wazne jest żeby instruktor dobrze uczył i kursant się
                        przyłożył do nauki. Znajdziesz ośrodek za 800 zł, a potem zdajesz kilka razy i
                        płacisz za egzamin i dodatkowe jazdy. Sama zdawałam 3 razy, kwota kursu
                        przekroczyła grubo ponad 1000 zł. A miało być taniej........
                        • Gość: marakuja Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 10:08
                          i to jest wniosek dla wszystkich tych, którzy podejmują decyzję znam wiele osób które szły na kurs z powodu ceny, a dopiero potem do dobrego ośrodka i oczekiwały dokonania cudu w 2 godziny przed egzaminem, nie licząc się z tym,że kiepskich nawyków nie da sie już zmienić, w grucie rzeczy jazdy dodatkowe i egzaminy pochłonęły łacznie kwotę stanowiącą przynajmniej połowe ceny ich macierzystego kursu
                          • Gość: anka Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 18:00
                            Reflex na wolnosci
                            • Gość: gołota Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: 83.18.124.* 25.09.06, 21:00
                              Szostek jest the best.Ja tam zdałem za 1. razem i większość znajomych
                              też...jazdy miałem z Pakulskim niebieską Micrą.Pozdro dla niego!
                              • Gość: jaTOja Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:52
                                > Szostek jest the best.Ja tam zdałem za 1. razem i większość znajomych
                                > też...jazdy miałem z Pakulskim niebieską Micrą.Pozdro dla niego!

ile kosztuje tam kurs?
    • Gość: Nowy kierowca Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:48
      Na początku roku robiłem kurs w Artisie , było dosyc taniej ze wzgledu na
      promacje zaplacilem 800zl. Szkola godna polecenia , jestem zadowolony.
      Teraz nie wiem jaka jest cena :-(
      • Gość: absolwentstartu Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: 80.54.171.* 10.11.06, 17:12
        tylko nie oś. start a jeżeli wybierzesz to nieidź do gościa który jest mężem
        właścicielki... nietrwaie chłopa... palant =/
        • Gość: xxx Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:48
          uff... to masz peszka. sumie, to szkoda ze masz zle doświadczenie
          • Gość: Była kursantka Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: 217.153.246.* 10.11.06, 19:09
            Ja polecam ośrodek TEMPO na ulicy Pułaskiego 25. Fantastyczny instruktor który
            ma świetne podejście do przyszłych kierowców. Nie będziesz miała problemów ze
            zdaniem egzaminu.
            • Gość: jaTOja Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:37
              Już w poniedziałek mogę się zapisać na kurs i chcę to zrobić jak najszybciej :)
              Ale nie jestem jeszcze zdecydowana gdzie. Narazie myśle o szkole w LO Słowackim.
              • Gość: Krzys Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:29
                hmmmm... ja szukam gdzie taniej
        • dudi_82 Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy 06.12.06, 09:52
          Potwierdzam. "Start" to szajs. Jedna godzina jazd na miesiąc i z każdej urwane
          15-20 minut bo "Pan Piotr (mąż właścicielki) musi do domku na chwilkę skoczyć"!
          • Gość: Kol Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 09:54
            Podobnie "ADROM" nie polecam dajcie sobie z nim spokój też jedna jazda na tydzień jak dobrze pójdzie
    • Gość: . Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:54
      up
      • Gość: onaa Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: 195.205.202.* 05.12.06, 21:06
        kolezanko, trafisz na egzaminie na p. Mraciniaka to nawet najlepszy osrodek Ci
        nie pomoze!!! on juz tak ma-uwalic za byle co to jego zasada!!!najwierniejszy
        zolnierz WORDu. pozdrawiam i zycze powodzenia:)
        • Gość: eva Re: jaki plecacie ośrodek nauki jazdy IP: *.hcz.com.pl 06.12.06, 06:28
          ja sobie dokupiłam parę godzin i zdałam u Marciniaka za pierwszym razem.
          Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka