Gość: psychiatra PiS = Paranoja i Schizofrenia IP: *.pool.mediaWays.net 16.09.06, 08:57 Sluchajac braci K., stawiam oto taka diagnoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykaczka Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 09:42 A co nam w ogole ten PiS DA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant a kto przy zdrowym umysle chciałby IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.06, 09:53 używać takiego skrótu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 09:55 a Potwory i Spółka - toż to PiS jak malowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo A może być PiZd? Piwo i Zdrowie, znaczy. IP: *.idzik.pl 16.09.06, 10:04 . Odpowiedz Link Zgłoś
koninawburaczkach Mam propozycję na... 16.09.06, 10:27 ...nazwę dla konkurencyjnej partii: Populiści I Skrzaty, Paranoicy I Szpiedzy, Paszczaki I Smerfy. ------------------------------------- www.myspace.com/koelhybris Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie 16.09.06, 10:29 Jesus Maria, miałbym czegoś takiego w reklamie używać. Musiałbym wcześniej upaść na głowę! No może w antyreklamie to......!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silent Assassin Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.ipt.aol.com 16.09.06, 10:49 teraz bedziemy urzywac "PEACE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.dialog.net.pl 16.09.06, 11:01 PiS = Populizm i Socjalizm Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 PIS kojarzy sie z czymś paskudnym.... 16.09.06, 11:18 z zakłamaniem, oszustwem,..czyli z Kaczyńskimi,Kurskim,Rydzykiem,Zawiszą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: PIS kojarzy sie z czymś paskudnym.... IP: 217.116.110.* 16.09.06, 13:58 Ty kojarzysz natomiast z ubeckim manipulatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Kaczyński Re: PIS kojarzy sie z czymś paskudnym.... IP: *.chello.pl 16.09.06, 14:26 Brak mózgu to nie powód do frustracji... Odpowiedz Link Zgłoś
pokojowa Re: PIS kojarzy sie z czymś paskudnym.... 16.09.06, 18:30 Po angielsku też. Np. piss-artist, albo piss off. Może stąd bierze się słynne powiedzenie "spieprzaj dziadu"? Ale co ja tam wiem... Ja tu tylko sprzątam. Mam jedną uwagę: wy się wszyscy strasznie kłócicie. I robicie jeszcze większy bałagan, niż jest w rzeczywistości. Kto nie wierzy - zapraszam na swoje salony (wysprzątane): www.trybunka.blox.pl Pozdrawiam wszystkich myślących tak samo, a nawet inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPR Polski Związek Piłki Ręcznej też tego doświadczył IP: 194.106.201.* 16.09.06, 12:01 Polski Związek Piłki Ręcznej też otrzymał kiedyś zakaz używania skrótu, a zaraz potem musiał zmienić nazwę na "Związek Piłki Ręcznej w Polsce". Wracamy do źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.tvgawex.pl 16.09.06, 12:20 No to powinni wprowadzić zakaz używania niektórych wyrazów np.PISuar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x normalny i inteligentny ktoś, nie chciałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:28 z PIS - duarami wiązać!! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Tak jak po IIWS zmieniano imiona z Adolfow tak 16.09.06, 13:33 obecnie jest zakaz uzywania nazwy PIS:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Krach AGORY i Gazety Wyb IP: 217.116.110.* 16.09.06, 13:55 Nakłdad Wyborczej spada nieustannie od wielu miesięcy. Kurs Agory stale spada na giełdzie. Rok temu ok. 70 PLN, teraz ok. 28 PLN i to nie koniec. Zapowiadane są masowe zwolnienia dziennikarzy. Do zwolnienia wytypowano już 250 osób. Pracownicy obawiają się, że może to być nawet 500 osób. www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060916/ekonomia/ekonomia_a_13.html Ludzie pokazują środkowy palec GW. Mają dość manipulacji, kłamstw i jawnego popierania lewizny na jej łamach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Krach AGORY i Gazety Wyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:09 Taka piękna pogoda, a ty masz dzisiaj dyżur. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Krach AGORY i Gazety Wyb IP: 217.116.110.* 16.09.06, 14:19 Mam anginę (zaszkodiła chyba ponownie uruchomiona klima w wozie). Swojej roboty dyżuranta nie przypisuj innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Krach AGORY i Gazety Wyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 17:20 Pierwsze słyszę żeby w tramwaju była klimatyzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pokojowa Re: Krach AGORY i Gazety Wyb 16.09.06, 18:24 Darek, ty mnie nie strasz. Dopiero co założyłam na koszt koncernu Agora SA rewolucyjny blog. Jak Agora splajtuje, kto będzie wydawał moją Trybunkę Ludu? Już raz próbowałam samodzielnie prowadzić niezależne pismo satyryczne i natychmiast miałam UOP na plecach. Niech żyje Rewolucja Semantyczna! Pozdrawiam wszystkich myślących tak samo, a nawet inaczej. www.trybunka.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:11 A czy można używać powszechnie znane słowa jak np. PiS-dzielec lub podobnie brzmiące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: 217.116.110.* 16.09.06, 14:28 > A czy można używać powszechnie znane słowa jak np. PiS-dzielec lub podobnie > brzmiące? Chyba w rynsztokowym środowisku, w którym może się obracasz. Czy powszechnie znane określenie PO-papraniec pasuje do języka jakiego używasz, czy jest zbyt wysublimowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:43 Wiesz, Wyborcza mimo wszystko jest dla inteligentnych ludzi. Kartoflano- buraczani ujadacze produkują się zazwyczaj w organie toruńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klipa Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.chello.pl 16.09.06, 14:21 Podnieta i Samogwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHAM Re: Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:41 Rozumiem, że używanie skrótu PO bądź SLD jest dozwolone Odpowiedz Link Zgłoś
pomidor30 Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie 16.09.06, 17:38 ciekaw jestem kto po tym co pokazuje nam rzad chcial uzywac skrotu PIS - chyba tylko polityczni samobojcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pokojowa Re: polityczni samobójcy 16.09.06, 18:20 Mój poprzednik na tym forum napisał: "Polityczni samobójcy chcą używać skrótu PiS..." A może w tym szaleństwie jest metoda? Może jednak lud lubi PiS? Ja też nazwałam swój blog Trybunka Ludu. Zgadnijcie, dlaczego? Niech żyją chrześcijanie w katakumbach! Pozdrawiam wszystkich myślących tak samo, a nawet inaczej. W wolnej chwili zapraszam do siebie: www.trybunka.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ella115 Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie 16.09.06, 18:25 To jest kolejna luka w przepisach... nazwa a skrot to co innego... w tym kompletnie nie ma logikii Odpowiedz Link Zgłoś
aquarium1 Zakaz używania skrótu "PiS" przez inne partie 16.09.06, 20:33 No przecież jak już sie podszywać to nigdy pod PiS. Ja bym nie chciała by myśleli ze jestem z PiSu juz predzej podszywalabym sie pod PO bo chcialabym by mieli o mnie dobre zdanie a nie hańbiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Tylko PiSS !!! IP: *.prenet.pl 20.09.06, 22:40 W wyborach samorządowych głosuj na PISS!!!(Patriotyczna Inicjatywa Społeczno Samorządowa). Uwaga wystrzegaj sie podróbek i naśladownictwa !! np. niejakiego PiS (Pieniądze i Stołki)... Odpowiedz Link Zgłoś