Dodaj do ulubionych

Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie

• Gość: psychiatra PiS = Paranoja i Schizofrenia IP: *.pool.mediaWays.net 16.09.06, 08:57
      Sluchajac braci K., stawiam oto taka diagnoze.
    • Gość: antykaczka Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 09:42
      A co nam w ogole ten PiS DA?
    • Gość: ant a kto przy zdrowym umysle chciałby IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.06, 09:53
      używać takiego skrótu ???
    • Gość: ja wiem Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 09:55
      a Potwory i Spółka - toż to PiS jak malowany!
    • Gość: jojo A może być PiZd? Piwo i Zdrowie, znaczy. IP: *.idzik.pl 16.09.06, 10:04
      .
    • koninawburaczkach Mam propozycję na... 16.09.06, 10:27
      ...nazwę dla konkurencyjnej partii: Populiści I Skrzaty, Paranoicy I Szpiedzy,
      Paszczaki I Smerfy.
      -------------------------------------
      www.myspace.com/koelhybris
    • michalparadowski Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie 16.09.06, 10:29
      Jesus Maria, miałbym czegoś takiego w reklamie używać. Musiałbym wcześniej
      upaść na głowę! No może w antyreklamie to......!!
    • Gość: Silent Assassin Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.ipt.aol.com 16.09.06, 10:49
      teraz bedziemy urzywac "PEACE"
    • Gość: FreakyMisfit Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.dialog.net.pl 16.09.06, 11:01
      PiS = Populizm i Socjalizm
      • zgodnik1 PIS kojarzy sie z czymś paskudnym.... 16.09.06, 11:18
        z zakłamaniem, oszustwem,..czyli z Kaczyńskimi,Kurskim,Rydzykiem,Zawiszą....
        • Gość: Darek Re: PIS kojarzy sie z czymś paskudnym.... IP: 217.116.110.* 16.09.06, 13:58
          Ty kojarzysz natomiast z ubeckim manipulatorem.
          • Gość: Jarosław Kaczyński Re: PIS kojarzy sie z czymś paskudnym.... IP: *.chello.pl 16.09.06, 14:26
            Brak mózgu to nie powód do frustracji...
        • pokojowa Re: PIS kojarzy sie z czymś paskudnym.... 16.09.06, 18:30
          Po angielsku też. Np. piss-artist, albo piss off. Może stąd bierze się słynne
          powiedzenie "spieprzaj dziadu"? Ale co ja tam wiem... Ja tu tylko sprzątam. Mam
          jedną uwagę: wy się wszyscy strasznie kłócicie. I robicie jeszcze większy
          bałagan, niż jest w rzeczywistości. Kto nie wierzy - zapraszam na swoje salony
          (wysprzątane): www.trybunka.blox.pl
          Pozdrawiam wszystkich myślących tak samo, a nawet inaczej!
    • Gość: PZPR Polski Związek Piłki Ręcznej też tego doświadczył IP: 194.106.201.* 16.09.06, 12:01
      Polski Związek Piłki Ręcznej też otrzymał kiedyś zakaz używania skrótu, a zaraz
      potem musiał zmienić nazwę na "Związek Piłki Ręcznej w Polsce". Wracamy do źródeł.
    • Gość: Bogdan Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.tvgawex.pl 16.09.06, 12:20
      No to powinni wprowadzić zakaz używania niektórych wyrazów np.PISuar
    • Gość: x normalny i inteligentny ktoś, nie chciałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:28
      z PIS - duarami wiązać!!
    • premier_hiacynt_wielki Tak jak po IIWS zmieniano imiona z Adolfow tak 16.09.06, 13:33
      obecnie jest zakaz uzywania nazwy PIS:)
    • Gość: Darek Re: Krach AGORY i Gazety Wyb IP: 217.116.110.* 16.09.06, 13:55
      Nakłdad Wyborczej spada nieustannie od wielu miesięcy. Kurs Agory stale spada
      na giełdzie. Rok temu ok. 70 PLN, teraz ok. 28 PLN i to nie koniec. Zapowiadane
      są masowe zwolnienia dziennikarzy. Do zwolnienia wytypowano już 250 osób.
      Pracownicy obawiają się, że może to być nawet 500 osób.
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060916/ekonomia/ekonomia_a_13.html
      Ludzie pokazują środkowy palec GW. Mają dość manipulacji, kłamstw i jawnego
      popierania lewizny na jej łamach.
      • Gość: Zibi Re: Krach AGORY i Gazety Wyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:09
        Taka piękna pogoda, a ty masz dzisiaj dyżur. Współczuję.
        • Gość: Darek Re: Krach AGORY i Gazety Wyb IP: 217.116.110.* 16.09.06, 14:19
          Mam anginę (zaszkodiła chyba ponownie uruchomiona klima w wozie).
          Swojej roboty dyżuranta nie przypisuj innym.
          • Gość: Zibi Re: Krach AGORY i Gazety Wyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 17:20
            Pierwsze słyszę żeby w tramwaju była klimatyzacja.
      • pokojowa Re: Krach AGORY i Gazety Wyb 16.09.06, 18:24
        Darek, ty mnie nie strasz. Dopiero co założyłam na koszt koncernu Agora SA
        rewolucyjny blog. Jak Agora splajtuje, kto będzie wydawał moją Trybunkę Ludu?
        Już raz próbowałam samodzielnie prowadzić niezależne pismo satyryczne i
        natychmiast miałam UOP na plecach.
        Niech żyje Rewolucja Semantyczna! Pozdrawiam wszystkich myślących tak samo, a
        nawet inaczej.

www.trybunka.blox.pl
    • Gość: Zibi Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:11
      A czy można używać powszechnie znane słowa jak np. PiS-dzielec lub podobnie
      brzmiące?
      • Gość: Darek Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: 217.116.110.* 16.09.06, 14:28
        > A czy można używać powszechnie znane słowa jak np. PiS-dzielec lub podobnie
        > brzmiące?

Chyba w rynsztokowym środowisku, w którym może się obracasz.
        Czy powszechnie znane określenie PO-papraniec pasuje do języka jakiego używasz,
        czy jest zbyt wysublimowane?
        • Gość: Zibi Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:43
          Wiesz, Wyborcza mimo wszystko jest dla inteligentnych ludzi. Kartoflano-
          buraczani ujadacze produkują się zazwyczaj w organie toruńskim.
    • Gość: klipa Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.chello.pl 16.09.06, 14:21
      Podnieta i Samogwałt.
    • Gość: CHAM Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:41
      Rozumiem, że używanie skrótu PO bądź SLD jest dozwolone
    • pomidor30 Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie 16.09.06, 17:38
      ciekaw jestem kto po tym co pokazuje nam rzad chcial uzywac skrotu PIS - chyba
      tylko polityczni samobojcy :)
      • pokojowa Re: polityczni samobójcy 16.09.06, 18:20
        Mój poprzednik na tym forum napisał: "Polityczni samobójcy chcą używać skrótu
        PiS..." A może w tym szaleństwie jest metoda? Może jednak lud lubi PiS? Ja też
        nazwałam swój blog Trybunka Ludu. Zgadnijcie, dlaczego?
        Niech żyją chrześcijanie w katakumbach! Pozdrawiam wszystkich myślących tak
        samo, a nawet inaczej. W wolnej chwili zapraszam do siebie: www.trybunka.blox.pl
    • ella115 Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie 16.09.06, 18:25
      To jest kolejna luka w przepisach... nazwa a skrot to co innego... w tym
      kompletnie nie ma logikii
    • aquarium1 Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie 16.09.06, 20:33
      No przecież jak już sie podszywać to nigdy pod PiS. Ja bym nie chciała by
      myśleli ze jestem z PiSu juz predzej podszywalabym sie pod PO bo chcialabym by
      mieli o mnie dobre zdanie a nie hańbiące.
      • Gość: King Tylko PiSS !!! IP: *.prenet.pl 20.09.06, 22:40
        W wyborach samorządowych głosuj na PISS!!!(Patriotyczna Inicjatywa Społeczno
        Samorządowa). Uwaga wystrzegaj sie podróbek i naśladownictwa !! np. niejakiego
        PiS (Pieniądze i Stołki)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka