Dodaj do ulubionych

Doda w Rudnikach wrażenia

IP: 212.87.244.* 17.09.06, 10:40
kto byl w rudnikach na dniach otwartych dni w cementowni? jakie wrażenia?
jak doda? moim zdaniem fajnie śpiewała, dobry, rockowy, kocert, w ogole cały
dzien był b. fajny pełno atrakcji szczególnie dla dzieciakow
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 10:49
      Ta Doda to straszny wieśniak
      • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 11:01
        a znasz ją że mówisz że jest wieśniakiem ja znam ją osobiście i jest ona bardzo
        wartościową kobietą do póki się kogoś nie pozna nie wypowiada się na temat kim
        dana osoba jest!!!!!
        • Gość: aneta Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:09
          a ja znam osobiscie MArylin Monrooe :) widzilam ostatni Dode w CKM-ie(zrobiona
          komputerow,twarz) ...obiecywala ze nigdy swoich majteczek nie sciagnie bo
          Radzio jej nie pozwoli...nie powiem ze jest brzydka,bo jest naprawde ładan,ma
          fajna figure, ale wiadomo ze chirurdzy potrafia zdzialac cuda...sztuczne piersi
          usta...a jej zachowanie niekiedy jest ponizej normy...troche wiecej oglady i
          bedzie ok...
          • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 11:19
            ale ty to jesteś obyta paniusia że znasz marlin monroe no szok!!!!! a to że
            zrobiła sobie operacje plastyczna to co żal wam wszystkim tyłki ściska!!!!!
            • Gość: ja Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: 212.87.244.* 17.09.06, 11:21
              oj sciska, sciska...
              • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 11:26
                nie pisze się sciska tylko ŚCISKA!!!
                • Gość: ja Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: 212.87.244.* 17.09.06, 11:30
                  ale madra sie znalazla. napewno zagorzala fanka diody, co??
                  • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 11:35
                    i nie diody tylko DODY!!!! i nie tylko fanka. A diode to możesz sobie sprawić
                    do tel komórkowego to ci będzie fajnie świecił! pozdrawiam
                    • Gość: ja Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: 212.87.244.* 17.09.06, 11:36
                      brak slow...
                      • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 11:40
                        jeżeli komuś brakuje słów to musi mieć bardzo ubogi słownik w swojej główce
                        • Gość: yellowMAN Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:43
                          .... jak można bronić takiego warchlaka jak doda ? :/
                          • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 11:48
                            warchlaki to może znajduja się u ciebie w oborze a ja jej nie bronię tylko
                            piszę jak jest. a jak chcesz zobaczyć jeszcze jednego warchlaka to spójrz w
                            lusterko tylko uwaga żeby pawia nie puścić.
                            • Gość: yellowMAN Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:10
                              ty jej niebronisz a co to właśnie jest na mnie? atak :] a wiadome najlepszą linią obrony jest... ;)
                              Co do dody jest osobą publiczną i ewidetnie się pcha wszędzie by się pokazać co daje mi pełne prawo do krytyki jej osoby , nieuważam jej za inteligentną gdyż na mój gust ludzie inteligętni umieją się powstrzymywać i hamować ona widocznie ma z tym problem co do warchlaka fakt pomyliłem się bardziej mi przypomina MACIORE niewiem czy keidyś taką widziałaś ale ta też ma wielkie cycki :) Co do operacji plastycznych mam swoją teorie w której ona z swoim poprawianiem wizerunku leży na samym dnie , już bardziej rozumiem operacje zmiany płci niż powiekszenie biustu .
                              a ty się niepodniecaj jakąś głupią wokalistką bo jest dużo wiecej wartościowych osób niż ona których warto bronić ale napewno nie ona bezwartościowy towar wytwożony na potrzeby poskiego popu .
                              • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 12:25
                                krytyka krytyką a obrażanie drugiej osoby co coś zupełnie innego
                                • Gość: yellowMAN Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:36
                                  tak o ciekawe a ty o tym obrażaniu wiesz najlepjej wkońcu tak ładnie wyrażasz się o mnie wyraziłaś :)
                                  • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 12:37
                                    "jak kuba bogu tak bóg kubie" ja pierwsza nie zaczęłam
                            • Gość: aga Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:46
                              Megan piszesz ze masz coreke i za pare lat bedzie miec 14...cos mi tu nie
                              pasuje bo czytjac Twoje wypowiedzi ...naprawde to masz 10
                    • Gość: bbb Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.06, 11:37
                      rzeczywiscie madrala sie znalazla...
            • Gość: aneta Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:15
              Paniusia...oj dziewczynko....to byl zart ale pewnie masz 14 lat no coz...tak
              bywa...zal napewno mnie nie ściska,bo nie wyglądam najgorzej i nie musze sobie
              robic operacji plastycznych:)...nie chodzi o to ze jej zazdroszcze,bo nie mam
              czeo...ale chodzi o jej zachowanie...moze imponuje 15 latkom i napalonym
              facetom...
              • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 12:22
                jej zachowanie to jest jej sprawa ale tak szczerze to czy żle na tym wychodzi?
                ma w nosie to co inni o niej mówią a potrafi w jasny sposób powiedzieć co ją
                wkurza czy to złe? a jeżeli chodzi o moje 14 lat to moja córka za pare lat tyle
                będzie miała
                • Gość: yellowMan Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:40
                  No to skoro masz corke w tym wieku a masz takie myślenie to współczuje z całego serca .
                  Co do pytania czy żle wychodzi odpowiedż sobie sama najlepje po komentarzach na jej temat z forum :) wszyscy ją majaą za ... no fakt kase ma ale szacunek ? godność ? uznanie ? zastanów się co w życiu jest ważne i radze ci naprawde przemyśleć czy aby napeno to jest dobra postać do znalezienia sobie "idola" aż boje się , że twoja córka może pujść w twoje ślady :)
                  • Gość: aneta Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan-yellow man IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:42
                    Brawo!!!!!:)
                    • Gość: paweł Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan-yellow man IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 13:50
                      brawo to chyba dla megan brawo megan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jeżeli
                      ktoś chce tu pisać głupoty o dodzie to niech da sobie spokój i zajmie się czymś
                      innym
                  • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 12:54
                    ona nie jest moją idolką tylko koleżanką a komentarze na tym forum ograniczają
                    się do popełniania mnóstwa błędów nie tylko ortograficznych, więc poziom
                    intekteualny osób wyrażających się negatywnie na jej temat pozostawie bez
                    kometnarza.Zdziwiłbyś się ilu ma przyjaciół. Pozdrawiam
                    • Gość: ANIA Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 13:01
                      MEGAN CZY TY BYŁAś WCZORAJ NA KONCERCIE DODY I CZY TO TY STAŁAŚ ZA BRAMKĄ BO
                      JAKAŚ LASKA POSZŁA RAZEM Z DODĄ PÓŹNIEJ PO KONCERCIE MASZ MOŻE JAKIEŚ AUTOGRAFY?
                      • Gość: magan Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 13:14
                        tak
                    • Gość: agata Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 13:11
                      a Ty masz jakies 30 lat skoro masz coreke ,ktora za pare lat bedzie miala
                      14.wiec Twoj poziom jest...jakby to powiedziala Doda soryyyy....
                      po co sie przekamarzasz z jakimiś dziećmi na forum,kobieto idź lepiej gotuj
                      niedzielny obiadek,bo pewnie Twoja "koleżanka" Doda nocowała u Ciebie i cała
                      noc przegadałyście jak jesteście psiapsiółkami..kobieto ogarnij sie
                      wkoncu...POZDRAWIAM:)
                    • Gość: YellowMAN Re: Doda w Rudnikach wrażenia do megan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:19
                      Megan nieocenia sie poziom intelektułalny pod kontem błedów ortograficznych i
                      jeśli się podajesz za osobe inteligętną to powinaś wiedzieć o zjawisku zwanym
                      dysortografią pozatym braki w jakieś dziedzinie np twoje w hitori lub w
                      znajomości litereatury pięknej nieelimnuje cię z listy osób inteligetnych bo
                      takim tropem idąc każdy ma jakieś luki w wiedzy .
                      Swoją drogą ja nigdy nieuważałem się za inteligętnego bo nie mnie to oceniać.
        • Gość: ja Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: 212.87.244.* 17.09.06, 13:45
          widze ze megan, ze masz rowniez rozdwojenie jazni.
    • Gość: ja_25 Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: 80.50.214.* 17.09.06, 13:01
      koncert był naprawde fajny tylko zbyt krótki, ogólne wrażenia bardzo pozytywne
    • Gość: q Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 13:19
      POCZYTAJCIE SOBIE........ www.dorota-rabczewska.blog.pl dawny blog dody
      • Gość: ala Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 13:35
        no przeczytałam,jak to naprawde pisała Doda,to ...jest.tragedia,a tak na
        marginesie,byłam wczoraj z moim chrześniakiem (ma 6 lat) na koncercie w
        Rudnikach i po kilku minutach jak ja zobaczył mowi do mnie: ciociu,ale ona nie
        wygląda tak ładnie jak w telewizji...no cóz make-up 3 godzinny potrafi zdziałac
        cuda
    • Gość: mania Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 13:44
      a ja popieram w 100% megan!!!!! doda jest super
      • Gość: dorota Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 13:47
        ja też popieram stanowisko megan też mam córke ma 10 lat i obie uwielbiamy dode
        i ja bym chciała by moja córka była taka jak doda nie da sobie przynajmniej w
        kasze dmuchać pozdrawiam megan
        • Gość: ja Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: 212.87.244.* 17.09.06, 13:50
          sorka megan. ty masz roztrojenie jazni. zastanow sie w koncu, albo jestes
          megan, albo dorota, albo ala. wiec??
          • Gość: b Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 13:57
            dobre...jeśli ktoś chce żeby jego córka była jak doda bo niby nie daje sobie w
            kasze dmuchać to nie wiem czy warte jest to wyglądu dody czyli 10letnia
            dziewczynka cała na różowo, mini a potem pedofil w parku....ale przynajmniej nie
            da sobie w kasze dmuchać...
            • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 14:01
              ja może nie koniecznie bym chciała by moja córka była taka jak doda bo wydaje
              mi się że każdy powinien być sobą a nie w idiotyczny sposób upodabniać się do
              kogoś ale z tym pedofilem to się nie zgodzę bo nikt nie ma prawa zrobić krzywdy
              dziecku bez względu na to jak jest ubrane
              • Gość: yellowMAN Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:09
                nie da sobie w kasze dmuchać bo jest tak zadumana w sobie , że myśli iż zjadła
                wszykie rozumy :) a to raczej niejest zadobra cecha dziwe się , że poniektóży
                chcieli by mieć takie dzieci :] ale ok jeśli wam to pasuje , życze wam takich
                dzieci jak doda z całego serca :) hahahah

• Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 14:18
                  nie wiem jak koleżanka dorota chce zrobic to by jej córka była taka jak doda
                  będzie jej włączac kasety z wywiadami i koncertami i uczyła ją tak samo mówic i
                  odzywać się itp no cóż nie będę tego komentować.
                  • Gość: yellowMAN Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:28
                    jak to jak ? tak samo jak ona !
                    www.operacje-plastyczne.pl/news.php
                    • Gość: megan Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.man.czest.pl 17.09.06, 14:40
                      doda to jest doda ja ogólnie bardzo ja lubie i nie będę jej krytykować za to co
                      robi bo mi to w niczym nie przezkadza ale ta dorota co chce ze swojej córki
                      zrobic dode jest chyba troszkę... chyba z jednym się zgadzamy yellowMAN
    • Gość: Piastek Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:32
      Imprezka byla bardzo fajna szkoda tylko ze po piwko trzeba było śmigać aż do
      sklepu ja sobie kupiłem odrazu 20 ziuberków i staly na stole :) no i do
      dmuchanców dla dzieci byla dosc spora kolejka ale ogólnie bylo fajnie.

Pozdrawiam Piastek
    • bujaka_jamajka Re: Doda w Rudnikach wrażenia 17.09.06, 14:35
      Ja byłam na koncercie wczoraj i bardzo mi się podobało:) Mimo iż niespecjalnie
      przepadam za Dodą to bawiłam się wczoraj super:D Trzeba jej przyznać to iż
      ładnie śpiewa:) A największą atrakcją był powrót do domu autobusem:) Kto wracał
      wczoraj po 21 busikiem to wie o czym mówie:P Pozdrawiam
    • Gość: paolo Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:48
      czytam ten blog Dody i widze jej poziom i wyksztalcenie, a wogole to kim ona
      jest z zawodu?

Tyle bledów robi na tym blogu, ze szok normalnie np.:

>słonecznym boizku Tunezji

nie mowiąc juz o tym, ze nie robi spacji po przecinku, a to jest niewybaczlny
      bląd w komputerowej pisowni błehehehehe
      • Gość: ON Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:44
        yelowMan napisal
        "Megan nieocenia sie poziom intelektułalny pod kontem błedów ortograficznych"
        swieta racja, ale dlaczego Ty oceniasz Poziom intelektu Dody pod "kontem"
        (chyba kątem) jej wypowiedzi. Tu niechodzi o intelekt tylko o kulture osobista.
        Jesli chodzi o operacje plastyczne to jest to tylko i wylacznie jej sprawa.
        Chociaz nie mowcie mi ze niechcielibyscie zeby wasza kobieta takie miala, bo
        nie uwierze. Ja osobiscie za Doda nie przepadam, wlasnie za te jej chore
        teksty, ale bardzo lubie sluchac jej piosenki a raczej zespolu VIRGIN. Bo co
        jak co, ale musicie wszyscy przyznac ze kawal fajnego glosu to DODA ma. A jej
        wizerunek wydaje mi sie ze jest zrobiony dla potrzeb rynku. Dzieki temu jest
        rozpoznawana i znana. Ale wokalistke przede wszystkim trzeba oceniac pod
        wzgledem umiejetnosci a dopiro pozniej Image'u
    • Gość: jjk Re: Doda w Rudnikach wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:56
      blog dody jest...w jej stylu, widać że ona pisała, jednym słowem GLEBA...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka